02 / 05 / 2024

kredi notları yatırımlara etkisi

kredi notları yatırımlara etkisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı bir programda Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşlarının Türkiye'ye verdiği notlara değinerek notların yatırımları etkilemediğini belirtti.

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Şapkacı: AVM sektörü yeni yatırımlara ihtiyaç duyuyor!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD)   Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Şapkacı, AVM sektöründe yeni yatırımlara ihtiyaç olduğunu söyledi.

İnşaat sektörü yatırımlara ara mı veriyor?

İnşaat sektörü yatırımlara ara mı veriyor? İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) üyelerinin bir araya geldiği toplantıda sektörün problemleri ve 2022 öngörüleri konuşuldu...

Kamu Taşınmazlarının Yatırımlara Tahsisine İlişkin Usul ve Esaslarda Değişiklik!

Kamu Taşınmazlarının Yatırımlara Tahsisine İlişkin Usul ve Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Usul ve Esaslar bugünkü 31555 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yatırımlara Proje Bazlı Devlet Yardımı Verilmesine İlişkin Tebliğ'de değişiklik!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Yatırımlara Proje Bazlı Devlet Yardımı Verilmesine İlişkin Kararın Uygulanmasına İlişkin Tebliğ'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ Resmi Gazete'de yayınlandı. 

Yatırımlara Proje Bazlı Devlet Yardımı Verilmesine İlişkin Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar!

Yatırımlara Proje Bazlı Devlet Yardımı Verilmesine İlişkin Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar bugünkü 31169 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Proje bazlı teşvik kapsamındaki yatırımlara ilişkin esaslar belirlendi!

Proje bazlı devlet yardımı kapsamında yatırımlara verilecek nitelikli personel, enerji ve hibe gibi desteklerinin uygulama esasları belirlendi...

Yatırımlara Proje Bazlı Devlet Yardımı Verilmesine İlişkin Kararın Uygulanmasına İlişkin Tebliğ!

Yatırımlara Proje Bazlı Devlet Yardımı Verilmesine İlişkin Kararın Uygulanmasına İlişkin Tebliğ 30992 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yatırımlara Proje Bazlı Devlet Yardımı Verilmesine İlişkin Kararda Değişiklik!

Yatırımlara Proje Bazlı Devlet Yardımı Verilmesine İlişkin Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kur-faiz tartışmalarına son verip yatırımlara odaklanmalıyız!

İNTES Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu, Yeni Ekonomi Modeli'ne ilişkin açıklamalar yaptı. Koloğlu, ''Kur-faiz tartışmalarını bir kenara bırakıp yatırımlara odaklanmalıyız" şeklinde konuştu.

DAP Holding'ten yatırım atağı!

2018’i yatırım yılı ilan eden DAP Holding, dev yatırımlara hız kesmeden devam ediyor. Bir haftada 2,9 milyar liralık ihale kazanan firma dev projelerine hız verecek.

Türk inşaat şirketleri yatırımlarını Makedonya’ya yapıyor!

Perakendeden inşaata, finanstan hizmetlere kadar Türk şirketlerinin Makedonya’daki yatırımları 1.8 milyar dolara ulaştı. Türk inşaat şirketleri bölgede büyük yatırımlara imza attı.

Hasan Aslanoba gayrimenkullerini satıp yatırıma dönüştürecek!

Hasan Aslanoba, Türkiye'deki en büyük yatırımcılardan biri. 2012’den bu yana 90 girişime 80 milyon dolar yatırım yaptı. Aslanoba  Bursa ve İstanbul’daki gayrimenkullerini satarak yeni yatırımlara dönüştürmeyi hedeflediğini söyledi. 

Ant Yapı yeni yatırımlara yelken açıyor!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay EQ’nun Nisan sayısında "Bahar coşkusu" başlıklı yazısında yeni yatırımların müjdesini verdi. İşte Ant Yapı'nın bahar yatırımları...

kredi notları yatırımlara etkisi Haberi

kredi notları yatırımlara etkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşlarının Türkiye'ye verdiği notların yatırımı durdurmadığını söyledi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Show TV-Habertürk-Bloomberg HT ortak yayınına katıldı.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, 16 Nisan halk oylaması hakkında Şu anda ibre yükselişte, böyle bir durum söz konusu. Bunun daha iyi olacağı inancındayım. Çünkü 'hayır' diyenler niye 'hayır' dediklerinin izahını yapamıyorlar." dedi.


Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü:


"Ellerinde buna yönelik bir veri yok. Yani şunun için mi 'hayır' diyecekler? Kandil'deki teröristler 'hayır' çağrısında bulunuyor diye mi 'hayır' diyecekler veya İmralı'daki teröristbaşı 'hayır' diyor diye mi 'hayır' diyecekler veya Pensilvanya'daki FETÖ'nün başı 'hayır deyin' diye çağrıda bulunuyor diye mi 'hayır' diyecekler? Niye 'hayır' diyecekler? Bu önemli. 'Evet' demenin gerekçeleri var ama 'hayır' demenin gerekçesi yok. Ülkemizi bölmeye, milletimizi parçalamaya çalışan, 15 Temmuz'un faillerinin içinde olduğu...