22 / 05 / 2024

kredilerde büyüme olacak mı

kredilerde büyüme olacak mı

Bankacılık sektörünün ve Garanti Bankası'nın 2013 yılı gerçekleşmesi ile 2014 yılına ilişkin hedeflerini AA muhabirine değerlendiren Özen, banka olarak, holistik bir risk alım ve yönetim stratejileri olduğunu belirtti.

Merkez Bankası kredilerde büyüme sınırını indirdi! Enflasyon düşer mi?

Merkez Bankası aldığı kararla sıkı para politikası duruşunu destekleyici ilave sıkılaştırma adımları attığını duyurdu. İhtiyaç ve taşıt kredilerinde büyüme sınırlarını düşürdü. Gazeteci Barış Esen haberi sosyal medya hesabından duyurdu, takipçileri bu duruma ne dedi?

EBRD, Türkiye'nin büyüme tahminini revize etti! ABD’ye göre dolar ne zaman 30 TL olacak? Hemen bakın!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Mayıs ayında yüzde 2,5 olarak açıkladığı Türkiye'nin GSYH büyüme tahminini 2023 yılı için yüzde 3,5’a yükseltti. Bank of America ise dolar/TL kurunun son çeyrekte 30 TL’yi göreceğini tahmin etti.

Yıl sonu enflasyon, faiz, büyüme ne olur? Seçim sonrası beklentiler neler? İşte uzmanların tahminleri

Ekonomistlerin 2023 yılına ilişkin büyüme, enflasyon ve faiz beklentileri neler? 28 kurum ile yapılan ankete göre, küresel faiz artışları ve resesyon endişelerinin yanı sıra seçim ortamı da Türkiye ekonomisi ve piyasaların seyrinde etkili olacak

2021 gayrimenkulde makul bir büyüme yılı olacak!

2020’nin dalga boyu yüksek bir yıl olduğunu belirten KONUTDER Başkanı Altan Elmas, 2021 ’in daha iyi geçeceğini ve makul bir büyüme yılı olacağını dile getirdi.

2019'da kredilerde yüzde 15 büyüme bekleniyor!

Garanti Bankası Genel Müdürü Ali Fuat Erbil, 2019’un düşen kredi büyümelerinin yükselmeye başladığı bir dönem olacağını kaydederek “Ocak ayı itibariyle yavaş yavaş dip noktalardan büyüme başladı" dedi

Veysel Bakgör: 2017 yılı Türkiye için büyüme yılı olacak!

İnşaat sektörünü değerlendiren Bakyapı Group Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör : “2017 yılı Türkiye için büyüme yılı olacak” dedi.

Türkiye'nin ekonomik büyüme potansiyeli iyi değerlendirilmeli!

Garanti Bankası Genel Müdürü Fuat Erbil, karamsar olunmaması gerektiğini, Türkiye'nin inanılmaz bir büyüme potansiyeli olduğunu ve bunun iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirterek, "2017, kesinlikle 2016'dan daha iyi bir yıl olacak." dedi.

Crate and Barrel, Türkiye’de büyüme kararı aldı!

Crate&Barrel Türkiye’de büyüme kararı aldı. Markanın kurucusu Gordon Segal, “Türkiye operasyonundan memnunuz. İstanbul cazibesi olan bir şehir, dünya metropolleri arasında. 2018’de mağaza sayımız 7 olacak” dedi.

İnşaat sektöründe yüzde 4.5 büyüme olacak!

İMSAD Başkanı Hinginar, "Türkiye ekonomisinde bu yıl yüzde 3.5, inşaat sektöründe 4.5 ve inşaat malzemeleri iç pazarında yüzde 4.5-5 reel büyüme öngörüyoruz" dedi.

İnşaat sektöründe büyüme bekleniyor!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği Başkanı Fethi Hinginar, "2015'te inşaat sektöründe 4,5 ve inşaat malzemeleri iç pazarında yüzde 4,5-5 reel büyüme öngörüyoruz" dedi.

İnşaatçılar yüzde 4.5 büyüme bekliyor!

Fethi Hinginar, "İnşaat sektörü 2015 yılında Türkiye ekonomisinde yüzde 3.5, inşaat sektöründe yüzde 4.5 ve inşaat malzemeleri iç pazarında yüzde 4.5-5 reel büyüme öngörüyoruz" dedi.

Fethi Hinginar: İnşaatta yüzde 4.5 büyüme bekliyoruz!

İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Hinginar, bu yıl inşaat sektöründe 4,5 ve inşaat malzemeleri iç pazarında yüzde 4,5-5 reel büyüme öngördüklerini söyledi.

Vinç sektörü büyüme hızı bir önceki yıla göre geriledi!

Vinç sektörü, hatırlanacağı üzere 2013 yılını yükselişle kapatmıştı. 2014 yılı beklentilerimiz de bir önceki seneyle paralellik gösteriyordu. Fakat söz konusu dönemde büyüme oranı, beklentilerimizin altında gerçekleşerek, yüzde 3.3'te kaldı

kredilerde büyüme olacak mı Haberi

kredilerde büyüme olacak mı


Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen, "2014 yılında, kredilerde sektöre paralel yüzde 15-20 aralığında bir büyüme öngörüyoruz" dedi.


Bankacılık sektörünün ve Garanti Bankası'nın 2013 yılı gerçekleşmesi ile 2014 yılına ilişkin hedeflerini AA muhabirine değerlendiren Özen, banka olarak, holistik bir risk alım ve yönetim stratejileri olduğunu belirtti.


Bu çerçevede risk, getiri, sermaye ve likiditenin birbiriyle etkileşimini dikkate alan ve hepsini bir arada gözeten bir yaklaşımı benimsediklerini, dolayısıyla, kendileri için büyüme hedefinin tek başına bir değer ifade etmediğini dile getiren Özen, "Holistik strateji içerisinde diğer parametrelerle birlikte bir anlam kazanıyor. Bu bağlamda, bu yıl da sağlam sermaye yapımızı, güvenilir likidite tamponlarımızı ve sürdürülebilir karlılık performansımızı gözeterek ve koruyarak güçlü bir büyüme sağladık" dedi.


Eylül 2013 itibariyle kredilerinin, 2012 yıl sonundan bu yana sektöre paralel...