15 / 05 / 2024

kresi faizleri son durum

kresi faizleri son durum

Burgan Yatırım Başekonomisti Bürümcekçi: "Merkez Bankası'nın faiz indirimleri için kapıyı henüz tamamen kapatmadığını, küresel ve yerel koşulların elvermesi durumunda para politikasını gevşetme eğiliminde olabileceğini zannetmekteyiz" dedi.

Merkez Bankası'nın indirim kararı kredi faizlerini düşürecek!

100 bin liralık kredinin faizi 564 lira daha düşük olacak Merkez Bankası'nın faizde üst bantta yaptığı indirimin aynı oranda, yani 0.50 puan, kısa vadeli kredi faizlerine yansıması bekleniyor.

Ev almak isteyenler dikkat! 600 bin TL'nin aylık taksitleri ne kadar? İşte banka banka son dakika faiz oranları!

Ev almak isteyenlerin yakından takip ettiği konut kredisi faiz oranları banka banka güncellendi. İşte son dakika Nisan 2024 konut kredisi faizleri...

Mevduat faizleri adeta alev aldı! İşte 250 bin TL'nin son dakika banka banka getirisi Nisan 2024!

Enflasyon karşısında parasının değer kaybını önlemek isteyenler paralarını mevduat faizine yatırmak istiyor. Peki, 250 bin Türk Lirası için hangi banka ne kadar faiz veriyor. İşte 250 bin TL'nin son dakika banka banka getirisi Nisan 2024...

Mevduat faizleri resmen alev aldı! İşte 500 bin TL'nin son dakika banka banka getirisi Nisan 2024!

Yastık altında parası olanlar mevduat faizleri ile ilgili araştırmalarına hız kesmeden devam ediyor. Peki 500 bin TL'nin aylık getirisi ne kadar? İşte banka banka Nisan 2024 mevduat faizleri...

Amerika'da mortgage faizleri son dört ayın zirvesinde seyretti...

ABD'de 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı yüzde 7,13'e kadar çıkarken, geçen sene aralık ayından bu yana en fazla seviyesini gördüğü kaydedildi.

200 bin TL'si olan 32 günde tam bu kadar kazanıyor! Mevduat getirisi hesaplama! Banka mevduat faizleri Nisan 2024!

Yatırım yapıp kazanç elde etmek isteyen binlerce kişi son dakika mevduat getirisi hesaplama araştırması yapıyor. Peki banka mevduat faizleri ne kadar Nisan 2024? İşte banka banka 200 bin Türk Lirası'nın 32 günlük getirisi...

1 milyon TL'lik mevduatın aylık kazancı ne kadar? 1 milyon ne kadar faiz getiriyor? Mevduat faizleri resmen fırladı!

Merkez Bankası'nın son faiz artışının ardından mevduat faizleri yükselmeye devam ediyor. Bu durum mevduat faizlerine talebi artırırken vatandaşlar ''1 milyon TL'lik mevduatın aylık kazancı ne kadar?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. 

Kredi faizleri zirveye çıksa da bankalara borcu olanların sayısı 40 milyonu aştı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kredi faizleri zirvelere çıksa da bankalara bireysel kredi borcu bulunan vatandaş sayısı da borç miktarı da rekor seviyeye ulaştı. CHP’nin haftalık ekonomi raporunda yer alan detaylara göre Türkiye'de borcu bulunan vatandaşların sayısı 40 milyonu geçti.

1 milyon TL'nin 32 günlük faiz getirisi kaç TL oldu? İşte banka banka hesaplama tablosu Mart 2024!

Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrasında bankaların mevduat faizleri son durum da pek çok kişi tarafından merak edilmeye başlandı. Peki 1 milyon TL'nin 32 günlük getirisi Mart 2024'te ne kadar oldu? İşte banka banka mevduat faizi hesaplama tablosu Mart 2024...

Banka banka mevduat faizleri yükseldi! 2 milyon TL'nin 1 aylık getirisi ne kadar oldu?

Yılın başında düşüşe geçen mevduat faizleri, son günlerde yönünü yukarı doğru çevirmiş durumda. Buna göre, bankaların aylık mevduata uyguladığı ortalama senelik faiz oranı yüzde 49'a kadar çıktı.

Mevduat faizleri yeniden tırmanışta: 250 bin TL'nin 32 günlük getirisi hangi bankada ne kadar? Tek tek açıklandı! 

Son günlerde en çok araştırılan konular arasında yer alan mevduat faizleri yeniden canlandı. Peki 250 bin TL'nin 32 günlük getirisi hangi bankada ne kadar oldu? İşte banka banka o rakamlar...

ABD'de mortgage faizleri son 9 haftanın zirvesinde!

ABD Mortgage Bankalar Birliği (MBA) tarafından açıklanan detaylara göre ABD'de mortgage faizleri son 9 haftanın zirvesine çıkarken mortgage başvuruları ise gerileme gösterdi.

Mevduat faizleri yeniden yükselişe geçti!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Türk Lirası mevduat faizleri, beş haftalık düşüş serisinden sonra geçtiğimiz hafta yeniden yükselişe geçti. Ancak paylaşılan bilgilere göre mevduat faizlerinin yeniden yükselişe geçeceği belirtildi.

Acil nakde ihtiyacı olanlar artık kredi çekemiyor! Faizler zirveye oynuyor

Kredi faizleri son dönemde fırladı. İhtiyaç kredisinde 70 bin lira üst sınırının devam ettiği ifade edilirken, kredi faiz oranları ise yıllık yüzde 61’in üzerine yükseldi.

kresi faizleri son durum Haberi

kresi faizleri son durum

Burgan Yatırım Başekonomisti Bürümcekçi: "Merkez Bankası'nın faiz indirimleri için kapıyı henüz tamamen kapatmadığını, küresel ve yerel koşulların elvermesi durumunda para politikasını gevşetme eğiliminde olabileceğini zannetmekteyiz."


Burgan Yatırım Başekonomisti Haluk Bürümcekçi, "Merkez Bankası'nın faiz indirimleri için kapıyı henüz tamamen kapatmadığını, küresel ve yerel koşulların elvermesi durumunda para politikasını gevşetme eğiliminde olabileceğini zannetmekteyiz" dedi.


AA muhabirine, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) faiz kararını değerlendiren yerli ve yabancı ekonomistler, enflasyondaki iyileşmenin ve yurt dışı gelişmelerin seyrine göre Merkez Bankası'nın faiz indirimine devam edebileceğini ifade etti.


Burgan Yatırım Başekonomisti Haluk Bürümcekçi, PPK kararının kredibilite açısından olumlu bir gelişme ve gelecek dönem kararları için öngörülebilirliğin sınırlı olduğunu kaydetti.


Merkez Bankası'nın enflasyon görünümüne ilişkin riskleri dikkate alarak ve finansal istikrarı yeniden tesis etmeyi hedefleyerek olumlu...