26 / 08 / 2024

kresi faizleri son durum

kresi faizleri son durum

Burgan Yatırım Başekonomisti Bürümcekçi: "Merkez Bankası'nın faiz indirimleri için kapıyı henüz tamamen kapatmadığını, küresel ve yerel koşulların elvermesi durumunda para politikasını gevşetme eğiliminde olabileceğini zannetmekteyiz" dedi.

Merkez Bankası'nın indirim kararı kredi faizlerini düşürecek!

100 bin liralık kredinin faizi 564 lira daha düşük olacak Merkez Bankası'nın faizde üst bantta yaptığı indirimin aynı oranda, yani 0.50 puan, kısa vadeli kredi faizlerine yansıması bekleniyor.

Konut kredisi faizleri yılın son çeyreğinde düşer, satışlar artar!

Konut kredisi faizlerinde son çeyrekte düşüş beklediklerine dikkat çeken Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, sektör ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Faizlerde son durum nasıl seyrediyor? 1 milyon TL'nin 32 günlük getirisi ne kadar?

Bankalarca açılan mevduatlara uygulanan ağırlıklı ortalama faiz oranlarında son durum netleştiği kaydedildi. Bu doğrultuda, son birkaç aydır mevduat faizleri gerileme ile gündemdeki yerini koruyordu. Bazı bankalar 1 milyon TL'ye 32 gün vadede yüzde 48-52 bandında faiz verdiğini duyurdu.

Kredi masraflarıyla 4 milyon TL'ye alınan evin değeri 5 yıl sonra 4 milyon TL'yi aşar mı?

Konut kredisi faizleri son zamanlarda rekora koşuyor. Peki krediyle 4 milyon TL'ye alınan evin değeri 5 yıl sonra 4 milyon TL'yi aşar mı? İşte ayrıntılar...

Mevduat faizleri geriliyor! 1 milyon TL'nin 32 günlük getirisi ne kadar oldu? İşte son dakika banka banka o oranlar!

Bankalarda mevduat faizleri yüzde 60 seviyelerine ulaşmasının ardından düşüşe geçti. Peki 1 milyon TL’nin 32 günlük getirisi ne kadar oldu? İşte detaylar...

Bankalar faiz oranlarını güncelledi! Mevduat faizleri yükseliyor, 500 bin TL'nin güncel getirisi ne kadar? 

Merkez Bankası'nın piyasadaki fazla likiditeye karşı almış olduğu tedbirler sonuç verdi. Mevduat faizleri mayıs ortası itibarı ile politika faizinin altına gelmişti. Merkez'in son müdahalesinden sonra bankaların mevduata verdiği faizler de ciddi artış göstermiş oldu.  

Bankalar son güncel faizlerini duyurdu! 1 milyon TL'nin güncel aylık getirisi ne kadar? 

Merkez Bankası’nın politika faizini yüzde 50'ye çekmesi ile birlikte mevduat faizleri yüzde 60 bandına kadar dayanmış oldu. Son zamanlarda bankalar mevduat faizi oranlarında değişikliğe gitmiş oldu.

Son 1 yılda yatırım için ev ve araba alanlara kötü haber geldi: Çok üzülecekler!

Mevduat faizleri her geçen gün giderek artarken, Trader-Değer Yatırımcısı Yavuz sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda son 1 yılda yatırım amacıyla ev ve araba alanların çok üzüleceğini belirtti. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

Ev almak isteyenler dikkat! 600 bin TL'nin aylık taksitleri ne kadar? İşte banka banka son dakika faiz oranları!

Ev almak isteyenlerin yakından takip ettiği konut kredisi faiz oranları banka banka güncellendi. İşte son dakika Nisan 2024 konut kredisi faizleri...

Mevduat faizleri adeta alev aldı! İşte 250 bin TL'nin son dakika banka banka getirisi Nisan 2024!

Enflasyon karşısında parasının değer kaybını önlemek isteyenler paralarını mevduat faizine yatırmak istiyor. Peki, 250 bin Türk Lirası için hangi banka ne kadar faiz veriyor. İşte 250 bin TL'nin son dakika banka banka getirisi Nisan 2024...

Mevduat faizleri resmen alev aldı! İşte 500 bin TL'nin son dakika banka banka getirisi Nisan 2024!

Yastık altında parası olanlar mevduat faizleri ile ilgili araştırmalarına hız kesmeden devam ediyor. Peki 500 bin TL'nin aylık getirisi ne kadar? İşte banka banka Nisan 2024 mevduat faizleri...

Amerika'da mortgage faizleri son dört ayın zirvesinde seyretti...

ABD'de 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı yüzde 7,13'e kadar çıkarken, geçen sene aralık ayından bu yana en fazla seviyesini gördüğü kaydedildi.

200 bin TL'si olan 32 günde tam bu kadar kazanıyor! Mevduat getirisi hesaplama! Banka mevduat faizleri Nisan 2024!

Yatırım yapıp kazanç elde etmek isteyen binlerce kişi son dakika mevduat getirisi hesaplama araştırması yapıyor. Peki banka mevduat faizleri ne kadar Nisan 2024? İşte banka banka 200 bin Türk Lirası'nın 32 günlük getirisi...

1 milyon TL'lik mevduatın aylık kazancı ne kadar? 1 milyon ne kadar faiz getiriyor? Mevduat faizleri resmen fırladı!

Merkez Bankası'nın son faiz artışının ardından mevduat faizleri yükselmeye devam ediyor. Bu durum mevduat faizlerine talebi artırırken vatandaşlar ''1 milyon TL'lik mevduatın aylık kazancı ne kadar?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. 

kresi faizleri son durum Haberi

kresi faizleri son durum

Burgan Yatırım Başekonomisti Bürümcekçi: "Merkez Bankası'nın faiz indirimleri için kapıyı henüz tamamen kapatmadığını, küresel ve yerel koşulların elvermesi durumunda para politikasını gevşetme eğiliminde olabileceğini zannetmekteyiz."


Burgan Yatırım Başekonomisti Haluk Bürümcekçi, "Merkez Bankası'nın faiz indirimleri için kapıyı henüz tamamen kapatmadığını, küresel ve yerel koşulların elvermesi durumunda para politikasını gevşetme eğiliminde olabileceğini zannetmekteyiz" dedi.


AA muhabirine, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) faiz kararını değerlendiren yerli ve yabancı ekonomistler, enflasyondaki iyileşmenin ve yurt dışı gelişmelerin seyrine göre Merkez Bankası'nın faiz indirimine devam edebileceğini ifade etti.


Burgan Yatırım Başekonomisti Haluk Bürümcekçi, PPK kararının kredibilite açısından olumlu bir gelişme ve gelecek dönem kararları için öngörülebilirliğin sınırlı olduğunu kaydetti.


Merkez Bankası'nın enflasyon görünümüne ilişkin riskleri dikkate alarak ve finansal istikrarı yeniden tesis etmeyi hedefleyerek olumlu...