02 / 05 / 2024

Kriptolar para caiz mi

Kriptolar para caiz mi

Canlı yayında gündemle ilgili olarak önemli açıklamalar yapan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, milyonlarca kişi tarafından merak edilen 'Kripto para caiz mi?' sorusunu cevapladı.

Çin'den kritik kripto para adımı! Her şey değişiyor mu? Kriptoların kaderi yeniden yazılacak!

Bu senenin ilk döneminde kripto paraları ve madenciliği yasaklayarak kriptoya sırt çeviren Çin yönetimi, dijital para için kritik açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Kripto paraların sonu geliyor mu? Kriptolar sallantıda! Yatırımcılara şok uyarı! 

Dünya Gazetesi köşe yazarı Ömer Faruk Çolak, bugünkü köşesinde kripto para piyasasını kaleme aldı. Ömer Faruk Çolak, kriptoların sallantıda olduğuna dikkat çekerek, piyasayla ilgili değerlendirmelerini aktardı...

Kripto para caiz mi? Diyanet İşleri Başkanı Erbaş yanıtladı!

Canlı yayında gündemle ilgili olarak önemli açıklamalar yapan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, milyonlarca kişi tarafından merak edilen 'Kripto para caiz mi?' sorusunu cevapladı.

Arzum'da tüm ürünlerde 90 gün içinde para iade garantisi!

Arzum, tüm ürünlerinde 90 gün içinde para iade kampanyası başlattı. Türkiye'de bir ilk niteliği taşıyan 90 gün içinde para iade kampanyası 26 Kasım 2015 tarihinde başlayıp 31 Ocak 2016 tarihine kadar sürecek.

Belgesiz emlakçılık yapanlara 30 bin lira para cezası!

Mersin Oda Başkanı Yavuz Selim Madenli, düzenleme ile odadan belge almadan emlakçılık yapan kişilere 30 bin lira para cezası ile 2 yıla kadar hapis cezası verilebileceğini söyledi.

DHMİ'ye idari para cezası uygulanmayacak!

Rekabet Kurulu, havalimanlarında yer tahsisi hizmetlerine ilişkin yürütülen soruşturma sonucunda DHMİ'ye idari para cezası uygulanmasına gerek olmadığına karar verdi.

Çevre temizlik vergisi kaç para?

Çevre temizlik vergisi ilk taksit ödemeleri Mart, Nisan ve Mayıs aylarında; ikinci taksit ödemeleri ise Kasım ayında ödeniyor. Peki, çevre temizlik vergisi kaç para?

Ankara'da izinsiz harfiyat dökümüne para cezası kesilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yetkilendirdiği Ankara Büyükşehir Belediyesi, izinsiz olarak hafriyat dökümü yapan kişi ve kurumlara 139 bin TL'ye kadar para cezası kesecek

Yapı kullanma izin belgesi kaç para?

Bir yapının inşaat çalışmalarının tamamlanması halinde, yapıya kullanım izni alınıyor. Yapı kullanma izin belgesi alınırken bazı masraflar ödeniyor. Peki, 2015 yılı yapı kullanma izin belgesi kaç para?

Kat mülkiyeti tapusu kaç para?

Tamamlanmış bir yapının kat, daire, iş bürosu, dükkan, mağaza, mahzen, depo gibi bölümlerinden ayrı ayrı ve başlı başına kullanılmaya elverişli olan bağımsız bölümde mülkiyet hakları kurulabiliyor. Peki, kat mülkiyeti tapusu kaç para?

2005 yılında gayrimenkule ödenen para yüzde 36 artmış!

2005 yılında gayrimenkule ödenen para yüzde 36 artarak 33.1 milyar liraya yükselmiş. Emlak sektörünün zirve yaptığı yılda emlak piyasasının gözde ili olmayı devam ettiren İstanbul'da satılan gayrimenkul sayısı 206 bin 587'ye yükselmiş.

Soma Holding'in Spine Tower projesine para cezası verildi!

Soma Holding’in plan tadilatlarıyla inşaat hakkını 3 kat artırarak 900 milyon dolarlık rant sağladığı Spine Tower projesine, Sarıyer Belediyesi 1 milyon 83 bin lira para cezası kesti.

Fek yazısı için ne kadar para ödenir?

Konut kredisi kullanılarak alınan bir konutun borcunun tamamının ödenmesinden sonra banka tarafından hazırlanan resmi bir belge oluyor. Peki, fek yazısı için ne kadar para ödenir?

Kriptolar para caiz mi Haberi

Kriptolar para caiz mi

Canlı yayında gündemle ilgili olarak önemli açıklamalar yapan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, milyonlarca kişi tarafından merak edilen 'Kripto para caiz mi?' sorusuna da cevap verdi.

Kripto para caiz mi?

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "Kripto para caiz mi?" sorusuyla ilgili olarak şunları dile getirdi: "Şu an itibariyle güvenilir olmadığı için kriptp paranın kullanımının caizi olmadığını düşünüyor. Şu an itibariyle netşemediği için. Şu an itibariyle insanların birbirlerine çok rahat ve güvenli bir şekilde kripto parayı kullanma ortamı oluşmaması nedeniye ve herhangi bir sitismara sebep olabileceği, insanın insana zarar verme ihtimalinin henüz ortadan kalkmaması sebebiyle şu an caizdir denilemiyor. Güvenilir olmadığı ve istismara açık olduğu için caiz diyemeyiz. Bunu biz bir uzman yardımcısı arkadaşımıza tez konusu olarak verdik. Bir hocamız tez olarak...