12 / 05 / 2024

krm

krm

Çelik kapı imalatı yapan Karmak Çelik Kapı, büyümesini ihracatla da destekliyor. İhracat alanında atağa geçerek mevcut ihracatını artırmayı başaran Karmak Çelik Kapı, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor...

Krm Grup İnşaat Mimarlık Elektrik Danışmanlık Tedarik Limited Şirketi kuruldu!

Krm Grup İnşaat Mimarlık Elektrik Danışmanlık Tedarik Limited Şirketi Kartal'da 200 bin tL sermaye bedeli ile Kerim Yücel tarafından kuruldu.

KRM Emlak İnşaat Gayrimenkul Gıda Limited Şirketi kuruldu!

KRM Emlak İnşaat Gayrimenkul Gıda Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 13 milyon TL sermaye bedeli ile Ejder Uzel ve Selçuk Öğüt tarafından kuruldu. 

Krm İnşaat Taahhüt Makina Otomotiv Taşımacılık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Krm İnşaat Taahhüt Makina Otomotiv Taşımacılık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahfuz Bozkurt tarafından kuruldu. 

Krm Stone Doğal Taş Zemin Kaplama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Krm Stone Doğal Taş Zemin Kaplama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 40 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Kerem Yazkan tarafından kuruldu.

KRM Alüminyum Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KRM Alüminyum Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Murat Işıldak tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Mayıs'ta Pendik, Çınardere Mahallesi, Ankara Caddesi, Özçelik Sokak'ta kuruldu.

KRM Elitaş Yapı İnşaat Turizm Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KRM Elitaş Yapı İnşaat Turizm Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kerim Elitaş tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Mayıs'ta kuruldu.

KRM Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KRM Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Orhan Ermek tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Kasım'da Güngören, Akıncılar Mahallesi, Posta Caddesi'nde kuruldu

krm Haberi

krm


Çelik kapı imalatı yapan Karmak Çelik Kapı, büyümesini ihracatla da destekliyor. İhracat  alanında atağa geçerek mevcut ihracatını  artırmayı başaran Karmak Çelik Kapı, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. İkinci bir şirket kurarak, çelik kapı alanında hem çeşitlilik hem de kapasiteyi artıran firma, çalışmalarını uluslararası pazarda tanınan saygın bir marka olma hedefiyle yapıyor.


Bugün itibarıyla 15 ülkeye ihracat yaptıklarını anlatan Karmak Çelik Kapı Genel  Müdürü Arif Bostancı, üretimlerinin yüzde 40’ını ihracata kanalize ettiklerini bildirdi. İhracatlarının geçen yıldan eri sürekli yükseldiğini altını çizen Bostancı, “Geçen yıl 10 olan ülke sayımızı bu yıl 15’e çıkardık. Yaptığımız pazara araştırmaları sonucunda bu rakamı yeni pazarlarla artıracağız. İç pazar kadar ihracatı da önemsiyoruz” dedi. Bostancı, iç pazarda da ürünlerinin 80’den fazla satış noktasında bulunduğunu ifade ederek, Türkiye...