28 / 08 / 2024

Krone Commercial Vehicle Grubu

Krone Commercial Vehicle Grubu

Alman treyler üreticisi Krone Commercial Vehicle Grubu, Tire’de önümüzdeki yıl yeni şasi fabrikası kuracak.

En çok tercih edilenler SUV otomobiller oldu: Ocak-Mart 2024 döneminde 120 bin 699 adet satıldı!

Asfaltın yanı sıra farklı arazi koşullarında kullanılabilen SUV (Sport Utility Vehicle) otomobiller, sedanı tahtından etti ve zirvede kalmayı sürdürdü. İşte otomobil satış rakamları...

SUV otomobil satışları yüzde 97,85 arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye otomobil pazarında bu senenin ocak-ağustos döneminde SUV (Sport Utility Vehicle) gövde tipli otomobil satışları 2022 yılının aynı dönemine göre yüzde 97,85 artış gösterirken, SUV'un satışlardan aldığı pay da yüzde 49,3'e çıktı.

Walid Commercial Projects İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Walid Commercial Projects İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Khalıd M. Mujahıd ve Mehasın A. Baharmooth ortaklığında kuruldu.

Iron Rock Commercial Broker Trading İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Iron Rock Commercial Broker Trading İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nader Razavı tarafından kuruldu.

Mıreco Commercial Solutions Enerji Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mıreco Commercial Solutions Enerji Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Seyed M. Bazgosha tarafından kuruldu.

FİBA CP global iş ortaklıklarıyla büyüyecek!

Türkiye ve dünyada birçok gayrimenkul projesine imza atan FİBA Commercial Properties, son bir ayda da yerel ve global işbirlikleri yapmayı sürdürüyor.

Fiba CPM’in ilk projesi Gebze Center AVM oldu!

FİBA Commercial Property Management’in (Fiba CPM) Türkiye’de yönetimini aldığı ilk projesi Gebze Center AVM oldu.....

Fiba CPM, farklı yatırımcıların AVM’lerine destek verecek!

FİBA Grubu şirketi olan ticari gayrimenkul yatırımcılarından FİBA Commercial Property Management şirketi, farklı yatırımcıların AVM’lerine destek verecek.

Murat Özyeğin AVM yönetim şirketi Fiba CPM’i duyurdu!

Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin, AVM kiralama ve yönetim şirketi Fiba Commercial Properties Management’ı kurduklarını açıkladı.

AVM'ciler kiracıların taleplerini dikkate alacak!

M1 Adana Alışveriş Merkezi, European Property Awards 2018-2019 ‘Retail Development’ kategorisinde ödül aldı. Ödül töreninde konuşan Fiba Commercial PropertıeS CEO'su Yurdaer Kahraman, AVM yatırımlarında kiracıların taleplerini dikkate alacaklarını söyledi.

FİBA CP, AVM yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor!

Geçen sene başında İnegöl AVM’yi satın alarak bölgeye yönelik önemli bir yatırım yapan FİBA Grubu iştiraki FİBA Commercial Properties’in (FİBA CP) CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Yurdaer Kahraman, İnegöl CEO Zirvesi’ne katılım gösterdi. 

Gündüz Bayer ve Yurdaer Kahraman'dan 4 yeni şirket!

Metro Properties Asya Bölgesi Müdürü ve Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Gündüz Bayer ve  Fiba Commercial Properties CEO’su Yurdaer Kahraman bugün 4 yeni şirkete imza attılar. 

FİBA CP, AVM'lerini yeniliyor!

Fiba Grubu’nun 30 yıllık finans ve finans dışı sektör tecrübesini, 20 senelik gayrimenkul bilgisi ile birleştiren Fiba Commercial Properties, İnegöl AVM’nin büyüme ve yenileme sürecini paylaştı. 

Krone Commercial Vehicle Grubu Haberi

Krone Commercial Vehicle Grubu

Alman treyler üreticisi Krone Commercial Vehicle Grubu, Tire’de önümüzdeki yıl yeni şasi fabrikası kuracak.


Krone Commercial Vehicle Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Gero Schulze Isfort, Alman treyler üreticisi Krone’nin Türkiye’deki yatırımlarının süreceğine dikkat çekerek, Tire’de ilkbaharda yeni şasi fabrikası kuracaklarının müjdesini verdi.


Geçtiğimiz hafta düzenlenen treyler zirvesinde “Türk Treyler Sektöründeki Fırsatlar” adlı panelde söz alan Gero Schulze Isfort, Almanya dışında bir tek Türkiye’de üretim yaptıklarını kaydederek, “Bu yatırım kararı uzun soluklu ve sürdürülebilir bir karardı. Doğru yerde yatırım yaptığımıza inanıyoruz. Grubumuzun en modern fabrikası Türkiye’de. Bu yatırımı daha da genişleteceğiz ve büyüteceğiz. Türkiye’yi bir merkez olarak görüyoruz. Bu merkez sayesinde, Ortadoğu, Irak, İran ve Afrika’ya ulaşıyoruz. Çevre ülkelerde koşullar ne durumda olursa olsun Türkiye merkez olmaya devam edecek” şeklinde konuştu.


Krone’nin Türkiye’deki yaptığı...