06 / 05 / 2024

kruvaziyer tur erken rezervasyon

kruvaziyer tur erken rezervasyon

Turizmciler erken rezervasyonun başladığını, % 40'a varan indirimlerle 5-6 ülke birden görme fırsatı sağlayan gemilerle seyahatin mümkün olduğunu söylüyor..

Jolly Tur: Bu yıl yerli turist iki kez tatil yapabilir!

Erken rezervasyon sistemine Kasım ayında geçen Jolly Tur, ilk dönem sonuçlarını açıkladı. Toplantıda konuşan Jolly Tur Genel Müdürü Figen Erkan bu yıl iç pazarda ciddi artış yakalandığını belirtti.

Erken rezervasyon yüzde 48 oranında arttı!

KASIM 2014 sonu itibariyle başlattıkları erken rezervasyon kampanyası ile ilgili bilgi veren Jolly Tur, Erken rezervasyon açısından Aralık 2014, Ocak 2015 ve Şubat 2015’ten oluşan 3 aylık periyodda çok ciddi bir büyüme yakaladıklarını iletti.

Yurt dışı turları yüzde 60 artış gösterdi!

Jolly Tur erken rezervasyon dönemi ilk sonuçlarını açıkladı. Şirket, 7 Kasım- 15 Şubat arasındaki 3 aylık erken rezervasyon döneminde iç turizmde yüzde 48, yurtdışında yüzde 60, Cruise turlarda 45, Kıbrıs'ta ise yüzde 30 büyüme hacmi yakaladı.

Erken rezervasyonda muhafazakar otellere büyük ilgi!

Tatil planlarını yapmaya başlayanlar şimdiden erken rezervasyon indirimlerinden faydalanmak için araştırmalarına başlıyor. Tur şirketleri, özellikle muhafazakar hizmetler sunan otellere ve erken rezervasyonlara ilgi gösterdiğinin altını çiziyor.

Turistler için erken rezervasyon büyük fırsat!

Rusya, Ukrayna ve Avrupa’nın krizde olduğunu hatırlatan Anı Tur’un patronu Veli Çilsal, yerli turiste erken rezervasyonda büyük fırsat oluştuğunu belirterek, “İnsanlar 3 yıldızlı otel fiyatına 5 yıldızlı tesislere herşey dahil gidebilir” dedi..

Kruvaziyer turizminde erken rezervasyonu fırsatı!

Türkiye'de erken rezervasyon döneminde, her yıl daha fazla rezervasyonun gerçekleştiği kruvaziyer turizmini tercih edenler bir haftada 5-6 ülke görebiliyor..

Burcu Esmersoy ETS Tur'un reklam yüzü oldu!

Burcu Esmersoy ETS Tur'un reklam yüzü oldu. 2015 erken rezervasyon dönemini Burcu Esmersoy’un reklam yüzü olduğu ‘Tatil Yağmuru Yarışması’ ile başlatan Etstur, yüzde 45 indirim sunuyor.

Jolly Tur erken rezervasyon ile cirosunu katladı!

Jolly Tur geçen yılın ekim ayına göre cirosunu yüzde 34 artırdı. Başkan Mete Vardar, cirodaki büyümenin yüzde 50 'sinin erken rezervasyondan geldiğinin altını çizdi...

Erken rezervasyonlar 17 Kasım'da başlayacak!

Erken rezervasyonların 17 Kasım'da başlayacağını söyleyen Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, "Erken rezervasyon avantajını başlatıyoruz. Avantajlı fiyatlar, Mayıs 2015'e kadar indirim oranları düşerek devam edecek" dedi.

ETS Tur 2014'teki erken rezervasyon hedefini 330 bin kişi olarak açıkladı!

Mehmet Ersoy, "2013 başarılı bir yıl oldu. 2014 yılındaki hedefimiz kişi sayısında yüzde 13, ciroda da yüzde 30 büyümek.Türkiye'deki en çok satış yapan ilk 10 tur operatörü arasında payımız da yüzde 56'ya çıktı" açıklamasını yaptı.

Volkan Şahin: e-Fatura uygulamasında özel entegratör seçerken dikkat edin!

Bu yılın sonu itibariyle 25 bine yakın işletme, e-Fatura göndermeye başlayacak. Volkan Şahin e-Fatura uygulamasında özel entegratör seçerken, saklama hizmeti verme izni ile mali mühür onayı var mı dikkat edin dedi...

TOKİ'den ev alana kıdem tazminatı erken verilecek!

Hükümetin yeni kıdem uygulaması, üç gruba öncelik verilmesini öngörüyor. Buna göre TOKİ' den ev alanlara, askere gidenlere ve de kendi işini kuranlara kıdem erken verilecek...

Konut kredisinde erken ödeme cezası sürüyor!

Konut kredisinde erken ödeme cezası sürüyor. Meclis'ten geçen yeni Tüketici Yasası 'erken ödeme tazminatı'nı tamamen bitirmedi. Bankalar, sabit faizli konut kredilerinde tüketiciden kapama tazminatı isteyebilecek..

kruvaziyer tur erken rezervasyon Haberi

kruvaziyer tur erken rezervasyon

Türkiye, dev otelleri andıran cruise gemilerini limanlarında ağırlamaya alıştı. Şimdi ise aynı gemilerle seyahat eden Türk turist sayısında hızlı artış var. Turizmciler, erken rezervasyonun başladığını, hızlı hareket edilirse yüzde 40'a varan indirimlerle 5-6 ülke birden görme fırsatı sağlayan bu gemilerle seyahatin mümkün olduğunu söylüyor. Bir tur şirketinin Pazarlama Müdürü Sarp Özkar, “Gemi ve nehir turları son 5 yılda Türkiye'de önemli bir paket haline geldi. Gemi turları 2008'den bu yana her yıl yüzde 100'ün üzerinde büyüyor” dedi. Bu gemi turlarında 18 yaşına kadar olan 2 çocuğun ailesiyle aynı odada kalması halinde ücretsiz seyahat edebildiğini söyleyen Özkar, “Türkler İstanbul kalkışlı Ege-Adriyatik turu, Yunan Adaları ve uçakla gidilen Avrupa başlangıçlı turları tercih ediyor. Her limanda alışveriş, o ülkeyi gezip görme fırsatı var....