05 / 05 / 2024

Kruvaziyer turizm fethiye

Kruvaziyer turizm fethiye

Bahamalar bandıralı yolcu gemisi "Seabourn Odyssey", Bodrum Limanı'na geldi.Yunanistan'dan gelen 198 metre uzunluğundaki kruvaziyer, Paşatarlası'ndaki gemi yanaşma iskelesine yanaştırıldı.

Turizmciler Kuşadası'nda buluştu!

Aydın Turizm Koordinasyon Kurulu toplantısı Kuşadası'nda yapıldı. Turizmciler toplantıda en çok, yol çalışmaları ve turizm alanlarına giden yolların kötü olmasından dolayı duydukları rahatsızlıkları dile getirdi.

Fethiye'de Kruvaziyer İskelesi Projesi'ne yeşil ışık yakıldı!

Kruvaziyer turizmden nasibini almak isteyen Fethiye yıllardır projenin hayata geçirilmesini beklerken FTSO'nun GEKA projesiyle yaptırdığı analiz sonrası bakanlık projeye yeşil ışık yakınca limanın hangi noktasında yapılacağı konusunda yerinde tespit gerçe

Dev kruvaziyer Bodrum'u yabancı turistle doldurdu

BM Dünya Turizm Örgütü'nün 2021 verilerine göre, dünyanın en çok turist alan ülkeleri sıralamasında Türkiye 4'üncülüğe yükseldi. Türkiye "fine dining" amacıyla seyahat edenlerin tercihi olma yolunda hızla ilerliyor. Son olarak Bodrum'a dev kruvaziyer yanaştı.

Fethiye'de 17.5 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü Fethiye'de yapım karşılığı kiralama işi ihale edecek.

Turizm sektöründe aşı yetmezse bir daha açılamayacak tesisler var!

Ege Bölgesi belediye başkanları turizm sektörünün batma noktasına geldiğini ve tatil beldelerinde aşılamaya başlanılmasını istedi. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, "Şu dönemde devredilen dükkânlar görüyoruz, kiralık yazan görüyoruz. Aşı yetişmezse bir daha açılmayacak tesisler görürüz" dedi.

Kruvaziyer limanlarıyla İstanbul'a 800 bin turist gelecek!

AK Parti İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Bir turist normalde 650 dolar harcarken, kruvaziyer turisti 2 bin ile 5 bin dolar arasında harcama yapıyor. Yenikapı Kruvaziyer Limanı sayesinde kentin turizm hedeflerine daha da yaklaşılacak" dedi...

Princess Kruvaziyer Turizm Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Princess Kruvaziyer Turizm Organizasyon Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tolgar Bıyıklı tarafından kuruldu. 

Barut Otelleri Fethiye'deki ikinci otelini 2019'da açacak!

47 yıldan beri turizm sektröünde faaliyet gösteren Barut Otelleri, yatımlarına hız verdi. Şirket,  Mayıs 2019'da Fethiye'deki ikinci, toplamda ise 13'üncü otelini açacak. 

Muğla Fethiye'de 8.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Muğla İli, Fethiye İlçesi, İnlice Mahallesi'nde yer alan turizm tesis alanı niteliğindeki arsa 8 milyon 400 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Oğlakçı Turizm'den Fethiye'ye 5 yıldızlı otel!

Oğlakçı Turizm, 9 milyon TL yatırım bedeli ile 5 yıldızlı Lykia Botanika Beach & Fun Club Oteli Muğla Fethiye'de hayata geçiriyor..

Galataport, İstanbul’un en değerli projelerinden biri olacak!

"Şu dönemde Galataport projesini yapıyorsunuz Doğuş Grubu’yla. Günde 2-3 gemi gelirken İstanbul’a, artık kruvaziyer turizm bitiş noktasına geldi. Biz ne yaptık? diyor musunuz?" sorusuna İş adamı Serdar Bilgili, "Galataport İstanbul’un en değerli projelerinden biri olacak" dedi.

Fethiye'de 14.4 milyon TL'ye icradan satılık turizm tesis alanı!

Fethiye 1. İcra Dairesi, Muğla Fethiye'de 2 arsayı 14 milyon 461 bin 600 TL'ye satışa çıkardı. Turizm Tesis Alanı imarlı arsaların ihalesi 4 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleşecek.

Antalya'ya kruvaziyer ve yat limanı yapılacak!

Türkiye'nin dünyaca ünlü turizm kenti Antalya'ya yapılacak kruvaziyer ve yat limanı için deniz ile kara zemin etüdü çalışmalarına başlandı.

Fethiye'de icradan 8.2 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Fethiye 2. İcra Dairesi, Fehiye Göcek Mahallesi'nde bulunan turizm tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 8 milyon 259 bin 350 TL olarak belirlendi.

Fethiye Kruvaziyer Liman Projesi için destek bekleniyor!

Muğla Valisi Amir Çiçek, Fethiye Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu tarafından düzenlenen toplantıya katıldı.

Kruvaziyer turizm fethiye Haberi

Kruvaziyer turizm fethiye

Gemide Avustralya, Belçika, İngiltere ve ABD uyruklu 443 turist ile 343 personel bulunduğu öğrenildi.Gümrük işlemlerinin ardından gemiden inen turistler, Paşa tarlası, Kumbahçe-ve Barlar Sokağı'nda yürüyüş ve alışveriş yaptı, Bodrum Kalesi'ni gezdi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon. limanda gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçeye bu sezon üçüncü yolcu gemisinin geldiğini söyledi. 

Sezon boyunca 100'e yakın yolcu gemisi beklediklerini belirten Kocadon, "Yolcu gemileri Bodrum ekonomisine büyük katkı sağlıyor. Bu sektörün turizme nasıl katkı sağladığım görüyoruz. Bodrum için yaptığımız tanıtımlar yavaş yavaş kendini gösteriyor" dedi. Bodrum'un ismiyle bir marka değeri taşıdığını ifade eden Kocadon, "Yerel yöneticilerinin ve sivil toplum örgütlerinin birlik beraberlik içinde olması, duyarlı yatırımcı arkadaşlann da desteğiyle Bodrum'a turist çekmek çok daha kolay oluyor^' diye konuştu. Öte yandan Yunanistan'ın Mykonos Adası'ndan gelen 295...