05 / 05 / 2024

Ks Altyapı İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Ks Altyapı İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Ks Altyapı İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kamile Sönmez tarafından 10 bin TL sermaye ile 7 Ağustos 2017'de kuruldu.

Ajda Pekkan Kıbrıs'taki lüks villasını 38 milyon TL'ye sattı! 

Dillerden düşmeyen şarkılarıyla yıllara meydan okuyan süperstar Ajda Pekkan Kıbrıs'taki lüks villasını 38 milyon liraya sattı. 

Süperstar Ajda Pekkan 40 milyon liralık lüks villasını satmaktan vazgeçti! İşte sebebi...

Ajda Pekkan, üç yıl önce 40 milyon liraya satışa çıkardığı Zekeriyaköy'deki lüks villasını satmaktan vazgeçti.

İş insanı Sadettin Saran Göktürk Kemer Country'deki lüks villasını 290 milyon liraya satıyor!

Saran Holding'in ve S Sport'un sahibi iş insanı Sadettin Saran lüks dev villasını 290 milyon liraya satılığa çıkardı. İşte lüks villanın ayrıntıları...

Ferman Toprak Beykoz'daki lüks villasının tadilatını yapan işçilere saldırdı!

Ferman Toprak, Beykoz'daki lüks villasının tadilatı için çağırdığı işçilere sözlü tartışmanın ardından sopa ve silah kabzasıyla saldırdığı iddia edildi. İşte ayrıntılar...

Sadık Altyapı İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadık Altyapı İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sevim Üren tarafından kuruldu.

Çakıl Altyapı İnşaat Metal Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıl Altyapı İnşaat Metal Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Demir tarafından kuruldu.

Afak Deniz Ve Altyapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Afak Deniz Ve Altyapı İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Hakkı Güvelioğlu tarafından kuruldu.

Kardeşler Asfalt Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşler Asfalt Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Yüzüak ve Veysel Serttağ ortaklığında kuruldu.

Mts Altyapı İnşaat Elektrik Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Mts Altyapı İnşaat Elektrik Taahhüt Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Civleş tarafından kuruldu.

Kare Altyapı İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Kare Altyapı İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Uygun ve Mustafa Çelik ortaklığında kuruldu.

Fi Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fi Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Cankaya tarafından kuruldu.

Yörükoğlu Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yörükoğlu Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Samet Düzgün tarafından kuruldu.

Alba Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alba Altyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Demir tarafından kuruldu.

Ks Altyapı İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Ks Altyapı İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi


Ks Altyapı İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile 7 Ağustos 2017'de  Kamile Sönmez tarafından kuruldu. 


Ks Altyapı İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özelinşaatlar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Ks Altyapı İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Mehmet Akif Mahallesi Aydın Menderes Cad.No:8-10b/10...