28 / 04 / 2024

KT Yapı adres

KT Yapı adres

KT Yapı Limited Şirketi, Necdet Kaya ve Nesmi, Turan tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 8 Mayıs'ta kuruldu

Bu para sadece Yapı Kredi müşterilerinin hesabına yatacak! İlaç gibi gelecek bu parayı hemen alın!

Gıdadan teknolojiye, tatilden akaryakıta kadar pek çok sektöre ilişkin kampanyalar düzenleyen Yapı Kredi, giyim sektörüne ilişkin düzenlediği yeni kampanyasıyla müşterilerinin karşısına çıktı. Yapı Kredi, kampanya kapsamında müşterilerine 500 TL Worldpuan hediye edeceğini duyurdu.

Resmi verilerle belgelendi! İstanbul için korkunç rakam!

Asrın felaketi sayılan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından gözlerin çevrildiği İstanbul’la ilgili korkunç bir veri ortaya çıktı. Yapılan araştırmada İstanbul genelindeki binaların yüzde kaçının 2000 yılı öncesi inşa edildiği belirlendi.

AKM'nin yıkılıp yeniden yapılması 1.3 milyon TL'ye mal olacak!

Cumhuriyet dönemi mimarisinin simge yapılarından olan İstanbul Beyoğlu’ndaki Atatürk Kültür Merkezi’nin (AKM) yıkılıp yeniden yapılmasının faturası ortaya çıktı. Yapılan son ihaleyle birlikte AKM'nin yıkılıp yeniden yapılmasının faturası, 1 milyar 262 milyon 959 bin 280 TL oldu.

İMİB Doğal Taş Söyleşileri yarın başlıyor!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) tarafından gerçekleşecek online söyleşi serisinde doğal taş kullanımının öne çıktığı yapılar gündeme gelirken, her sohbette Türk Doğal Taşı hakkında bilgiler konuşulacak.  

Aybars Yıldırım’ın kaçak binasında şaşırtan ilan!

CHP’li Aybars Yıldırım’ın Çeşme’de otel yaptıracağım diyerek inşa ettiği 6 katlı binaya yıkım kararı çıktı. Yapı kayıt belgesi iptal edilen binada ‘satılıktır’ ilanı olması şaşırttı.

Alanya'da DEMAŞ arazisine AVM yapılmasına vatandaştan da veto!

Alanya Belediyesi’nin DEMAŞ arazisine AVM ile otel yapımını öngördüğü iddia edilen projesine vatandaşlarda karşı çıktı. Yapılan bir ankette, "DEMAŞ kültürel faaliyetlerin gerçekleştirilebileceği park ve yeşil alan olarak kullanılmalı" seçeneği açık ara farkla Alanya halkının tercihi oldu...

Kordon İstanbul Ege Yapı adres!

Kordon İstanbul Evleri Ege Yapı tarafından İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor. Projede daire satış fiyatları 568 bin TL'den başlıyor...

Çevre temizlik vergisi adres değişikliği nasıl yapılır?

Çevre temizlik vergisi mükellefinin herhangi bir adres değişikliği ya da emlak ve satımlarında bağlı bulunulan belediyenin, bu durumdan haberdar edilmesi gerekiyor. Peki, çevre temizlik vergisi adres değişikliği nasıl yapılır?

Yeni Yapı Alibeyköy adres bilgileri!

Ön talep toplanan Yeni Yapı Alibeyköy projesi 362 konut ve 12 ticari üniteden meydana geliyor. İşte Yeni Yapı Alibeyköy adres bilgileri...

Topuzlar Yapı Mavera Ahsen adres bilgileri!

Topuzlar Yapı imzası taşıyan Mavera Ahsen projesi aile konseptinde dizayn edildi. 6 katlı 2 blok şeklinde yükselen Mavera Ahsen projesinde 169 konut ve 3 ticari alan bulunuyor. İşte Topuzlar Yapı Mavera Ahsen adres bilgileri...

Metal Yapı Konut’tan Göktürk’te 5 yeni proje!

İstanbul’da birçok önemli projeye imza atan Metal Yapı Konut, 2017 yılında yeni projelerine devam ediyor. Kemerburgaz ve Göktürk’te bugüne kadar toplam 6 projeyi hayata geçiren Metal Yapı Konut, 5 yeni projesi ile bölgedeki gücünü pekiştiriyor.

2016'da 55 yeni proje vitrine çıktı!

Gayrimenkulde stok ve fiyat tartışmaları devam ederken, markalı konut üreticileri gaza bastı. Darbe girişimi ve ekonomideki durgunluğa rağmen 2016'da 55 yeni proje vitrine çıktı. Yapımı süren 40 bin konutta yatırımcılar için fırsatlar devam ediyor...

Göktürk Yapı’dan TL kampanyasına destek!

50 bin dolar ve 50 bin EURO bozdurup makbuzu ile gelenler Göktürk Yapı’dan daireyi 15 bin TL net indirimle alıyor.

KT Yapı adres Haberi

KT Yapı adres

KT Yapı Limited Şirketi, Necdet Kaya ve Nesmi Turan tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 8 Mayıs'ta kuruldu. KT Yapı Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında konut,toplu konut,lojman,otel tatil köyü turizm yatırımların inşaatlarını yapmak taahhütlerinde bulunmak almak,satmak işletmek pazarlamak kiraya vermek taahhütleri gerçekleştirmek için gerekli ekipmanları ve yedek parçaların ithalatını ve ihracatını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


KT Yapı Limited Şirketi adres: Bağcılar, Güneşli Mahallesi, Kirazlı Caddesi,...