09 / 05 / 2024

küba inşaat yatırımı

küba inşaat yatırımı

Küba'nın Ankara Büyükelçisi Alberto Gonzalez Casals, Türk yatırımcılara çağrıda bulunarak, "Küba'nın ihtiyaç duyduğu her şey, Türkiye'de var. Türkiye ve Küba, inşaat ve enerji alanlarındaki iş birliği fırsatını kullanmalı." dedi.

Gelişime İnşaat Yatırım Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gelişime İnşaat Yatırım Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Hafez tarafından kuruldu.

Smt Mimarlık Yapı İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smt Mimarlık Yapı İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selma Tuncay tarafından kuruldu.

Menar Proje Gayrimenkul İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Menar Proje Gayrimenkul İnşaat Yatırım Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mustafa Özdemir tarafından kuruldu.

Mayron İnvest İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mayron İnvest İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Tobıas Maık Waechter tarafından kuruldu.

Oms Gayrimenkul İnşaat Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Oms Gayrimenkul İnşaat Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mert Müslüm Şimşek tarafından kuruldu.

Kasala İnşaat Yatırım Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kasala İnşaat Yatırım Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Halit Yılmaz ve Selim Sarı ortaklığında kuruldu.

Beca Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beca Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Nurbetül Kılbaş tarafından kuruldu.

Osama Gayrimenkul İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Osama Gayrimenkul İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Nourıa Müteahhitlik Gayrimenkul ve İnşaat Limited tarafından kuruldu.

Dorvill İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dorvill İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Fatma Müge Pınar, İrem Nazan Basmacı, Mana Uludağ, Ahmet Emir Basmacı, Bülent Ferdağ Acar, Esra Acar ve Mehmet Şerif Pınar ortaklığında Kadıköy'de kuruldu. 

Baraka Busıness Yapı İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Baraka Busıness Yapı İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de Mustafa Hasanoğlu tarafından kuruldu.

Ffkh İnşaat Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ffkh İnşaat Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi Esenler'de Anss Ibrahım M. Abdelrahım, Fathelrahman H. M. Elkhursanı, Fatih Yıldız, Ibrahım Malık B. Mohammed ve Khubaıb F.H. ortaklığında kuruldu.

Marlagrup İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marlagrup İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat İnan tarafından kuruldu.

Cemal Başkan İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Cemal Başkan İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Cemal Başkan tarafından kuruldu.

küba inşaat yatırımı Haberi

küba inşaat yatırımı

Küba'nın Ankara Büyükelçisi Alberto Gonzalez Casals, Türk yatırımcılara çağrıda bulunarak, "Küba'nın ihtiyaç duyduğu her şey, Türkiye'de var. Türkiye ve Küba, inşaat ve enerji alanlarındaki iş birliği fırsatını kullanmalı." dedi.


İki ülkenin ekonomik ilişkilerini AA muhabirine değerlendiren Casals, Türkiye ve Küba arasındaki ticaret hacminin yeterli olmadığını ve bunu artırmak için ihtiyaç duyulan adımların atılması gerektiğini söyledi.


Casals, Küba'da yeni iş fırsatlarının yaratılmasına ihtiyaç duyduklarını belirterek, "Türkiye'de özel sektör temsilcileriyle görüşüyoruz. Ekonomi Bakanlığı ile de birtakım görüşmelerimiz oldu. Eylül ayında Türkiye İhracatçılar Meclisi ile Küba'daki iş fırsatlarına dair bir toplantı düzenleyeceğiz. Kasım ayında da Türk yatırımcılar Havana'da düzenlenecek bir toplantıya katılacaklar." diye konuştu.


Küba'da nüfusun artmasıyla enerji ihtiyacının da büyüdüğünü anlatan Casals, şöyle devam etti:


"Ülkedeki enerji sistemimizi yenilememiz gerekiyor. Küba, bunun için yeterli iş...