03 / 05 / 2024

Küba Kültür Merkezi son durum

Küba Kültür Merkezi son durum

1997 yılında Türkiye'ye gelen Kübalı Blanca Nieves Garcia Cruz'un  anneannesinden miras kalan Talimhane'deki 5 katlı binası icralık oldu.

Taksim Fransız Başkonsolosluğu ve Kültür Merkezi'nde kira krizi!

İstiklal Caddesi’nde bulunan Fransız Başkonsolosluğu ve Kültür Merkezi'nde binasındaki kafenin işletmecileri, başkonsolosluğun tahliye kararı için yargıya gitti. İşletmenin avukatı, tahliyenin Fransız demokrasisiyle uyuşmadığını dile getirdi. 

Kocaeli Uzuntarla Kültür Merkezi’nin inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Uzuntarla Kültür Merkezi'nin inşaatına başladı.

Bursa Karacabey Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Karacabey’de hayata geçireceği kültür merkezi projesinin inşaatı başladı.

Küba Kültür Merkezi gayrimenkul dolandırıcılarının takibinde!

Kübalı Blanca Nieves Garcia Cruz, kendisine ait Küba Kültür Merkezi'nin gayrimenkul dolandırıcılarının takibinde olduğunu söyledi. Cruz, Taksim'deki binanın icra yoluyla satışa çıkarıldığını iddia etti.

Ünye Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Ordu'da Temmuz Demokrasi Meydanı önünde yapılan Ünye Kültür Merkezi'nin inşaatına başlandı. 23 milyon liraya mal olacak merkezin 2020 yılında bitirilmesi planlanıyor.

Antalya Altınova Kültür Merkezi ve Cemevi'nin inşaatı başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Altınova Kültür Merkezi ve Cemevi Projesi’nde hafriyat çalışmaları başladı. Projenin 4 bin 500 metrekarelik toplam inşaat alanı ve donatılarıyla önemli bir ihtiyaca cevap vermesi planlanıyor.

Ordu Kabadüz Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kabadüz Kültür Merkezi'nin inşaatına başladı.

Çekmeköy Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Çamlık Mahallesi’nde İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Çekmeköy Kültür Merkezi’nin yapımı başladı.

Atatürk Kültür Merkezi'nin yıkımına Mart ayında başlanacak!

Yıkımına Mart ayında başlanacağı açıklanan ve yerine 2 bin 500 kişilik opera binası yapılması planlanan Atatürk Kültür Merkezi’nin son hali görüntülendi. 

Ordu Kabadüz Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından bir süre önce ihalesi yapılan Kabadüz Kültür Merkezi'nde inşaat çalışmaları başladı.

Gaziosmanpaşa Poligon Kültür Merkezi'nin inşaatı başlıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin hayata geçireceği Poligon Kültür Merkezi'nin inşaatı başlıyor.

Denizli Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın Serinhisarlı gençler için hayata geçirdiği Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı.

Gaziosmanpaşa Poligon Kültür Merkezi'nin inşaatı başlıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçedeki kültürel aktivitelerin merkezi olacak Poligon Kültür Merkezi'nin inşaatına başladı.

Küba Kültür Merkezi son durum Haberi

Küba Kültür Merkezi son durum

Türkiye'ye 1997'de geldikten sonra Boğaziçi Üniversitesi'nde turizm eğitimi alan ve 2008'de ülkesine tur düzenleyen bir şirket kuran Kübalı Blanca Nieves Garcia Cruz, sevgilsinin tuzağına düştü. Sabah'tan Dilek Yaman Demir'in haberine göre; kendisine anneannesinden miras kalan Talimhane'deki 5 katlı binayı Küba Kültür Merkezi'ne dönüştüren turizmci kadın, bankalara olan borcunu ödeyemeyince devreye sevgilisi Hamdusena A. (39) girdi. Hamdusena A., sevgilisini borçtan kurtaracağını söyleyerek önce mirasına ortak oldu.

Ardından da "Sadece aileme göstereceğim. Formaliteden imzalattım" dediği 1 milyon liralık senedi icraya koyarak binayı elinden almaya çalıştı. 17 yıla kadar hapsi istenen Hamdusena A.'nın kadının gözü önünde yaktığı senedin sahte olduğu, gerçek senedin icraya verildiği öğrenildi.

Küba Kültür Merkezi gayrimenkul dolandırıcılarının...