15 / 05 / 2024

Kubbe 6 Doğal Yapı adres 

Kubbe 6 Doğal Yapı adres 

Kubbe 6 Doğal Yapı Tasarımı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeliile Abdurrahman Sevimli ve Ayhan Tüfek ortaklığında kuruldu.

Türkiye'nin doğal gaz ithalatı 2022 yılında yüzde 6,9 azaldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'nin geçen sene toplam doğal gaz ithalatı 2021 yılına göre yüzde 6,9 azaldı ve 54 milyar 661 milyon metreküpe geriledi.

Doğal gaz ithalatı Mart ayında yüzde 26,6 azaldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'nin doğal gaz ithalatı, Mart ayında geçen senenin aynı ayına göre yüzde 26,6 azaldı ve yaklaşık olarak 4 milyar 557 milyon metreküp oldu.

Türkiye'nin doğal gaz ithalatı Şubat ayında yüzde 4,2 azaldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'nin doğal gaz ithalatı, Şubat ayında geçen senenin aynı ayına göre yüzde 4,2 azaldı ve yaklaşık 6 milyar 11 milyon metreküp oldu.

3 yılda doğal gaza ne kadar zam geldi? Duyanın aklı başından gitti!

Karadeniz doğal gazının ilk defa kamuoyuna duyurulduğu 2020’den bugüne kadar konutta gaz tarifesinin 3.5 kat, sanayide ise 6 kat yükseldiği ifade edildi.

Son dakika! Doğal gaz ve elektrik borçları silindi! Az önce Resmi Gazete’de yayımlandı!

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararnamesiyle Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremler nedeniyle evleri ağır ve orta hasar alan depremzedelerin elektrik ve doğal gaz borçları silindi. 6 Şubat tarihine kadar elektrik ve doğal gaz dava ve icra takipleri de kaldırıldı.

Avrupa'da doğal gaz fiyatı uçtu! Bir haftada yüzde 28,6 arttı!

Avrupa ülkelerinde doğal gaz fiyatı bir haftada yüzde 28,6 arttı. Fiyat artışında, Kuzey Akım boru hattı üzerinden doğal gaz sevkiyatının 31 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında askıya alınacağının açıklanması etkili oldu.

Kubbe 6 Doğal Yapı Tasarımı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kubbe 6 Doğal Yapı Tasarımı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeliile Abdurrahman Sevimli ve Ayhan Tüfek ortaklığında kuruldu.

6 ildeki bazı alanlar doğal sit alanı ilan edildi!

Balıkesir, Kocaeli, Giresun, Edirne, Bayburt ve Sivas'ta bazı alanların, "Doğal sit-nitelikli doğal koruma alanı" ve "Doğal sit-sürdürülebilir koruma ve kontrollü kullanım alanı" olarak tescili ilanları, Resmi Gazete'de yayımlandı.

6 ilde doğal sit alanlarının bilimsel araştırması yapılacak!

Van, Bitlis, Hakkâri, Muş, Siirt ve Şırnak'ta doğal sit alanlarının ekolojik temelli bilimsel araştırma projesi hizmet alımı için ihaleye çıkılıyor. İhale 18 Şubat 2015 tarihinde yapılacak.

Doğal taştan elde edilen gelir 1 milyar doları aştı!

Türkiye maden ihracatında en büyük paya sahip olan doğal taş sektörü, yılın ilk 6 aylık döneminde geçen yılın aynı dönemine göre, ihraç edilen miktar bazında düşüşe rağmen ihracat gelirini 1 milyar doların üzerine taşıdı.

Doğal taşta ihracat arttı!

Türkiye maden ihracatında en büyük paya sahip doğal taşta, yılın ilk 6 ayındaki ihracat miktarı bir önceki yılın aynı dönemine göre gerilese de elde edilen gelir, aynı dönem içinde yüzde 6,2 artışla 1 milyar doları aştı.

Türkiye'nin doğal gaz ithalatı 4 ayda 17 milyon metreküpü geçti!

Türkiye 2009 yılının ilk dört ayında toplam 11 milyon 782 bin metreküp doğal gaz ithal ederken, bu miktar aradan geçen 6 yılda yaklaşık yüzde 50 artış göstererek bu yılın aynı döneminde 17 milyon 645 bin metreküpü geçti.

İMSAD çocuklara doğal afeti öğretecek!

Türkiye İMSAD, 6 ila 13 yaş arası ilköğretim öğrencilerini doğal afetler konusunda bilinçlendirmek için kolları sıvadı. 'Güvenli Yapı Malzemeleri Eğitim Merkezi'nde çocuklara afetlerle ilgili eğitim programları uygulanacak...

Kubbe 6 Doğal Yapı adres  Haberi

Kubbe 6 Doğal Yapı adres 

Kubbe 6 Doğal Yapı Tasarımı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeliile Abdurrahman Sevimli ve Ayhan Tüfek ortaklığında kuruldu.

Kubbe 6 Doğal Yapı Tasarımı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
-Jeodezik kubbe yapımı, inşası, satılması, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak. - Ahşap saksı yapımı, pazarlaması, satılması, ithalat ve ihracatını yapmak. - Doğal yapı tasarımı, inşaatı, pazarlaması, ithalat ve ihracatını yapmak. - Bahçe sebze yatakları inşası, pazarlaması, satılması, ithalat ve ihracatını yapmak. -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, iş hanları, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları,...