04 / 05 / 2024

Kubbe Proje Uygulama İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Kubbe Proje Uygulama İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Kubbe Proje Uygulama İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Halil Can, Nurettin Kara, Halis Kaya ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 10 Şubat'ta Ümraniye, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde kuruldu.

Poyraz Craft Proje Tasarım Uygulama Limited Şirketi Kuruldu!

Poyraz Craft Proje Tasarım Uygulama Limited Şirketi Şişli’de 20.000,00 TL sermaye bedeli ile Mevlüt Okan Hazinedaroğlu tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği uygulama ilk kez Bursa'da hayata geçti! Örnek proje...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği zemin+5 uygulamasının uygulandığı Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, Bursa’nın çarpık ve plansız görüntüyü yok ederek dönüşümün önünü açan Türkiye’de ilk ve örnek proje oldu.

Tky Proje Uygulama Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tky Proje Uygulama Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Turgut KAmil Yılmaz tarafından kuruldu.

Yase Mühendislik İnşaat Elektrik Mekanik Proje Ve Uygulama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yase Mühendislik İnşaat Elektrik Mekanik Proje Ve Uygulama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Yasir Dündar tarafından kuruldu.

Demir Port Zemin İnşaat Taahhüt Proje Tasarım Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demir Port Zemin İnşaat Taahhüt Proje Tasarım Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Oğuz Demir tarafından kuruldu.

Sorti Mühendislik İnşaat Elektrik Mekanik Proje Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sorti Mühendislik İnşaat Elektrik Mekanik Proje Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de  Mahsum Bürlükkara tarafından kuruldu.

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar durumunda son durum ne?

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin de yer aldığı bölgenin Alt Planlama Bölgesi Uygulama İmar Planının askı süresi 05.08.2022 tarihi itibarıyla sona ermiştir.

Yavuz Öztürk, vekaleten Halk GYO Proje Geliştirme ve Uygulama Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı!

Halk GYO Yönetim Kurulu tarafından, Proje Geliştirme ve Uygulama Genel Müdür Yardımcılığı yetki ve görevlerini yerine getirmek üzere, Proje Uygulama Müdürü Yavuz Öztürk'ün Genel Müdür Yardımcılığı makamına vekaleten atanmasına karar verildi. 

Uk Tasarım Mimari Proje Ve Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uk Tasarım Mimari Proje Ve Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Uğur Karadağ tarafından kuruldu.

Doğada Proje Uygulama İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Doğada Proje Uygulama İnşaat Sanayi Limited Şirketi Kağıthane'de Akif Yağız Saraçlar tarafından kuruldu.

Mas Mimari Proje Ve Uygulama Limited Şirketi kuruldu!

Mas Mimari Proje Ve Uygulama Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Kerim Miskavi tarafından kuruldu.

Mot İçmimarlık Tasarım Proje Uygulama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mot İçmimarlık Tasarım Proje Uygulama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Müslüm Oğuzhan Türkoğlu tarafından kuruldu.

Lede Yapı Proje Uygulama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi açıldı!

Lede Yapı Proje Uygulama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hilmiye Demir tarafından kuruldu.

Kubbe Proje Uygulama İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Kubbe Proje Uygulama İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Kubbe Proje Uygulama İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Halil Can, Nurettin Kara, Halis Kaya ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 10 Şubat'ta Ümraniye, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde kuruldu. 


Kubbe Proje Uygulama İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi   hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek....