17 / 05 / 2024

Kubilay Aka Miray Daner nerede yaşıyor

Kubilay Aka Miray Daner nerede yaşıyor

İki buçuk yıllık ilişkilerini ağustos ayında bitiren Oyuncu Kubilay Aka ile Miray Daner yeniden barıştı. Çift, Zekeriyaköy’de aylık kira bedeli 11 bin lira olan iki katlı villa tuttu.

Can Çaka kimdir? Can Çaka'nın eğitimi ve kariyer durumu nedir?

Can Çaka'nın kim olduğu ve Çaka'nın hangi alanlarda çalışmalar yürüttüğü araştırılan konular arasında yer almaktadır. Buna göre Can Çaka kimdir? nerelerde görev almıştır? Çaka'nın eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Miray Emlak Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Miray Emlak Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Vana Chıkhı tarafından kuruldu.

Aka Door Çelik Kapı Limited Şirketi kuruldu!

Aka Door Çelik Kapı Limited Şirketi Çekmeköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Alagöz, Doğan Kaygusuz ve Şahismail Aki ortaklığında kuruldu.

Kubilay Akyol kimdir? Ne mezunu?

İş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kubilay Akyol kimdir? Kubilay Akyol ne mezunu? İşte ayrıntılar...

Can Çaka kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu, Bira Grubu Başkanı ve Anadolu Efes CEO Can Çaka kimdir? Can Çaka daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Can Çaka'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Can Çaka'nın hayatına dair merak edilenler.

ŞOK Market'te şahane cumartesi kampanyası başlıyor! 25 TL üzeri alışverişe dev indirim! Şaka değil gerçek! 18 Şubat 2023

ŞOK Market'in 18 Şubat 2023 tarihinden itibaren satışa sunulacak aktüel ürünleri açıklandı. ŞOK Market'te şahane cumartesi kampanyası başlıyor! 25 TL üzeri alışverişe dev indirim! Şaka değil gerçek! 18 Şubat 2023 fiyat listesi...

Aka Genel Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aka Genel Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 7 milyon TL sermaye bedeli ile Serdal Aka tarafından kuruldu.

Şaka coinler piyasayı karıştırıyor! Dogcoin'le ilgili açıklama

Şaka temaları ile ilişkilendirilen şaka coin piyasaları karıştırmaya devam ediyor. Bir şaka coin olan Dogcoin'in popüler olmasıyla şaka coinler uzmanların radarına girdi.

Ünlü ekonomist Murat Kubilay dolar için korkutan senaryoyu açıkladı! 3 ay sonra göreceğiz dedi

Ünlü ekonomist Murat Kubilay, BDDK’nın döviz nakdi açıklamasını tane tane açıklayıp, bunun dolara nasıl yansıyacağını duyurdu.

Aka Prekast İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aka Prekast İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Erkan Han tarafından kuruldu.

Ünlü ekonomist Murat Kubilay doların benzersiz bir atak yapacağı tarihi açıkladı! Uçurumdan yuvarlanılacak

Dolar 20 TL'lere yaklaştı. Ünlü ekonomist Murat Kubilay ise kötü senaryoyu açıkladı. Dolar ne zaman atak yapacak? İşte detaylar...

Öncekilerden çok farklı olacak dedi! Ünlü ekonomist Murat Kubilay dolar şokunun ne zaman yaşanacağını açıkladı

Ekonomist Dr. Murat Kubilay, dolardaki gelişmelerle ilgili kritik açıklamalarda bulundu.

Kubilay Aykol kimdir?

İş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kubilay Aykol kimdir? Kubilay Aykol kimdir daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Kubilay Aykol'un biyografisi...

Kubilay Aka Miray Daner nerede yaşıyor Haberi

Kubilay Aka Miray Daner nerede yaşıyor

Oyuncu Kubilay Aka ile Miray Daner iki buçuk yıllık ilişkilerini ağustos ayının lik günlerinde tamamladıklarını açıkladı. O günlerde birçok iddia ortaya atılırken, barışması imkansız gözüyle bakılan çift tekrar buluştu.

Güneş'te yer alan habere göre; kısa süre önce Miray ile barışan Kubilay, Zekeriyaköy’de aylık kira bedeli 11 bin lira olan iki katlı villa tuttu. Lüks villanın alt katına da müzik ve ışık tesisatı döşetip eğlence salonuna dönüştürdü. Çift, dışarı çıkmak yerine dostlarını da eve davet ederek partiler veriyor.