30 / 04 / 2024

Kubilay Kara

Kubilay Kara

4D Proje Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Göksel Kul ve Kubilay Kara ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 14 Mart'ta Bayrampaşa, Yenidoğan Mahallesi, Uluyol Caddesi'nde kuruldu.

Ankara Şehit Kubilay Mahalle Konağı'nın inşaatı başladı!

“Her mahalleye bir konak” hedefi ile yola çıkan Ankara Keçiören Belediyesi bu kapsamda Şehit Kubilay Mahalle konağının inşaatına başladı. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Keçiören'i bir bütün olarak görüyor ve her mahalleye hizmet götürüyoruz.”dedi.

Karaç Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaç Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi , Recep Karaç tarafından 100 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Esenyurt, Sultaniye Mahallesi'nde kuruldu.

CHP'li Kubilay Gürer İzmit'te lokanta açtı!

Eski CHP’li Kubilay Gürer, İzmit Kapanönü Sokak’ta lokanta açtı. Kubilay Gürer, “Lokantamız yaklaşık 100 bin liraya mal oldu. Bir ay önce Tadında Ev Yemekleri faaliyete girdi fakat resmi açılışını henüz gerçekleştirmedik. '' dedi.

Van Kara Yusuf Paşa Camii kentsel dönüşüm kapsamında yıkılıyor!

Van'ın Erçiş ilçesinde kentsel dönüşüm birinci etap çalışmaları devam ediyor. Kentsel dönüşüm birinci etap çalışmalarına eski Kara Yusuf Paşa Camisi'nin yıkımıyla sürdürülüyor.

Manisa Karaçay Köprüsü'nde sona doğru!

Manisa Büyükşehir Belediyesi eski Muradiye yolunda bulunan Karaçay Köprüsü’nde başlattığı çalışmalarda sona geldi. 587 bin liraya mal olan köprü, asfalt çalışmalarının da tamamlanmasının ardından taşıt trafiğine açılacak

Bartın Karaçay Mesire Alanı açıldı!

Bartın Belediyesi tarafından 10 bin metrekare alan üzerine kurulan Karaçay Piknik Alanı törenle hizmete açıldı. Karaçay Piknik Alanı açılış törenine Belediye Başkanı Cemal Akın da katıldı.

Burcu Kara Kars’ta iki okul yaptırdı!

Burcu Kara, emekli öğretmen olan anne ve babası adına Kars’ta iki okul yaptırdı. Oyuncu her ay öğrencileri ziyaret edip ihtiyaçlarını karşılıyor.

Kubilay Akıcı kimdir?

Viva Mimarlık Kurucu Ortağı Kubilay Akıcı kimdir? Mimar Kubilay Akıcı, bugüne kadar hangi projelere imza atı? İşte Viva Mimarlık Kurucu Ortağı Kubilay Akıcı..

Osmaniye Karaçay Deresi'nde asma köprü tamamlandı!

Osmaniye Belediyesi'nin Karaçay Deresi Rekreasyon Alanı'nda yapımını tamamladığı asma köprü törenle açıldı. Köprü ile Karaçay'ın iki yakası üçüncü kez buluştu

Osmaniye Karaçay Köprüsü açıldı!

Osmaniye Belediyesi tarafından Karaçay rekreasyon alanına yapılan asma köprünün açılışını Osmaniye Valisi Kerem Al, Belediye Başkanı Kadir Kara ve AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu birlikte yaptı.

4D Proje Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4D Proje Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Göksel Kul ve Kubilay Kara ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 14 Mart'ta Bayrampaşa, Yenidoğan Mahallesi, Uluyol Caddesi'nde kuruldu.

Cem Kara: TOKİ konut yapmayacaksa bölgeyi yeniden imara açalım!

Cem Kara mecliste yaptığı konuşmada TOKİ'ye yüklendi. Başkan, Roman vatandaşların yaşadığı bölgeye konut yapacağını söyleyen TOKİ yetkililerinin bir gelişme kaydetmediğini belirtti: “Konut yapılmayacaksa bölgeyi yeniden imara açalım. " dedi.

Ahmet Kara konutlara deprem sigortası yapılması konusunda uyardı!

Çorum İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), 1-7 Mart günleri arasında kutlanan "Deprem Haftası" etkinlikleri kapsamında bir takım etkinlikler düzenledi. Çorum Valisi Ahmet Kara etkinlikte açıklamalarda bulundu.

Kubilay Kara Haberi

Kubilay Kara

4D Proje Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Göksel Kul ve Kubilay Kara ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 14 Mart'ta Bayrampaşa, Yenidoğan Mahallesi, Uluyol Caddesi'nde kuruldu. 


4D Proje Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...