25 / 07 / 2024

Kübra Akaydın kimdir

Kübra Akaydın kimdir

Mimar Kübra Akaydın kimdir? Mimar Kübra Akaydın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Kübra Akaydın, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Kübra Akaydın...

Şeref Taşkın kimdir? Ne mezunu?

Polisan Holding Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Şeref Taşkın, kimdir? Şeref Taşkın nereden mezun oldu? İşte ayrıntılar...

Gürkan Akgün kimdir?

Gürkan Akgün, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İmar ve Şehircilik Daire Başkanı oldu. Peki Gürkan Akgün kimdir? Gürkan Akgün hangi işlerde görev aldı?

Tahir Büyükakın kimdir?

Tahir Büyükakın, 2019 yerel seçimlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olakrak açıklandı. Peki, Tahir Büyükakın kimdir?

Süleyman Kılınç kimdir?

Süleyman Kılınç, AK Parti'nin Adıyaman'da belediye başkanı adayı olarak gösterildi. AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Süleyman Kılınç kimdir? 

Sümeyye Aydın kimdir?

Başaran Yatırım Holding’in Kadıköy Fikirtepe’de inşaatına başlayacağı Mina Towers ve Mina Home & Office projelerine satış ve pazarlama müdürü olarak atanan Sümeyye Aydın kimdir? Sümeyye Aydın bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Eser Köken İşleyici kimdir?

2010 yılından beri kurucu ortağı olduğu Ofis16 Mimarlık'ta mimarlık çalışmalarını sürdürmekte olan Mimar Eser Köken İşleyici kimdir? Eser Köken İşleyici hangi işlere imza attı?

Hakan Tüzün Şengün kimdir?

İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimari Tasarım bölümünde doktora çalışmasını sürdürmekte olan Hakan Tüzün Şengün kimdir? Hakan Tüzün Şengün, bugüne kadar hangi mimari çalışmalara imza attı?

Şule Arınç kimdir?

Mimar Şule Arınç kimdir? Şule Arınç, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Şule Arınç, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Şule Arınç ve projeleri..

CHP'li Mustafa Akaydın'a 10 milyon TL ceza!

CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın, Büyükşehir Belediye Başkanlığı dönemindeki spor kompleksi inşaatı ve toplu taşıma ücretlendirme otomasyonu işlerinde kamu zararı oluştuğu gerekçesiyle tazminat cezası verildi.

Kübra Ekmekçi ile Burak Sever evleniyor!

Kübra Ekmekçi ile Burak Sever çifti 24 Temmuz Cuma günü Hasbahçe'de bulunan Şirehan Otel'de gerçekleşecek olan düğün töreniyle dünya evine girecek.

Duygu Görgün kimdir?

Mimar Duygu Görgün kimdir? Duygu Görgün, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Duygu Görgün, bugün hangi mimarlık firmasına hizmet veriyor? İşte Mimar Duygu Görgün....

Ali Ekber Akgün kimdir?

Sen Gayrimenkul kurucusu Ali Ekber Akgün, 24 Aralık 2014 tarihinde, İstinye Bayırı Caddesi' nde otomobilinde vurularak öldürüldü. Peki, Sen Gayrimenkul kurucusu Ali Ekber Akgün kimdir?

Gökçen Eryılmaz kimdir?

Bursa İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Gökçen Eryılmaz kimdir? Gökçen Eryılmaz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gökçen Eryılmaz, bugün çalışmalarına hangi firmada devam ediyor? İşte Gökçen Eryılmaz..

Kübra Akaydın kimdir Haberi

Kübra Akaydın kimdir

Kübra Akaydın kimdir?

Kübra Akaydın, 1990 yılında Trabzon’da doğdu. 2003 yılında Fatih İlköğretim okulundan, 2007 yılında Tevfik Serdar Anadolu lisesinden mezun oldu.


2008 yılında Haliç ÜniversitesiMimarlık bölümünü tam burslu olarak kazandı,2012 yılında aynı fakülteden mezun oldu. 2013 yılında Trabzon Mimarlar Odası’ndan “en genç mimar” nişanı aldı. 


Orta derecede İngilizce bilgisine sahip. Üye olduğu kuruluşlar, Mimarlar Odası ve Trabzonspor Kulübü. 


Boş vakitlerinde fotoğraf çekmeyi, piyano çalmayı, spor yapmayı, futbol ve basketbol müsabakalarını izlemeyi seviyor. Eylül 2013′te Haliç Üniversitesi’nde başladığı Mimarlık Yüksek Lisans programına halen devam etmekte..


AA DESIGN; 

Kişiye özel tasarım, ürün tasarımı, 3boyutlu sunum, mobilya üretimi, mimari ve iç mimari proje, danışmanlık hizmetleri gibi pek çok alanda hizmet vermektedir.


Alışılagelmiş tasarımların yerine kişinin kendisine özel ve tarzına uygun tasarımı ön plana alan felsefemiz, bu alanda daha...