18 / 05 / 2024

Kübra Akaydın projeleri

Kübra Akaydın projeleri

Mimar Kübra Akaydın kimdir? Mimar Kübra Akaydın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Kübra Akaydın, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Kübra Akaydın...

Yatay mimari tarzında ve mahalle kültürünü yaşatacak projeleri yapacağız!

Kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Yatay mimari tarzında ve mahalle kültürünü yaşatacak projeleri yapacağız" dedi.

Yazlık bölgelerde konut projeleri patladı!

İnşaat sektöründe yaşanan durgunluğa rağmen yazlık bölgelerdeki konut projelerinin sayısı hergün artıyor. Yazlık bölgelerde konut projeleri patladı. 

İhlas Yapı’nın projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor!

İhlas Yapı’nın İstanbul’daki önemli projelerinden Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4  projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor. PVC boru sistemleri ile projelerin atık su drenajlarının sağlıklı bir şekilde yapılması sağlanacak.

100 günlük icraat programının gayrimenkule etkisi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ‘100 Günlük İcraat Programı’nı açıkladı. 400 mega projeden oluşan program ülkemizin kısa süre içerisinde büyük adım atacağını gösterdi. Erdoğan sanayiden çevreye ekonomiden askeriyeye birçok projeleri açıkladı. 

Düşük peşinatlı konut projeleri Aralık 2017!

Gayrimenkul sektörünü canlandırmak amacıyla birbiri ardına kampanyalar düzenleyen inşaat firmaları konut alıcılarını yüzde 5 peşinatla ev sahibi yapıyor. İşte düşük peşinatlı konut projeleri Aralık 2017...

Karma konut projeleri eski mahalle kültürünü yansıtıyor!

Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Direktörü Soner Keleş, karma projelerin oturum amacıyla konut satın alanlar için de renkli bir yaşam alanı sunduğunu belirtti. Keleş, Eski mahalle kültürünün günümüze uyarlanmış halinde olduğunu söyledi.

Melih Gökçek: Dönüşüm projelerinde 1 numarayız!

“Başkan Gökçek Gençlerle Buluşuyor, Ankara’yı tartışıyor” programının son gününde “Kentsel Dönüşüm Projeleri” ele alındı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, dönüşüm projelerinde Türkiye’de bir numara olduklarını söyledi.

Adana Devlet Bahçeli Köprüsü'nün altyapı çalışmaları hızlandı!

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin dev projeleri arasında yer alan bin 625 metre uzunluğundaki Devlet Bahçeli Köprüsü'nün inşaat sahasındaki altyapı çalışmaları Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü ekiplerince yoğun şekilde yürütülüyor.

Köysel dönüşümde kira yardımı!

Köy yerleşim alanları ve diğer kırsal yerleşim birimlerindeki yapı stoğunun güçlendirilmesi ve sağlamlaştırılması için köysel dönüşüm projeleri uygulanıyor. Peki, köysel dönüşümde kira yardımı alınır mı?

Urke İnşaat Basın Ekspres Yolu ve Küçükçekmece Gölü projeleri!

Urke İnşaat Basın Ekspres Yolu ve Küçükçekmece Gölü projeleri ile Avrupa yakasında iki yeni projeye imza atacak. Proje tek blok olarak tasarlandı.

CHP'li Mustafa Akaydın'a 10 milyon TL ceza!

CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın, Büyükşehir Belediye Başkanlığı dönemindeki spor kompleksi inşaatı ve toplu taşıma ücretlendirme otomasyonu işlerinde kamu zararı oluştuğu gerekçesiyle tazminat cezası verildi.

Kübra Ekmekçi ile Burak Sever evleniyor!

Kübra Ekmekçi ile Burak Sever çifti 24 Temmuz Cuma günü Hasbahçe'de bulunan Şirehan Otel'de gerçekleşecek olan düğün töreniyle dünya evine girecek.

Belediyeler büyük kentsel dönüşüm projesi yapabilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yeni uygulamasıyla belediyeler, finansman desteği alarak büyük kentsel dönüşüm projeleri yapabilecek. Bu projelerden elde edilecek gelir yeni çalışmalar için kaynağa dönüşecek.

Kübra Akaydın projeleri Haberi

Kübra Akaydın projeleri

Kübra Akaydın kimdir?

Kübra Akaydın, 1990 yılında Trabzon’da doğdu. 2003 yılında Fatih İlköğretim okulundan, 2007 yılında Tevfik Serdar Anadolu lisesinden mezun oldu.


2008 yılında Haliç ÜniversitesiMimarlık bölümünü tam burslu olarak kazandı,2012 yılında aynı fakülteden mezun oldu. 2013 yılında Trabzon Mimarlar Odası’ndan “en genç mimar” nişanı aldı. 


Orta derecede İngilizce bilgisine sahip. Üye olduğu kuruluşlar, Mimarlar Odası ve Trabzonspor Kulübü. 


Boş vakitlerinde fotoğraf çekmeyi, piyano çalmayı, spor yapmayı, futbol ve basketbol müsabakalarını izlemeyi seviyor. Eylül 2013′te Haliç Üniversitesi’nde başladığı Mimarlık Yüksek Lisans programına halen devam etmekte..


AA DESIGN; 

Kişiye özel tasarım, ürün tasarımı, 3boyutlu sunum, mobilya üretimi, mimari ve iç mimari proje, danışmanlık hizmetleri gibi pek çok alanda hizmet vermektedir.


Alışılagelmiş tasarımların yerine kişinin kendisine özel ve tarzına uygun tasarımı ön plana alan felsefemiz, bu alanda daha...