02 / 05 / 2024

Kübra Ekmekçi burak sever düğün

Kübra Ekmekçi burak sever düğün

Kübra Ekmekçi ile Burak Sever çifti 24 Temmuz Cuma günü Hasbahçe'de bulunan Şirehan Otel'de gerçekleşecek olan düğün töreniyle dünya evine girecek.

Ekmekçi Grup İnşaat Metal Elektrik Kimya Limited Şirketi kuruldu!

Ekmekçi Grup İnşaat Metal Elektrik Kimya Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Funda Ekmekçi Köşe tarafından kuruldu.

Kübra Kökçe Peyzaj Ve İç Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kübra Kökçe Peyzaj Ve İç Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Eyüpsultan'da Kübra Kökçe tarafından kuruldu.

Kübra Ekmekçi ile Burak Sever evleniyor!

Kübra Ekmekçi ile Burak Sever çifti 24 Temmuz Cuma günü Hasbahçe'de bulunan Şirehan Otel'de gerçekleşecek olan düğün töreniyle dünya evine girecek.

TOKİ Bolu Kıbrıscık başvuruları için bugün son!

TOKİ Bolu Kıbrıscık başvuruları için bugün son. Satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede daire fiyatları 63 bin 786 TL'den başlangıç gösteriyor.

Körfez Geçiş Köprüsü'nde çatlak kazadan sonra mı oluştu?

İZMİT Körfez Geçiş Köprüsünün yapımını sürdüren IHI lnfrastructure Systems Co, köprü inşaatındaki kazayla ilgili dün Hürriyet'te yayınlanan haber üzerine bir açıklama yaptı..

Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü için imzalar atıldı!

Türkiye'nin kredi sözleşmesi tamamlanmış sağlık alanındaki en büyük kamu özel işbirliği projesinin finansman sözleşmeleri imza töreni gerçekleştirildi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü gecikmeyecek!

Ulaştırma Bakanlığı'nın geçtiğimiz hafta bir bağlantı halatı kopan İzmit Körfez Geçişi Köprüsü ile ilgili yaptığı açıklamada, "Kaza sonrası köprünün yapım sürecinin 5-6 ay gecikeceği yönündeki iddia gerçeği yansıtmamaktadır" denildi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü açılışı ne zaman?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'ndeki kaza sonrası, yapım sürecinin 5-6 ay gecikeceği yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Akçansa, Boğaz Köprüsü için çimento üretti!

Akçansa, Boğaz Köprüsü için özel çimento üretti. Akçansa Genel Müdürü Mehmet Hacıkamiloğlu, projeleri arasına 3. Boğaz Köprüsü'nü de eklediklerini belirtti.

İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'ndeki halat koptu!

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyol Projesi" kapsamında inşaatı devam eden İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'ndeki halatın kopması nedeniyle körfezin gemi trafiğine kapatıldığı bildirildi. Ekiplerin köprüdeki çalışmaları devam ediyor.

Körfez Geçiş Köprüsü'nde halatlar gerildi!

İzmir-İstanbul arasını 3.5 saate indirecek İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde iki yakanın ilk birleşmesi sağlandı. Köprünün iki ayağını birbirine bağlayan halatlar gerildi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü 6 şeritle hizmet verecek!

İzmit Körfezi Geçiş Köprüsü'nde, iki yaka arasında mühendis ve işçilerin çalışacağı geçici yürüyüş bantları döşeniyor. Yıl sonunda tamamlanması planlanan 3 gidiş ve 3 geliş toplam 6 şeritle hizmet verecek.

Körfez geçişinde iki yaka birleşti!

İstanbul-İzmir arasını 3.5 saate indirecek otoyol projesinde bir eşik daha aşıldı. Çalışmanın kritik noktası olan Körfez Geçişi'nde, kılavuz halat kabloları çekilerek iki yaka birleştirildi

Kübra Ekmekçi burak sever düğün Haberi

Kübra Ekmekçi burak sever düğün

Kübra Ekmekçi ile Burak Sever  çifti evleniyor. Çiftin düğünü 24 Temmuz Cuma günü saat 19:30'da Hasbahçe'de bulunan Şirehan Otel'de gerçekleşecek. 

Emlakkulisi.com ailesi olarak Kübra Ekmekçi ile Burak Sever çiftini tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar...