08 / 05 / 2024

kübra genç

kübra genç

Türkiye'nin bu yıl ilk kez " Onur Ülkesi " olarak seçildiği dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MİPİM 2013' te TK Emlak Yayın Group, yerini alıyor...

CHP'li Aşkın Genç TOKİ sorunlarını meclis gündemine taşıdı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı mağdurları seslerini duyurmaya çalışırken, CHP Milletvekili Aşkın Genç de TOKİ'nin '100 Bin Alt Gelir Grubu Sosyal Konut Projesi'nde yaşanan sorunları Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıdı. 

Milletvekili Genç: 'Asgari ücret en az 20 bin lira olmalı!'

2024 Asgari ücret zammında geri sayım başladı. Konuya ilişkin açıklama yapan CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, asgari ücretin en az 20 bin Türk Lirası olması gerektiğini söyledi.

Braın Up Desıgn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Braın Up Desıgn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Taha Emrah Özçelik ve Yunus Emre Genç ortaklığında kuruldu.

Müstesna İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Müstesna İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mert Dere, Mevsim Özer, Ayşe Kübra Dere ve Davut Cem Deniz ortaklığında kuruldu.

Multi Aydın 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Aydın 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Ankara 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Ankara 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Kapadokya 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Kapadokya 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Çamlık 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Çamlık 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi İstanbul 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi İstanbul 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Otuzbeş 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Otuzbeş 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Erzurum 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Erzurum 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Gordion 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Gordion 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Magnesia 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Magnesia 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

kübra genç Haberi

kübra genç


TK Emlak Yayın Group, Türkiye'nin bu yıl ilk kez "Onur Ülkesi" olarak katıldığı, Fransa'nın Cannes şehrinde yapılacak olan dünyanın en büyük ve prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM 2013'e çıkartma yapıyor. 


TK Emlak Yayın Group bünyesindeki emlakkulisi.com Haber Müdürü Kübra Genç, Şef Editör Gülcihan Yelkenci, konuttimes.com Yayın Koordinatörü Melek Güner ve konutfirsatlari.com Yayın Koordinatörü İclal Süzgün ile MIPIM Fuarı'na geniş bir ekip ile katılım sağlıyor.



Emlakkulisi.com Haber Müdürü Kübra Genç




Konuttimes.com Yayın Koordinatörü Melek Güner




Konutfirsatlari.com Yayın Koordinatörü İclal Süzgün