28 / 08 / 2024

Küçük Bot Limanı nerede

Küçük Bot Limanı nerede

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kuveyt'te Türk şirketi tarafından yapılacak limanın temelini attı. Gül'ü törenin düzenlendiği çadıra gelişinde Kuveyt Petrol Bakanı Ali Ömer ve diğer ilgililer karşıladı...

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı için büyük gün! Özelleştirme ihalesi bugün yapılıyor! 

İstanbul’daki Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın 40 yıl süreyle "işletme hakkının verilmesi" yöntemiyle özelleştirilmesi için buyük gün geldi. Bugün ihale yapılacak. Koç Holding de ihaleye katılacağını duyurdu. İşte detaylar... 

Ukrayna Limanı'ndan yola çıkan ilk Türk yük gemisi Zonguldak'a ulaştı

Rusya'nın limanlarını abluka altına almasının ardından Ukrayna'da bekleyen gemilere izin çıktı. Türkiye, Ukrayna ve Rusya arasında son dönemde yapılan diplomasi trafiği sonuç verdi. Mariupol'den yola çıkan ilk Türk kuru yük gemisi Zonguldak Limanı'na yanaştı.

Kuzey Limanı İnşaat Ve Danışmanlık Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Limanı İnşaat Ve Danışmanlık Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi Aleksandr Drozdov tarafından kuruldu.

Liman Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı! 

Liman Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Liman Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Limited Şirketi’nin merkez nakli Kadıköy’de yapıldı! 

Kadıköy Belediyesi'nden Kalamış Yat Limanı ihalesi için karar!

Kadıköy'de bulunan Kalamış Yat Limanı ihalesi için tam yetki Kadıköy Belediye Başkanı Başkanı Şerdil Dara Odabaşı'na verildi.

Büyük Fav Limanı'nın temeli atıldı!

Irak Başbakanı Mustafa el-Kazımi'nin katıldığı törenle ülkesiyle bölgesi arasında "ekonomik köprü kuracak" Büyük Fav Limanı'nın temeli atıldı.

Güllük Liman Sahası özelleştirme ihalesi sonucu onaylandı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Türkiye Denizcilik İşletmeleri AŞ'ye (TDİ) ait Güllük Liman Sahası özelleştirme ihalesi sonucu onaylandı.

Sevda Erdan Kılıç'tan Kuzey Ege Çandarlı Limanı inşaatı eleştirisi!

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Kuzey Ege Çandarlı Limanı'nın, inşaat hatalarıyla dolu olduğunu, bu nedenle oluşan yapısal bozuklukların da limanı amatör balıkçı iskelesine dönüştürdüğünü iddia etti.

Türkiye Kıyı ve Liman Yapıları Deprem Yönetmeliği!

Türkiye Kıyı ve Liman Yapıları Deprem Yönetmeliği Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Güllük Liman Sahası özelleştirme ihalesi tartışma yarattı!

Ege kasabasındaki Güllük Liman Sahası'nın özelleştirilmesiyle ilgili Resmi Gazete ilanındaki belirsizlikler tartışma yarattı

Güllük Liman Sahası özelleştirilecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından (ÖİB) Güllük Liman Sahası 45 yıl süreyle "işletme hakkının verilmesi" yöntemiyle özelleştirilecek.

Beyrut Limanı'ndaki yıkım görüntülendi! Liman ve çevresi enkaz yığını oldu!

Lübnan'daki Beyrut Limanı'nda yer alan patlayıcı dolu bir depoda büyük bir patlama yaşandı. Patlamada 60 kişi hayatını kaybetti, binlerce kişi ise yaralandı. Olay sonrası liman ve çevresi enkaz yığını haline geldi.

Zonguldak Limanı projesi için 13 iş yeri yıkılacak!

Zonguldak’ta Liman projesi içinde yer alan yıkılmasına karar verilen 13 iş yeri için çalışmalar sokağa çıkma kısıtlaması gününde de sürüyor.

Küçük Bot Limanı nerede Haberi

Küçük Bot Limanı nerede

Kuveyt'te temaslarda bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türk şirketi STFA tarafından yapılacak Küçük Bot Limanı'nın temel atma törenine katıldı.


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kuveyt'te Türk şirketi tarafından yapılacak limanın temelini attı. Gül'ü törenin düzenlendiği çadıra gelişinde Kuveyt Petrol Bakanı Ali Ömer ve diğer ilgililer karşıladı. Törende, Kuveyt Oil Company Yöneticisi Haşim Seyit ve STFA İnşaat Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Alp Taşkent de konuşma yaptı. 


38 AYDA BİTECEK 


Projenin ihalesini yapan Kuveyt Oil Company'nin yöneticisi olan Haşim Seyit, törende Gül'ün bulunmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi. 490 milyon dolar değerindeki projenin 38 ayda bitirileceğini belirten Taşkent, projenin El Ahmedi Limanı'nın kapasitesinin genişletilmesini ve Ebu Halife'de yeni bir servis limanı inşaatını kapsadığını anlattı. 


Konuşmaların ardından Gül ve Kuveyt Petrol Bakanı Ali Ömer, sahnedeki temsili yapıya harç koyup taş...