07 / 05 / 2024

Küçük daire kazandırıyor

Küçük daire kazandırıyor

Küçük daireler fiyat açısından da yaşam maliyeti açısından da tasarruflu. Büyük kentlerde yükselen modern konut kulelerinde, daha az maliyetle konforlu yaşamı yakalamak isteyenlerin ilgisi, küçük konutlara talebi artırıyor.

Şekerbank'tan kullandıkça kazandıran mevduat hesabı!

TCMB’nin politika faizlerini artırma trendiyle birlikte mevduat faizlerindeki faiz yarışı da hızlanırken, bankalar da bir yandan yeni ürünler ile tasarruf sahiplerini TL mevduata davet ediyor. Şekerbank da TAM hesap ile kullandıkça daha fazla kazandırıyor.

Birçok çiftçi belki de adını ilk defa duyacak ancak bunu eken paraya para demiyor. İşte o bitki

Ülkemizde çiftçiler ürünlerini çeşitlendirmeye korkuyor ancak bazı bitkiler var ki çiftçilere büyük para kazandırıyor. İşte getirisi yüksek bir bitki daha.

Son dönemin yeni dolandırıcılığı! Kiralık daire arayanlar evi görmeden kaparo ödemeyin! 

Kiralık ev arayanların dikkat etmesi gereken önemli bir unsur var. İstanbul’un bir semtinde son aylarda ‘sahte kiralık daire’ ilanlarıyla dolandırılan kişilerin olduğu ileri sürülüyor. Mağdur olanlardan bazılarının savcılığa suç duyurusunda bulunuyor. Gayrimenkul danışmanları önemli bir uyarı yaptı.

Hatay'da ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, ağır hasarlı binaların yıkım çalışmaları sürüyor.

Youtube, Instagram, TikTok...  Hangisi daha fazla para kazandırıyor? İşte Influencerların kazançları...

Influencer mesleğinin yaşantımıza dahil olmasıyla birlikte kazançları da merak konusu olmaya devam ediyor. Peki influencerlar ayda kaç lira kazanıyorlar? Youtube, Instagram, TikTok... Hangi mecra daha çok kazandırıyor?

Yastık altındaki altınlar ekonomiye kazandırılacak! Yeni model devreye alınıyor!

Yaklaşık olarak 5 milyon ton altının yastık altından çıkartılarak ekonomiye kazandırılmasını sağlayacak modelde son hazırlıklar yapılıyor.

Ürdünlü akademisyenin geleneksel yöntemlerle yaptığı ev büyük ilgi görüyor!

Ürdünlü akademisyen Hamed Yusuf Nazzal, Mefrak'ın El-Fudeyn bölgesinde 35 bin dinara satın aldığı arsasında; arpa samanı, çamur, kül ve keçi kılı malzemelerini kullanarak yaptığı evi görenler şaşkına dönüyor.

Korona tedbirleri açık çarşı yatırımlarına ilgiyi artırdı!

Lens Yaşam Merkezi, 1162 adet konutun dışında 100’e yakın perakende mağazası, restoranları ve kafeleriyle yaşam merkezi anlayışına yeni bir soluk kazandırıyor.

Osmangazi Köprüsü'nün çevresindeki araziler tarıma kazandırılıyor!

Dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüleri arasında 4. sırada bulunan Osmangazi Köprüsü'nün çevresindeki kullanılmayan araziler tarıma kazandırılıyor.

Doğal sit alanı Kıbrıs Kanyonu turizme kazandırılacak!

Ankara'nın Mamak ilçesinde bulunan Kıbrıs Kanyonu'nun doğal yaşam turizmine kazandırılması planlanıyor.

Kırıkkale Sulu Mağarası turizme kazandırılıyor!

Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde bulunan Sulu Mağara'nın turizme kazandırılması amacıyla çalışmalarda sona yaklaşıldı.

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşümle birlikte Uğurevler Mahallesi’ne Aile Sağlık Merkezi kazandırıyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar mahalledeki çalışmaları inceledi. 

İzocam Optiflex sektöre yeni bir söylem kazandırıyor!

İzocam, sektöre kazandırdığı yeni ürünü olan, “termoekonomik” olarak tanımladığı “İzocam Optiflex” ile sektöre yeni bir söylem de kazandırıyor

Küçük daire kazandırıyor Haberi

Küçük daire kazandırıyor

Küçük daireler fiyat açısından da yaşam maliyeti açısından da tasarruflu. Büyük kentlerde yükselen modern konut kulelerinde, daha az maliyetle konforlu yaşamı yakalamak isteyenlerin ilgisi, küçük konutlara talebi artırıyor.

Azel Gayrimenkul Mali ve Finans Danışmanı Nihat Aslantaş, rezidansların yer aldığı çok katlı modern konut projelerinin üstün teknik nitelikler yanında birçok sosyal donatıya sahip olduğuna dikkati çekti.

İster 4+1, 5+1 gibi büyük tip isterse 1+1, 2+1 gibi küçük tip olsun bu projelerden daire satın alanların, aynı teknik üstünlüklerden ve ayrıcalıklı sosyal donatı olanaklarından yararlanma imkanı bulduklarını ifade eden Aslantaş, şu bilgileri verdi: 

“Eskişehir yoluna paralel 35 metrelik bulvara cepheli konumda bulunan 24 katlı Azel Kule, deprem ve yalıtım yönetmeliklerine, yapı denetimine uygun şekilde, etüdü yapılan sağlam zeminde hızla yükseliyor. Bu teknik nitelikler yanında projede,...