03 / 05 / 2024

küçük esnaf avm

küçük esnaf avm

AVM Kiracıları Derneği Başkanı Dr. Kenan Yüce, AVM'lerdeki küçük esnafların da battığını, ancak onların dile gelmediğini söyledi...

31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık? 1 Ocak'ta AVM'ler kaçta açılacak 2024?

Yılbaşı dolayısıyla 31 Aralık 2023 ve 1 Ocak 2024 alışveriş merkezleri (AVM) çalışma saatleri araştırılıyor. ''AVM'ler 1 Ocak'ta kaçta açılacak 2024'' sorusunun yanıtı alışveriş merkezine gitmek isteyen vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki AVM'ler 1 Ocak'ta kaçta açılacak 2024?

Trabzon Büyükşehir'den satılık esnaf lokantası!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Trabzon'daki esnaf lokantasını satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 13 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

EYT'deki kıdem tazminatı çıkmazı! İşverenden yeni talep var

Milyonlarca Emeklilikte Yaşa Takılan (EYT) Mart ayından bu yana emekli oluyor. EYT'lilerin kıdem tazminatı ödemeleri için ise işverene kredi desteği verildi. Ancak, yükselen faizler, işvereni zor duruma soktu. Küçük esnaf, EYT kredisi için kolaylık istedi. İşte tüm detaylar...

Novada, 2 milyar liralık yeni AVM yatırımı için düğmeye bastı!

BY Tekinalp Novada Şirketler Grubu yatırımlara hızla devam ediyor. AVM, otel ve inşaat sektöründe emin ve hızla adımlarla ilerleyen şirketin yönetim kurulu başkanı Nuri Tekinalp toplam yaklaşık 2 milyarlık TL'lik yatırım yapacağını açıkladı.

Küçük esnafı koruyacak yeni düzenleme geliyor! Sistem baştan sona değişecek!

Ticaret Bakanlığı, ticarette küçük esnafı koruyacak bir taslak hazırladı. Buna göre; AVM, mağaza, bayi işletme ve perakende ticaretle uğraşan esnaf arasındaki zincir, tekrar yapılandırılacak.

Küçük esnafa kira darbesi! İş yeri kiraları beşe katlandı, kirasını ödeyemeyen kepenk indiriyor!

Küçük esnaf fahiş orandaki kira artışlarından oldukça dertli. Geçen yıl 10 bin lira kira ödeyen bir esnaf bugün 50 bin liralık astronomik rakamlarla karşılaşırken, kirasını ve diğer giderlerini karşılamakta zorlanan çoğu esnaf kepenk kapatıyor.

Paramız pul olunca piyasada bozuk para da kalmadı! Madeni parada kıtlık var!

Yüksek enflasyon nedeniyle paramız pul olsa da küçük esnaf piyasada madeni para sıkıntısı yaşandığından şikayet ediyor. Madeni paralarda; bakır, çinko ve nikel fiyatlarındaki artışlar nedeniyle üretim maliyetinin kendi değerini aştığı belirtiliyor.

Erken emeklilikte küçük esnafa müjde! Tam 1 milyon kişi faydalanacak

Esnafın emeklilik için prim sayısının SGK’lılarla eşitlenmesinde ayrıntılar belli olmaya başladı. Buna göre prim indirimi ayarlamasından; manav, bakkal, pazarcı gibi küçük esnafın yanı sıra, kendi hesabına iş yapan doktor, eczacı, avukat da faydalanacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küçük esnafa resmen büyük müjde geldi! Prim ödeme gün sayısı düşüyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan küçük esnafa resmen büyük müjde geldi. Küçük esnafın prim ödeme gün sayısı düşüyor... İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Küçük esnafı rahatlatacak gelişme! Artık 'mesafe' olacak

Rekabet Kurumu, zincir market açılışları için mesafe uyarısı yaptı. Konuyla ilgili konuşan TÜKONFED Başkan Vekili Güllü, düzenlemenin hayata geçmesinin yerel işletmelerin rekabetine büyük oranda katkıda bulunacağını ifade etti.

31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık? Yılbaşında AVM’ler açık mı kapalı mı olacak? Yılbaşı AVM çalışma saatleri!

Yılbaşında AVM’lerin açık olup olmayacağına dair sorular şu sıralarda sıkça sorulmaktadır. Peki 31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık?

Esnafa 100 milyarlık düşük faizli kredi fırsatı! 100 milyar krediye kimler başvurabilecek?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan 100 milyarlık esnaf kredi paketi merak konusu oldu. Erdoğan, yapılan düzenlemeyle birlikte esnafa 60 ay vadeyle ve yüzde 7,5 faizle kullandırılacak 100 milyar liralık bir kredi paketi açıkladı.

AVM'ler Kurban Bayramı'nda açık mı 2022? Alışveriş merkezleri bayramda açık mı? Dikkat! Kapıda kalabilirsiniz!

Kurban Bayramı'nda alışveriş merkezlerinin açık olup olmadığı yüz binlerce kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki AVM'ler Kurban Bayramı 2022'de açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda açık mı? AVM'ler bayramda kaçta açılıyor? Gelelim bu soruların yanıtlarına...

küçük esnaf avm Haberi

küçük esnaf avm
Alışveriş merkezlerinde küçük esnafın haklarını korumak için kurulan AVM Kiracıları Derneği Başkanı Dr. Kenan Yüce, AVM’lerde büyük markaların yanı sıra küçük markaların da battığını söyledi. Yüce, büyük markaların batmasını herkesin konuştuğunu, ancak küçük esnafın iflasını kimsenin umursamadığını...