03 / 05 / 2024

küçük ev dizaynı

küçük ev dizaynı

Japon mimarlık firması Mizuishi’nin yaptığı 55 metrekare evin görünüşü görenleri şaşırtıyor. Evde ilk katta yatak odası, ikinci katta oturma odası ve oyun odası bulunuyor.

AND Kartal Rezidans satılık ev!

AND Kartal Rezidans satılık ev tipleri 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. İstanbul Kartal Soğanlık'ta inşa edilen projenin 3 bin 200 metrekaresi ofis alanından oluşuyor.

Çatalca Projesi Kiptaş satılık ev!

Çatalca Projesi Kiptaş satılık ev tipleri 2+1 olarak dizayn edildi. 6 katlı 180 blok halinde yükselen projede banka kredisiyle konut sahibi olunabiliyor.

Batı Şehir Bağcılar satılık ev!

Batı Şehir Bağcılar satılık ev tipleri stüdyodan dublekse kadar farklı şekilde dizayn edildi. Toplamda 3 bin 226 adet konuttan oluşan proje Ege Yapı Group tarafından inşa ediliyor.

Teras Gökyüzü satılık ev!

Teras Gökyüzü satılık ev tipleri 2+1'den dublekse kadar farklı şekilde dizayn edildi. 25 milyon lira yatırım bedeliyle yükselen proje Uzunyayla Group imzası taşıyor.

Tual Adalar satılık ev!

Tual Adalar satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. İstanbul Kartal'da inşa edilecek proje Dağ Mühendislik ve Emlak Konut GYO imzası taşıyor.

Mai Residence Kartal satılık ev!

213 konut ve 144 home ofisin yer aldığı proje Bağdat Caddesine 15 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Mai Residence Kartal satılık ev tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Başakşehir Vadişehir satılık ev!

Toplam 650 adet dairenin yer aldığı proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 'de yükseliyor. Başakşehir Vadişehir satılık ev seçenekleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Tekfen Hep İstanbul satılık ev!

Daire alanlarının 70 metrekareden başladığı proje toplam 1424 adet daireden meydana geliyor. Tekfen Hep İstanbul satılık ev tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Güneşli Mirage Residence satılık ev!

Güneşli Mirage Residence satılık ev tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşeceği proje Sur Yapı imzası taşıyor.

Tuzla Lokum Rezidans satılık ev!

Toplam 722 adet daireden meydana gelen projede daire büyüklükleri 64.91 metrekareden başlıyor. Tuzla Lokum Rezidans satılık ev tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

Yeni Yüzyıl Konutları satılık ev!

Yeni Yüzyıl Konutları satılık ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları 192 adet konuttan meydana geliyor.

Folkart Life Bornova satılık ev fiyatları!

Folkart Life Bornova satılık ev fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Folkart Yapı Folkart Life Bornova Evleri 828 adet konuttan meydana geliyor.

Ankara İncek Loft satılık ev!

Toplam 1.199 adet daireden meydana gelen proje Akfen İnşaat imzası taşıyor. Ankara İncek Loft satılık ev tipleri 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

küçük ev dizaynı Haberi

küçük ev dizaynı

Bu eve dışarıdan baktığınızda içinin küçük ve kullanışsız olduğunu düşünebilirsiniz. Halbuki durum tamamen tersi.




İçine girdikten sonra görenleri şok eden bu ev 55 metrekare. Alan olarak aynı dışarıdan göründüğü gibi kulağa küçük gelebilir ancak yükseklik ve dekorasyonu göz önüne aldığınız zaman bu evde oturmak için sıraya girebilirsiniz.



Japon mimarlık firması Mizuishi’nin yaptığı bu üçgen şeklindeki ev iki katlı.




İlk katta yatak odası, ikinci katta oturma...