03 / 05 / 2024

küçük ev nedir

küçük ev nedir

Yeşil Rapido 2021’in son oturumu 14 Nisan Çarşamba günü yapıldı. Son oturumda küçük ev akımı değerlendirildi ve biyofilik tasarım ele alındı.

Folkart Yapı Folkart Life Bornova satılık ev!

Folkart Yapı Folkart Life Bornova satılık ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Folkart Yapı Folkart Life Bornova projesi İzmir’de inşa ediliyor.

Tema İstanbul Halkalı satılık ev!

Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur imzası ile inşa edilen projede 3 bin 531 adet daire yer alıyor. Tema İstanbul Halkalı satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

Kartal Manzara Adalar satılık ev!

İstanbul'un Kartal ilçesine bağlı Yakacık bölgesinde yükselen projede 975 adet daire bulunuyor. Kartal Manzara Adalar satılık ev tipleri 1+0'dan 5+1' e kadar farklı seçenekte tasarlandı.

Folkart Life Bornova satılık ev!

Folkart Life Bornova satılık ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Folkart Yapı Folkart Life Bornova projesi 828 adet konuttan meydana geliyor.

Bornova Folkart Life satılık ev!

Adnan Menderes Havalimanı'na yakın bir bölgede hayata geçirilen projede toplam 828 adet daire bulunuyor. Bornova Folkart Life satılık ev tipleri 1+0'dan 4+1' e kadar farklılık göstererek tasarlandı.

Inİstanbul İş GYO Nef satılık ev!

Toplam 411 bin 941 metrekare inşaat alanından meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. Inİstanbul İş GYO Nef satılık ev teslimleri 2018 yılı 2. yarısında yapılacak.

Folkart Yapı Folkart Life Bornova projesi satılık ev!

Folkart Yapı Folkart Life Bornova projesi satılık ev fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Folkart Life Bornova projesi 25 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Bomonti The House İstanbul satılık ev!

İlk 3 katı house otel, 4 ila 15 katı ise rezidans olarak dizayn edilen projede dairelerin teslimleri Mayıs 2016 yılında yapılacak. Bomonti The House İstanbul satılık ev tipleri 1+0, 1+1, ve 2+1 olarak dizayn edildi.

Kartal Eagle Residence satılık ev!

Daire büyüklüklerinin 52 metrekareden başladığı proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Kartal Eagle Residence satılık ev tipleri 1+0' dan 3+1' e kadar farklı şekilde dizayn edildi.

Yakacık Manzara Adalar satılık ev fiyatları!

Yakacık Manzara Adalar satılık ev fiyatları 278 bin 408 TL'den başlangıç gösteriyor. Yakacık Manzara Adalar Evleri 975 adet konuttan meydana geliyor. Proje İş GYO imzası taşıyor.

Yakacık Manzara Adalar satılık ev!

Sabiha Gökçen Havalimanı'na 19 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede daire tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Yakacık Manzara Adalar satılık ev teslimleri 2018 yılının Nisan ayında teslim edilecek.

Soğanlık DKY Kartal satılık ev!

Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje 220 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Soğanlık DKY Kartal satılık ev tipleri 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar farklı seçenkete dizayn edildi.

Davutpaşa Inİstanbul satılık ev!

Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre mesafede yükselen proje 4 bölümden oluşuyor. Proje toplam 411 bin 941 metrekare inşaat alanında yükseliyor. Davutpaşa Inİstanbul satılık ev tipleri 1+1'den 4+1' kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

küçük ev nedir Haberi

küçük ev nedir

Sürdürülebilir geleceğin odağında yer alan yaşam alanlarının çevresel etkileri ve tasarımın belirleyici rolünün değerlendirildiği online konferans serisi Yeşil Rapido 2021’in son oturumu 14 Nisan Çarşamba günü yapıldı. Küçük ev akımının değerlendirildiği ve biyofilik tasarımın ele alındığı “Nefes Alan Bir Dünya için Tasarım” konferans serisinin son oturumuna da mimarlık ve tasarım dünyasının önemli isimleri konuk oldu.

Yeşil Rapido, Ekoyapı Dergisi, ArcheThink ortaklığı, Dörken Sistem stratejik ortaklığı ve Roca’nın konferans sponsorluğunda düzenlenen son oturumu ile misafirlerini ağırlmaya devam etti. GG-loop Kurucusu Giacomo Garziano Lensle Geleceğin Mimarisi başlıklı konuşmasıyla açılışı yaptı. Oturumun ikinci kısmındaki panelde ise Doğayla Yaşamak; Küçük Ev hareketi başlıklı konuşması ile PIN Mimarlık’ın Kurucu Ortakları Fikret Sungay ve Salih Küçüktuna'nın değerlendirmeleri yer aldı. 

“Nefes Alan Bir Dünya için Tasarım” konferans serisinin...