16 / 05 / 2024

Küçük Menderes Bölge Şantiyesi açılış

Küçük Menderes Bölge Şantiyesi açılış

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Güney Bölgesi’ne hitap edecek Küçük Menderes Bölge Şantiyesi’ni miting gibi bir törenle açtı.

Deprem, üretimi de vurdu! İşte bölge OSB’lerde yıkılan fabrika sayısı!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki büyük asrın depremi bölgede üretime de darbe vurdu. Deprem nedeniyle bölge genelinde 2 OSB’de 11 fabrikanın yıkıldığı bildirildi.

Artı Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Avrupa Bölge Şubesi açıldı!

Artı Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Avrupa Bölge Şubesi Kağıthane’de  1 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile Suphi Akan Yucesu tarafından açıldı.

Platform Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Marmara Bölge Müdürlüğü İstanbul Şubesi açıldı!

Platform Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Marmara Bölge Müdürlüğü İstanbul Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aykuş tarafından açıldı.

Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu: Yerebatan Sarnıcı ile ilgili haberler gerçeği yansıtmıyor!

Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, Yerebatan Sarnıcı'nın ivedilikle güçlendirilmesi gerektiği ve Koruma Bölge Kurulu'nun konuyu bir türlü karara bağlamadığı şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü'nden kiralık 30 adet gayrimenkul!

Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Beyoğlu, Beşiktaş, Sarıyer, Şişli, Başakşehir ve Fatih'te bulunan 30 gayrimenkul açık teklif usulü ile kiraya çıkıyor.

Celal Şengör'den deprem açıklaması: Suskun bölge batıdan kırılmaya başladı!

Jeoloji Uzmanı Prof. Dr. Celal Şengör, dün İstanbul'da Marmara açıklarında meydana gelen depremle ilgili, "Suskun bölge batıdan kırılmaya başladı" dedi...

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilecek olan Sincan Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım projesinin ihalesi yapıldı.

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım ihalesi bugün!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım 817 Adet Konut, 10 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E-İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak. 

Kayseri Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü yeni binasına Büyükşehir'den destek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yapımı tamamlanma aşamasına gelen yeni Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasında incelemeler yaptı ve kente hizmet sunacak binanın çevre düzenlemesinin bir an önce Büyükşehir ekiplerince gerçekleştirilmesini söyledi...

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım ihalesi yarın!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 1. Etap 2. Kısım 817 Adet Konut, 10 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek. 

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap ihalesi bugün!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 1. Etap 1. Kısım 752 Adet Konut 29 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E-İhale) ihalesi bugün saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Ankara Saraycık 4. Bölge 1. Etap ihalesi yarın!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 1. Etap 1. Kısım 752 Adet Konut 29 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Kayseri'de yıkım kararı verilen bölge TBMM gündeminde!

Kayseri ili Develi ilçesinde bulunan ve hakkında yıkım kararı verilen bir bölge meclis gündemine taşındı. CHP'li Ersoy, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Küçük Menderes Bölge Şantiyesi açılış Haberi

Küçük Menderes Bölge Şantiyesi açılış

 

Sınırlarının 30 ilçeye yayılmasıyla çok geniş bir alana hizmet vermek durumunda kalan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayındır’daki Küçük Menderes Bölge Şantiyesi'ni törenle hizmete aldı. Bayındır Zeytinova’da gerçekleşen açılış törenine ilçe belediye başkanları, sivil toplum örgütleri, odalar, meclis üyeleri, tarım kooperatifleri, muhtarlar ve dernek temsilcileri ile bölge halkı katıldı. 24.5 milyon lira yatırımla,  40 dönüm alana kurulan Küçük Menderes Bölge Şantiye’sinin açılışında konuşan Başkan Kocaoğlu, kentin kalkınması ve refah seviyesine ulaşması için sayısız yatırımı ard arda İzmirlilerle buluşturduklarını hatırlatarak, “Geçirdiğimiz Perşembe günü, İZULAŞ için alınan 110 otobüsün 50’sini hizmete aldık. Haftaya cumartesi günü ise kentin kuzeyine hitap edecek Bergama Şantiyesi’nin açılışını gerçekleştireceğiz. Amacımız giderek yerinden yönetim uygulamalarıyla hızlı ve çabuk bir biçimde köylerimize, beldelerimize hizmet götürmek. Kırsal uzun müddettir ötelenmiş. Sanayi...