20 / 07 / 2024

Küçük Sanayii BESAŞ Satış Noktası

Küçük Sanayii BESAŞ Satış Noktası

Bursa’da 30 yılı aşkın süredir süt ve süt ürünlerini sağlıklı, kaliteli ve ekonomik sunarak, fiyatta denge unsuru olma özelliğini sürdüren BESAŞ, ürün satış noktalarını da modernize ediyor.

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bezci: Konut satışları kısmen yavaşlayacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 500 baz puan artışı kararından sonra Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, faizleri değerlendirerek, son faiz artışlarının konut satışlarını kısmet yavaşlatacağını açıkladı.

Tarım, gıda ve içecek sektörü yılın ilk çeyreğinde 12,23 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi

Türkiye Gıda ve İçecek Sanayii Dernekleri Federasyonu (TGDF) Dijital Veri Paneli'ne göre, 2023 yılının ilk 6 ayında tarım, gıda ve içecek sektörü, geçen sene aynı dönemine kıyasla yüzde 1,04 yükselişle 12,23 milyar dolarlık ihracat yaptı.

ASELSAN'dan 20,7 milyar lira ve 1,2 milyar dolarlık iki yeni sözleşme!

ASELSAN ile Türk Havacılık Uzay Sanayii (TUSAŞ) uçak modernizasyonu ile ilgili 20,7 milyar lira ve 1,2 milyar dolarlık iki sözleşme imzalandı.

Malatya'da 1 milyar TL'yi aşkın yatırımla öncelikle depremzedelerin çalışacağı proje hayata geçirilecek!

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Malatya'da 1 milyar TL'yi aşkın yatırımla, ASELSAN öncülüğünde elektronik devreler üzerine öncelikle depremzedelerin çalışacağı projeyi hayata geçireceklerini dile getirdi.

2022'de 33,74 milyar dolarlık inşaat malzemesi ihracatı yapıldı!

İnşaat malzemeleri sanayii 33,74 milyar dolar ihracat  gerçekleştirdiği 2022 yılında sektör olarak da bütün zamanların ihracat rekorunu kırarak, bir önceki yıla göre değer olarak ihracatını yüzde 9,5 arttırdı.

Vakıf GYO, Nidapark Küçükyalı'daki 24 bağımsız bölümü sattı!

Vakıf GYO, Nidapark Küçükyalı projesindeki, toplam 4.624,48 metrekare büyüklüğündeki 24 adet bağımsız bölümün yüzde 20'si peşin, yüzde 80'i 24 ay vadeli olmak üzere Tat Metal Çelik Sanayii ve Ticaret AŞ 'ye satışı amacıyla satış vaadi sözleşmesi devri yapıldı.

The BO Viera 200 milyon dolarlık yatırımla hayat buluyor!

BESA Grup, Bodrum'da geliştirdiği To neo projesi The BO Viera'yı 200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçiriyor. Projede yer alan otelin 2022 yılında hizmete açılması planlanıyor.

Şimşekler Gıda, Gemi Söküm, İnşaat Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Şimşekler Gıda, Gemi Söküm, İnşaat Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Tuzla'da 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Orbay Şimşek ve Basri Dede tarafından açıldı.

Besa Mimarlık İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Besa Mimarlık İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yiğit Berke Çağdur tarafından kuruldu.

Türkiye'nin en büyük kuluçka merkezi 2020'de açılacak!

Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) ve İstanbul Ticaret Odası (İTO) ortalığında kurulan Teknopark İstanbul 10. yılını kutluyor. Teknopark İstanbul kapsamında inşa edilen Türkiye'nin en büyük kuluçka merkezi 2020'de hizmete açılacak.

Besa Grup Avrupa'nın en büyük outletini yapacak!

Ankaralı Besa Grup, gayrimenkul, AVM işletmeciliği, enerji ve GSM operatörlüğü alanlarında faaliyet gösteriyor. Şirket, Bodrum'da The BO Viera ve Ankara'da Kent İncek projelerini üretiyor. Şimdi de Avrupa'nın en büyük outletini kurmaya hazırlanıyor.

Tnc Grup Danışmanlık Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tnc Grup Danışmanlık Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Köksoya tarafından kuruldu. 

Mesa Çubuklu 28 satılık ev fiyatları!

Mesa Çubuklu 28 projesi Beykoz'da Mesa Mesken Sanayii A.Ş. tarafından hayata geçirildi. Mesa Çubuklu 28 satılık ev fiyatları ne kadar?

Küçük Sanayii BESAŞ Satış Noktası Haberi

Küçük Sanayii BESAŞ Satış Noktası

Bursa’nın ekmek ihtiyacının yüzde 20’sini karşılayan, yıllar içinde kendisini güçlendirerek sürekli büyüyen ve çok farklı içerik ve zenginlikle donatılmış ekmekler üretmenin yanında süt ve süt ürünlerinde de önemli bir marka haline gelen BESAŞ, ürün satış noktalarını da çağın gereklerine uygun hale getiriyor. Ürün çeşitliliğinin her geçen gün artırılmasının yanında daha geniş kitlelere ulaşmayı hedefleyen BESAŞ, yeni bayii açılışlarının yanında mevcut bayilerde de modernizasyon çalışmalarına hız verdi. Tüm satış noktalarının çağın gereklerine uygun, modern ve en önemlisi hijyenik olması amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında Beşevler Küçük Sanayii Kooperatifi ve BESAŞ arasındaki protokolle yapılan modern Küçük Sanayii BESAŞ Satış Noktası da hizmete alındı.


Vatandaşların alışverişin yanında oturup, çayını yudumlayacağı, dinleneceği mekanlar olarak tasarlanan yeni satış noktaları vatandaşların da beğenisini kazanıyor. Mevcut eski satış...