01 / 05 / 2024

küçük şeyler filmi yönetmeni kimdir

küçük şeyler filmi yönetmeni kimdir

'Küçük Şeyler' filminin yönetmeni Kıvanç Sezer, yeni filmi ile ilgili verdiği bir röportajda, “Binalar şehrin yüzüdür. Dolayısıyla binaların çarpıklığı ve uzunluğu size çok şey anlatır. Binalara bakarak bu ülkenin dönüşümünü görebilirsiniz.” şeklinde konuştu...

Gram altında köpük oluştu diyen İslam Memiş ilk kez açıkladı! Alım için doğru zaman değil! İlginç şeyler oluyor!

Altını bilen adam İslam Memiş'ten ilk kez ''gram altında köpük oluştu, bu rakamlardan alım doğru değil'' açıklaması geldi. İlginç şeyler oluyor!

Bitcoin'de büyük çöküş geliyor! Uyarı o isimden yapıldı!

Bitcoin yatırımcısı ve en çok satan finans kitabı Zengin Baba Yoksul Baba'nın yazarı Robert Kiyosaki, Bitcoin çıkışına zaman zaman yeni şeyler ekliyor. Yatırımcılara altın ve gümüş konusunda tavsiyelerde bulunan Kiyosaki, Bitcoin'in iki yıl içinde 500.000 doları görebileceğini öne sürdü.

Elm Sokağı Kâbusu’ndaki ev satılıyor!

Meşhur korku filmi Elm Sokağı Kâbusu ile ünlenen Los Angeles'taki ev satışa çıkarıldı. Ev için 3,25 milyon dolar isteniyor.

Binalara bakarak ülkenin dönüşümünü görebilirsiniz!

'Küçük Şeyler' filminin yönetmeni Kıvanç Sezer, yeni filmi ile ilgili verdiği bir röportajda, “Binalar şehrin yüzüdür. Dolayısıyla binaların çarpıklığı ve uzunluğu size çok şey anlatır. Binalara bakarak bu ülkenin dönüşümünü görebilirsiniz.” şeklinde konuştu...

Yeni Havalimanı artık Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın inişini bekliyor!

Çalışmaların tüm hızıyla sürdüğü Yeni Havalimanı artık Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın inişini bekliyor. Öte yandan havalimanının yeni reklam filmi de İGA tarafından yayınlandı..

Bölük filmi için kışla yeniden inşa edildi!

Yönetmen Aytaç Ağırlar'ın çekeceği ve Kaan Yıldırım, Hakan Kurtaş ve Alina Boz’un başrolünü paylaşacağı ‘Bölük’ filmi için beş yıl önce terk edilmiş bir kışla yeniden inşa edildi.

West Ham United'ın maçlarını oynadığı Olimpiyat Stadı yıkılacak!

West Ham United'ın maçlarını oynadığı Olimpiyat Stadı'nın yıkılıp yeniden yapılması gündeme geldi. Kariyerinde 30'dan fazla stadın yapımında görev alan Fletcher, "Atletizm stadını futbol sahasına döndürmek için yaptıkları şeyler işe yaramıyor" dedi.

Trabzon Beşikdüzü Best Otel yıkılıyor!

Yıllardır Beşikdüzü ilçesinde çok konuşulan son zamanlarda ise gündem olan herkesin olumlu veya olumsuz mutlaka bir şeyler söylediği Beşikdüzü Best Otel yıkılıyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü, İstanbul'a çok şey kazandıracak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün bayram namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan "Bağlantı yolları tamamıyla bittiği zaman, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün İstanbul’a kazandıracağı çok şeyler var” dedi.

Kıbrıs Geçitkale'de Reis filmi için plato kuruluyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatını anlatan “Reis” filminin çekimleri Kıbrıs’ta yapılacak. Bu nedenle Geçitkale kasabasında küçük bir “Kasımpaşa” oluşturmak için inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Mahsun Kırmızıgül Bahçeköy’deki villasını satıyor!

Mahsun Kırmızıgül, sinemadan kazandığını yine sinemaya yatırıyor.Yeni çekeceği filmi için kaynak arayışına giren başarılı yönetmen Bahçeköy Saklı Koru’daki villasını 5.5 milyon dolara (15 milyon TL) satışa çıkardı.

Gayrimenkulde yaratılan kâr hiçbir şeyde yok!

Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar "Gayrimenkulde yaratılan kâr hiçbir şeyde yok. Karşıda bir tane otel yapacağız, arkasından birkaç tane lojistik merkezi var. Arkasından da bir şeyler gelecek."dedi.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli tanıtım filmi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Meksika dönüşü müjdesini verdiği 3. Tüp geçit projesinin detayları belli oldu, Üçüncü tüp geçit, Marmaray ve Avrasya tünellerinden farklı olacak. İşte 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli tanıtım filmi...

küçük şeyler filmi yönetmeni kimdir Haberi

küçük şeyler filmi yönetmeni kimdir

Kıvanç Sezer’in vizyona giren yeni filmi “Küçük Şeyler”de, maddi kaygılar nedeniyle hayatlarında yeni bir döneme giren Onur ve Bahar çiftinin hikayesi anlatılıyor. Kıvanç Sezer, yeni filmi ile ilgili bir röportaj verdi.

Evrensel Gazetesi’nden İsmail Afacan’ın Kıvanç Sezer ile gerçekleştirdiği röportaj şu şekilde:

Filmin Yönetmeni Kıvanç Sezer’le Küçük Şeyler’i konuştuk. Masa başında açmazlarıyla boğuşan beyaz yakalıları, metropollerin bitki örtüsüne dönüşen apartmanları ve iş hayatının yarattığı zihinsel tahribatı konuştuk. Sezer, “Binalar şehrin yüzüdür. Dolayısıyla binaların çarpıklığı ve uzunluğu size çok şey anlatır. Binalara bakarak bu ülkenin dönüşümünü görebilirsiniz.” diyor.

-İlk filminiz “Babamın Kanatları”ydı. Filmde bir inşaat işçisinin hikayesi anlatılıyordu. Küçük Şeyler’de ise o işçinin var ettiği apartmanlarda oturan bir beyaz yakalının hikayesine tanık oluyoruz. Kent anlatınız ikinci filmde de devam ediyor. Neler söylemek istersiniz?

Babamın...