27 / 04 / 2024

küçükbaş kurbanlık

küçükbaş kurbanlık

Kurban keserek ibadetlerini yerine getirecek olanlar için kurban pazarlarındaki son durumu derledik

2022 kurbanlık fiyatları belli oldu! İşte şehir şehir kurbanlık fiyatları

Kurbanlık fiyatları şehirden şehire farklılık göstermekte. Küçükbaş kurbanlık fiyatları ve büyükbaş kurbanlık fiyatları açıklandı.

TOKİ Karaman Bölükbaşı kura çekilişi 11 Aralık'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman Merkez Bölükbaşı projesindeki konutların kura çekilişi 11 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

Kurban Bayramı'nda 3 milyonun üzerinde küçükbaş kurbanlık satıldı!

TÜDKİYEB Genel Başkanı Nihat Çelik yaptığı açıklamada bu yıl da Kurban Bayramı'nda vatandaşların küçükbaş kurbanlıklara yoğun ilgi gösterdiğini dile getirerek "Ülke genelinde bu sene 3 milyonun üzerinde küçükbaş hayvan kurban edildi." şeklinde konuştu.

Kurbanlık fiyatlarında şok eden düşüş! Fiyatlar resmen dibi gördü!

​​​​​​​Ankara'da Kurban Bayramı'nın üçüncü günü kurbanlık satışını sona erdiren besiciler pazardan ayrılmaya başladı. Bayramın ilk günü küçükbaşların fiyatının 10 bin lira seviyesinde seyrettiğini ifade eden satıcılar fiyatların şu anda 4-5 bin liraya düştüğünü söyledi.

BİM, A101, Migros, Carrefoursa kurbanlık fiyatları belli oldu! Küçükbaş, büyükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar?

Kurbanlık satışı yapan zincir marketler fiyatlarını peş peşe duyurdu. Peki, BİM, A101, Migros, Carrefoursa kurbanlık fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Kurbanlık fiyatları belli oldu! Kurbanlık dana, koyun, koç, keçi fiyatları ne kadar?

Kurban Bayramı'na bir gün kala kurbanlık fiyatları belli oldu. Peki, Kurbanlık dana, koyun, koç, keçi fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

A101, BİM, Migros, Carrefoursa kurbanlık fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte küçükbaş, büyükbaş kurbanlık fiyat listesi...

Kurban Bayramı'na kısa süre kala zincir marketler kurbanlık fiyatlarını duyurdu. Peki, A101, BİM, Migros, Carrefoursa kurbanlık fiyatları ne kadar, kaç TL?

Kurban pazarında büyük hareketlilik: Son günü bekleyenler yandı

Kurban Bayramı'na çok az bir süre kaldı. Kurban pazarlarındaki hareketlilik ise biraz daha arttı. Fakat bazı alıcılar fiyatların düşmesi umuduyla kurbanlık almak için bayramın son gününü bekliyor. Satıcılar ise uyarıyor: "Son güne kurbanlık kalmayabilir."

Büyükbaş kurbanlık fiyatları yüzde 140,5 arttı! Fiyatlar ise 35-145 bin lira arasında!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Kurban Bayramı kurbanlık fiyatları ve kesim maliyetlerini değerlendirdi. Bu kapsamda, Büyükbaş kurbanlık fiyatları yüzde 140,5 artarken fiyatlar ise 35-145 bin lira arasında değişiyor.

Kurbanlık alacaklara müjde! Tarım Bakanlığı resmen duyurdu! Büyük kolaylık sağlanacak!

Kurban Bayramı’na sayılır günler kala kurbanlık arayışlarına başlayanlar için Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan büyük kolay geldi. Bakanlığın mobil uygulaması 'Tarım Cebimde' aracılığıyla küpe numaralarını girerek kurbanlık hayvanların ırk, cinsiyet, yaş, tür ve aşı bilgilerini sorgulayabiliyor.

Besicilere 125 bin küçükbaş hayvan dağıtıldı!

Türkiye'de "Köyümde yaşamak için bir 'sürü' nedenim var" projesi kapsamında Van'da şimdiye kadar 1265 besiciye yaklaşık 125 bin koyun dağıtıldığı açıklandı.

CarrefourSA kurbanlık fiyatlarını bir bir açıkladı!  Büyükbaş, küçükbaş, kurbanlık fiyatları ne kadar?

Kurban Bayramı'na kısa süre kala fiyatlar açıklamaya devam ediyor. Bu kapsamda zincir marketlerde fiyatlarını açıkladı. İşte Carrefoursa kurbanlık fiyat listesi...

Migros’ta küçükbaş ve büyükbaş kurbanlıklar ne kadar?

Migros, İslami usullere uygun bir şekilde kesimi yapılmış kurbanlık küçükbaş ve büyükbaş hayvan satacak. Kurbanlık fiyatları kg ağırlığına göre farklılık gösteriyor.

Kurban Bayramı öncesinde kurbanlık fiyatları uçtu! Büyükbaş hisse fiyatlarında yüzde 161 artış!

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala, kurbanlık fiyatları geçen yıla göre neredeyse iki kat arttı. İşte güncel fiyatlar...

küçükbaş kurbanlık Haberi

küçükbaş kurbanlık

Kurban Bayramı 2022 için artık çok az bir zaman kaldı. Kurban kesecek olanlar, kurban fiyatları 2022 öğrenmek için araştırmalar yapıyor. Peki bu yıl kurbanlık kilosu ne kadar? Büyükbaş, küçükbaş kurbanlık fiyatı kaç para oldu? Diyanet İşleri Başkanlığı yaptığı açıklama ile kurban kesim bedelini duyurdu.

Müslümanlar için büyük anlamtaşıyan Kurban Bayramı 9 Temmuz'da başlayacak, 12 Temmuz'da ise sona erecek. Toplam 4 gün sürecek olan Kurban Bayramı öncesinde kurbanlık pazarlarında büyük pazarlıklar yaşanıyor.. Kurban keserek ibadetlerini yerine getirecek olanlar için kurban pazarlarındaki son durumu derledik

2022 Kurban Kesim Bedeli Ne Kadar?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, 2022 yılı vekalet yoluyla kurban kesim bedelinin yurt içinde 2 bin 250 lira, yurt dışında 1800 lira olarak belirlendiğini açıkladı.

KURBANLIK FİYATLARI 2022 NE KADAR, BELLİ OLDU MU?

Türk Kızılay, 2022 kurban bedellerini açıkladı. Kızılay...