27 / 04 / 2024

Küçükçekmece 2015 projeleri

Küçükçekmece 2015 projeleri

Küçükçekmece’de zeminaltı otoparkı ve pazar yeri çevre düzenlemesinin temelini atan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, planladıkları 3 ayrı metro hattının ilçenin trafik sorununu kökünden çözeceğini söyledi.

İBB'nin Bahçelievler ve Büyükçekmece'deki kreş projeleri Meclis'te reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “150 mahalleye 150 kreş” projesi meclise takıldı. Bahçelievler ve Büyükçekmece’de kreş yapılmak istenen iki alan, İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubu tarafından onaylanmadı.

İstanbul’da her metro Küçükçekmece’den geçecek!

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, yapılanları ve yeni dönem hedeflerini anlattı. Karadeniz, hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı.

Küçükçekmece'deki 8 markalı konut projesi 2018!  

İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'deki konut projeleri Kanal İstanbul'a yakınlıkları ve konumuyla yatırımcıların ilgi odağı haline geldi. İşte İstanbul Küçükçekmece'deki konut projeleri 2018...

Büyükçekmece Sırtköy-Beylikdüzü hattında konut projeleri öne çıkıyor!

İstanbul büyüdükçe doğu ve batı yönünde yeni gelişim bölgeleri de oluşuyor. Bunlardan biri de kentin batı yönündeki büyüme aksı olan Büyükçekmece Sırtköy-Beylikdüzü hattı. Sırtköy villa, Beylikdüzü ise konut projeleriyle öne çıkıyor.

Büyükçekmece Sinanoba sahili yeniden düzenleniyor!

2015 yılında başlattığı yol yapım ve asfaltlama seferberliğini hız kesmeden devam ettiren Büyükçekmece Belediyesi, Sinanoba ve Güzelce mahallelerindeki yol yenileme ve yapım çalışmalarında da sona geldi.

Küçükçekmece Belediyesi 2015 faaliyet raporu onaylandı!

Küçükçekmece Belediye Meclisi, 2015 faaliyet raporu onayladı. Başkan Temel Karadeniz; ''Planlı, çağdaş, modern, gelişime ve değişime açık, toplumsal değerlere saygılı hizmet için çalışmalara devam ediyoruz'' dedi.

Büyükçekmece Belediyesi'nin Faaliyet Raporu onaylandı!

Nisan ayı birinci oturumunu gerçekleştiren Büyükçekmece Belediye Meclisi'nde Belediye Başkanı'nın 01 Ocak 2015 - 31 Aralık 2015 dönemi ilişkin Faaliyet Raporu kabul edildi.

Temel Karadeniz, Küçükçekmece'deki projeleri anlattı!

İstanbul Küçükçekmece’de yeni projeler için çalışmalar yapılıyor. Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, ilçe halkının yaşam kalitesini yükseltecek projelere öncelik verdiklerini söyledi.

Büyükçekmece'de kentsel estetik seferberliği başlıyor!

Büyükçekmece Belediyesi, kentin daha modern ve daha estetik bir görünüme kavuşturulması için "Kentsel Estetik" seferberliği başlatıyor. "Kentsel Estetik" projeleri ilçenin tarihi ve kültürel kent dokusuna uygun olarak gerçekleştirilecek.

Vasip Şahin: Küçükçekmece yeni projelerle gelişecek!

İstanbul Valisi Vasip Şahin’in Küçükçekmece’deki mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıda, ilçenin; ulaşım, trafik, eğitim, spor, alt yapı ve üst yapı alanındaki yeni projeleri konuşuldu.

Küçükçekmece'nin 4 yıllık stratejik planı!

Küçükçekmece Belediyesi 2015-2019 Stratejik Planı'nda, Küçükçekmece'de 4 yıl boyunca yapılması planlanan projelerin maliyetleri, tamamlanma süresi ve genel ayrıntılarına ilişkin bilgiler yer alıyor...

İntes İnşaat Büyükçekmece Belediyesi yapım ihalesi aldı!

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 2015/65002 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Küçükçekmece'de rezerv konutların yapımına başlandı!

Küçükçekmece Belediyesi, kentsel dönüşüm projeleri kapsamında Yenimahalle, İmaret Caddesi üzerindeki 25 gecekondunun yerine 108 daireden oluşan rezerv konutların yapımına başladı.

Küçükçekmece 2015 projeleri Haberi

Küçükçekmece 2015 projeleri


Fevziçakmak Mahallesi Zeminaltı Otoparkı ve Pazar yeri Çevre Düzenlemesi Temel Atma Töreni; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık ile sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi.


Törende konuşan Başkan Kadir Topbaş, Küçükçekmece’ye bugüne kadar 1 milyar 965 milyon liralık yatırım ve hizmet getirdiklerini belirterek, “Şanlı tarihimizle Anadolu topraklarında bin yıldan fazladır birlikte yaşamaktayız. Farklılıklarımız bizim zenginliğimiz olmuş. İstanbul’da 15 milyonluk Türkiye’de 78 milyonluk büyük bir aileyiz. Böyle bir milletin barış ve refah içinde geleceğe yürümesi için elele vermeliyiz. Hepimiz aynı gemideyiz. Bu gemiyi kimsenin delmeye hakkı yok. Hükümetimizin ve belediyemizin başarısının altında sizler varsınız. Sizler bizden yana tercihinizi yaptınız. Biz de sizlere hizmet etmenin şerefini yaşıyoruz” diye konuştu.


Geçmişte planlı gelişme...