06 / 05 / 2024

Küçükçekmece Abdüsselam Camii imar planı ne zaman askıdan indiriliyor

Küçükçekmece Abdüsselam Camii imar planı ne zaman askıdan indiriliyor

Küçükçekmece Abdüsselam Camii ve çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli imar plan tadilatı, 16 Eylül 2014'te askıdan indiriliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, imar planı tadilatını 16 Mayıs'ta onayladı.

Büyükçekmece İbrahim Sancak Camii'nin inşaatı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece'ye sembol bir yapı daha kazandırdı.

Küçükçekmece Cumhuriyet Mahallesi Mevlana Camii açıldı!

Küçükçekmece Belediyesi tarafından yaptırılan Cumhuriyet Mahallesi Mevlana Camii, geniş bir katılımla açıldı. Açılış törenine, İstanbul Milletvekilleri Mehmet Metiner ve Abdullah Başçı da katıldı.

Küçükçekmece Seyrekevler Seyran Cami açıldı!

Küçükçekmece Belediyesi’nin katkılarıyla, Seyrekevler Seyran Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği'nin tarafından yaptırılan caminin açılış töreni, geniş bir katılımla gerçekleşti.

Küçükçekmece İkitelli Şenevler Camii ibadete açıldı!

Küçükçekmece'deki yapımı tamamlanan İkitelli Şenevler Camii’nin açılışı bayram namazıyla gerçekleştirildi. Bin 500 kişi kapasiteli camii'nin açılışına Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz katılım gösterdi.

Büyükçekmece Yahya Çavuş Cami Ramazan'da açılıyor!

Pınartepe Mahallesi'nde yapımında son aşamaya gelinen Yahya Çavuş Camii'ni denetleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Mimarisi ile fark yaratacak olan cami Ramazan ayında bölge halkımızın ibadetine açılacaktır" dedi.

Gorna Oryahovitsa-Kardeş Şehir Büyükçekmece Camii açıldı!

Bulgaristan’ın Gorna Oryahovitsa kentinde yaptırılan cami törenle ibadete açıldı. Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün: "Biz tüm ibadethaneleri Allah'ın evi olarak görür, tüm inançlara saygı duyarız" dedi.

Kardeş Şehir Büyükçekmece Cami açılıyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün, Bulgaristan'daki kardeş şehir Gorna Oryahovitsa'da yaptırdığı Kardeş Şehir Büyükçekmece Camii, Regaip Kandili canlı mevlit yayını ile ibadete açılıyor.

Büyükçekmece Mimarsinan İbrahim Sancak Camii ne zaman açılacak?

Sancaklar ailesi ve Büyükçekmece Belediyesi işbirliği ile yapımı devam eden Mimarsinan İbrahim Sancak Camii Kurban Bayramı'nda ibadete açılacak.

Büyükçekmece Seyit Onbaşı Camii Mart ayında açılacak!

Camiyi gezen Başkan Akgün, Çanakkale destanının kahramanlarından biri olan Seyit Onbaşı’nın adını camiye vermekten büyük bir onur duyduğunu belirterek Seyit Onbaşı Camii'nin Mart ayında açılacağını müjdeledi...

Sancaklar Camii belgeseli Prag Mimarlık Haftası'nda gösterildi!

Mimarlık ve tasarım alanında faaliyet gösteren medya prodüksiyon ekibi SGMStudio, EAA - Emre Arolat Architects, Buyükçekmece'deki Sancaklar Camii için bir kısa belgesel filme imza attı.

Küçükçekmece Abdüsselam Camii imar planı yarın askıdan indiriliyor!

Küçükçekmece Abdüsselam Camii ve çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli imar plan tadilatı, 16 Eylül 2014'te askıdan indiriliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, imar planı tadilatını 16 Mayıs'ta onayladı.

Küçükçekmece Abdüsselam Camii ve çevresi imar planı askıda!

Küçükçekmece Yeni Mahalle'de bulunan Abdüsselam Camii'nin etrafındaki 7923-7924-7925 sayılı parsellerin dini tesis alanına alınmasına ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı bugün askıya çıkarıldı. İşte o plan...

Sancaklar Camii Büyükçekmece adres bilgisi!

Sancaklar Camii nerede? Sancaklar Camii açıldı mı? Mimar Emre Arolat'ın tasarladığı ödüllü Sancaklar Camii nerede açıldı? Sancaklar Camii Büyükçekmece Toskana Vadisi adresi nedir? İşte Sancaklar Camii Büyükçekmece adres bilgisi!

Küçükçekmece Abdüsselam Camii imar planı ne zaman askıdan indiriliyor Haberi

Küçükçekmece Abdüsselam Camii imar planı ne zaman askıdan indiriliyor

Küçükçekmece İlçesi, Abdüsselam Camii ve çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı, yarın (16 Eylül 2014 Salı) ilanen çıkarıldı askıdan indiriliyor.


Küçükçekmece Abdüsselam Camii imar planı hakkında detaylı bilgi için tıklayın!


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 28312 dosya numaralı imar planını 16 Mayıs 2014'te onayladı ve 18 Ağustos 2014'te askıya çıkardı. 


Küçükçekmece İlçesi, Abdüsselam Camii ve çevresi imar planını indirmek için