08 / 05 / 2024

Küçükçekmece altyapı

Küçükçekmece altyapı

Küçükçekmece Belediyesi’nin çatısı altında gerçekleştirilen alt yapı toplantısında, Küçükçekmece'nin altyapı sorunları masaya yatırıldı

İstanbul Küçükçekmece'de gayrimenkul satılıyor! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Küçükçekmece ilçesi, Safra Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Küçükçekmece Halkalı projesinin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Küçükçekmece Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Alanı, Spor Tesis Alanı ve Park İnşaatları ile Ada İçi Altyapı, Yol ve Çevre Düzenleme İşi kapsamındaki; 1463 Ada 1 Parsel Spor Tesis Alanı İle Ada İçi Altyapı Ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Hasan Akgün'den Büyükçekmece TV Kulesi açıklaması!

Büyükçekmece TV Kulesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’ndan destek beklediklerini dile getiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Bu kuleyi hem Türk turizmine hem de Türk haberleşme ve yayın sistemine sokmak milli görevimizdir” dedi.

Büyükçekmece'deki 24 milyon liralık yatırım hizmete açıldı!

İBB'nin Büyükçekmece'de hayata geçirdiği 24 milyon liralık altyapı, çevre ve spor yatırımları hizmete açıldı. Açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

Küçükçekmece'nin altyapısı masaya yatırıldı!

Küçükçekmece Belediyesi’nin çatısı altında gerçekleştirilen alt yapı toplantısında, Küçükçekmece'nin altyapı sorunları masaya yatırıldı

İSKİ'den Büyükçekmece'deki 3 sanayi sitesine altyapı yatırımı!

İSKİ, yağış nedeniyle taşkın meydana gelen Büyükçekmece'deki Tecimen, Gültur ve Bülbüloğlu sanayi sitelerinde altyapı çalışması başlattı.

TOKİ Küçükçekmece cami ve ticaret merkezleri ihalesi bugün!

TOKİ İstanbul Küçükçekmece, Halkalı Atakent Mahallesi cami ve ticaret merkezleri inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Küçükçekmece Cami ve Ticaret Merkezi ihalesi bugün!

İstanbul Küçükçekmece İlçesi Halkalı Atakent Mahallesi Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Hadımköy- Büyükçekmece yolunda sona yaklaşıldı!

Hadımköy trafiğini yüzde 30 oranında rahatlatacak olan ve Büyükçekmece Belediyesi'nin altyapı çalışmalarını tamamladığı yollarda sona gelindi. Her iki yolun altyapı çalışması Büyükçekmece Belediyesi'nce tamamlandı.

Hadımköy-Büyükçekmece'deki altyapı çalışmalarında sona yaklaşıldı!

Hadımköy trafiğini yüzde 30 oranında rahatlatacak olan ve Büyükçekmece Belediyesi'nin altyapı çalışmalarını tamamladığı yollarda sona gelindi.

Hadımköy-Büyükçekmece yolunda sona gelindi!

Hadımköy trafiğini yüzde 30 oranında rahatlatacak olan ve Büyükçekmece Belediyesi’nin altyapı çalışmalarını tamamladığı yollarda sona gelindi.

Küçükçekmece'de 27 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Küçükçekmece Safra'da bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 27 milyon 11 bin 600 TL olarak belirlendi.

1980 yılında Büyükçekmece sivrisinek istilasına uğramış!

1980 yılında Büyükçekmece sivrisineklerin istilasına uğramış. Yağan şiddetli yağmurlardan sonra artan sıcaklıkla beraber yöre de altyapı tesislerinin olmaması Büyükçekmece'yi bataklık haline getirmiş ve sivrisinekler cirit atmaya başlamış.

Küçükçekmece altyapı Haberi

Küçükçekmece altyapı


Küçükçekmece Belediye Başkanlığı’nda gerçekleşen toplantıya, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Besim Müftüoğlu başta olmak üzere, İBB Altyapı Koordinasyon Müdürü İbrahim Bozkurt, BEDAŞ yeni Bölge Müdürü İbrahim Karanfil, Türk Telekom, TEİAŞ ve İGDAŞ yetkilileri katıldı.


“TÜM KURUMLAR EL ELE VERMELİ”


Toplantıya katılan tüm kurumlara teşekkür ederek sözlerine başlayan Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Besim Müftüoğlu, Küçükçekmece’de daha iyi bir hizmet sunmak için tüm kurumların el ele vermesi gerektiğini belirterek, Küçükçekmece’nin yoğunluğuna ve büyüklüğüne istinaden ilçeye ait bir Telekom merkezi kurulması gerektiğini söyledi.


MARMARAY İÇİN ÖNEMLİ ADIMLAR ATILDI


Geniş bir katılımla gerçekleşen toplantıda, öncelikli olarak Marmaray projesi ele alındı. Toplantıda, Marmaray’ın güzergahı ve durak yerleri detaylıca konuşuldu. Hat boyunca yapılacak alt ve üst geçitler ile Metrobüs bağlantıları değerlendirildi. Riskli nokta olarak belirlenen Küçükçekmece tren istasyon durağı...