01 / 05 / 2024

Küçükçekmece Belediyesi deprem tatbikatları

Küçükçekmece Belediyesi deprem tatbikatları

Küçükçekmece Belediyesi Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası dolayısıyla ilçedeki okullarda tatbikat gerçekleştirerek, öğrencileri doğal afetlerde ne yapmaları konusunda bilgilendirdi. Bilgilendirmede doğru bilinen yanlışlara da dikkat çekildi.

Büyükçekmece'de deprem riskli 304 konut yıkılıyor!

İstanbul Büyükçekmece'de, kentsel dönüşüm kapsamında deprem riski taşıyan 2 adada 22 bloktan oluşan toplam 304 konutun yıkım çalışmalarına başlandı.

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Büyükçekmece'de deprem riski taşıyan blokların yıkımına başlandı

İstanbul Büyükçekmece'de, kentsel dönüşüm projesi kapsamında deprem riski taşıyan 4 blokun yıkımına başlandı.

Büyükçekmece Belediyesi yer altı otoparkı inşa ettirecek! İhalesi 16 Ağustos'ta!

İstanbul İli Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece İlçesi sınırlarında yer alan ve mülkiyeti Büyükçekmece Belediyesi'ne ait olan taşınmazda yer altı otoparkı inşa ettirecek. İşte detaylar...

Büyükçekmece'de deprem riski taşıyan binalar yıkılıyor!

İstanbul Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde deprem riski bulunan 3 blok için yıkım çalışmaları başladı. 

Küçükçekmece Belediyesi'nden 10.8 milyon TL'ye satılık 27 konut!

Küçükçekmece Belediyesi, ilçece yer alan 27 adet konutu 10 milyon 832 bin 841 TL bedelle satışa çıkardı.

Büyükçekmece Belediyesi'nden Albatros Parkı plan değişikliği açıklaması!

Büyükçekmece’deki Albatros bölgesinde yer alan belediyeye ait parselin, İBB Meclisi’nde tartışmalar arasında "park" ilan edilmesi üzerine Büyükçekmece Belediyesi tarafından açıklama yapıldı. 

Küçükçekmece Belediyesi'nden 19.7 milyon TL'ye satılık 50 konut! 

Küçükçekmece Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, mülkiyetinde bulunan 50 konutu 19 milyon 729 bin 660 TL'ye satıyor...

Büyükçekmece Belediyesi ve Arel Üniversitesi’nden ortak dönüşüm projesi!

Büyükçekmece Belediyesi, İstanbul Arel Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi ile kentsel dönüşümde ortak bir projeye imza attı.

Büyükçekmece açıklarında fayın geçtiği bölgelerde kameralı takip!

Büyükçekmece Belediyesi ve DOHAD iş birliğiyle Kumburgaz, Celaliye ve Sinanoba mahallerinde kurulan "Deprem Öncü İşaretleri İzleme İstasyonları" aracılığıyla fay hattının geçtiği Marmara Denizi'ndeki değişimler kayıt altına alınıyor

Büyükçekmece Belediyesi imam hatip okulu camisinin minaresini yıkıyor!

Büyükçekmece Belediyesi, inşaatı devam eden Nedim Erkan İmam Hatip Lisesi’nde 11 aydır buluna tatbikat caminin minaresini yıkmak için bugün harekete geçti.

Büyükçekmece Belediyesi evi yanan aileye yardım eli uzattı!

Geçtiğimiz günlerde patlama sonucu kullanılamaz hale gelen apartman dairesi, Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Büyükçekmece Belediyesi 18 yıllığına düğün salonu kiralıyor!

Büyükçekmece Belediyesi düğün salonu kiralama işi ihale ediliyor. Ulus Mahallesi'ndeki düğün salonunun eksiklerinin de tamamlanmasının istendiği ihale 12 Şubat 2019 tarihinde yapılacak. 

Küçükçekmece Belediyesi deprem tatbikatları Haberi

Küçükçekmece Belediyesi deprem tatbikatları


Küçükçekmece Belediyesi Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası dolayısıyla ilçedeki okullarda tatbikat gerçekleştirerek, öğrencileri doğal afetlerde ne yapmaları konusunda bilgilendirdi. Bilgilendirmede doğru bilinen yanlışlara da dikkat çekildi. 


Atatürk Teknik ve Meslek Anadolu Lisesi ile Gülten Özaydın Çok Programlı Lisesi’nde gerçekleşen etkinliklerde Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Güven Aydın, Yrd. Doç. Dr. Oğuz Gündoğdu, Küçükçekmece Belediyesi Sivil Savunma Amiri Süleyman Taşdemir başta olmak üzere okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler hazır bulundu.


“DEPREM SIRASINDA CENİN POZİSYONUNDA DURMAYIN”

Depremin yaşamımızın bir parçası olduğundan bahseden Yrd. Doç. Dr. Oğuz Gündoğdu, “Deprem aslında çok kötü bir şey değil. Abant, İznik, Sapanca Gölü depremler sayesinde yıllar içerisinde oluştu. Biz onunla yaşamayı beceremedik. Biz sağlam, sağlıklı yapılar yapamadık” dedi. Öğrencilere deprem ya da başka bir doğal afet sırasında ne yapacakları...