06 / 05 / 2024

Küçükçekmece Belediyesi ödülleri

Küçükçekmece Belediyesi ödülleri

Marmara Belediyeler Birliği tarafından altıncısı düzenlenen ‘Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri’ sahiplerini buldu. Küçükçekmece Belediyesi, dört ayrı kategoride de dört ödül alarak büyük bir başarıya imza attı.

Büyükçekmece'deki temelsiz ölüm villalarından sonra yeni binaların sağlamlığı tartışılıyor! Ne kadar güvenli olacak?

Büyükçekmece Belediyesi’nde rüşvet karşılığı imar izni verilen 144 ölüm villasıyla ilgili tartışmalar devam ederken, bölgede kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Peki yapılacak yeni binalar ne kadar güvenli olacak?

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 1,5 milyar TL’lik Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci etabı için harekete geçti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ödüllü projesi Oruçreis Kentsel Dönüşümde 2’nci etap uzlaşma görüşmeleri için harekete geçti.

Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı! O ile 1315 adet yeni konut geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışması kapsamında harekete geçti. Belediye, kentsel dönüşüm projesinde 3 etapta depreme dayanıklı toplam 1315 konut, 118 ofis ve 148 ticari alan inşa edecek.

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Büyükçekmece Belediyesi yer altı otoparkı inşa ettirecek! İhalesi 16 Ağustos'ta!

İstanbul İli Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece İlçesi sınırlarında yer alan ve mülkiyeti Büyükçekmece Belediyesi'ne ait olan taşınmazda yer altı otoparkı inşa ettirecek. İşte detaylar...

Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki dükkanlarının değeri belli oldu!

Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki dükkanlarının değeri belli oldu... Peki Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki dükkanlarının değeri ne kadar? İşte Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki dükkanlarının değerleme raporu...

Büyükçekmece'de 115 riskli yapının yıkımı tamamlandı!

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmalarına hız veren Büyükçekmece Belediyesi, ilçe genelinde 115 riskli yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Büyükçekmece kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Olası İstanbul depremine karşı kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıran Büyükçekmece Belediyesi 28 bin binayı yeniledi. 

Büyükçekmece'de risk taşıyan binalar ortadan kaldırılıyor!

Büyükçekmece Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde ilçe genelinde depreme dayanıksız olan binaların yıkımına devam ediyor. 

Büyükçekmece'de riskli 70 bina yıkıldı!

Büyükçekmece Belediyesi, 2019 Silivri depreminde hasar gören 70 binayı kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıktı.

Küçükçekmece Belediyesi'nden 10.8 milyon TL'ye satılık 27 konut!

Küçükçekmece Belediyesi, ilçece yer alan 27 adet konutu 10 milyon 832 bin 841 TL bedelle satışa çıkardı.

Büyükçekmece Akevler Sitesi’nin yıkımı başladı!

Kentsel dönüşüm kapsamında çalışmalarına hızla devam eden İstanbul Büyükçekmece Belediyesi 40 dairesi bulunan Akevler Sitesi’nin yıkımına başladı.

Küçükçekmece Belediyesi'nden 13.1 milyon TL'ye satılık 30 konut!

Küçükçekmece Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından 33 adet konut 13 milyon 142 bin 750 TL bedelle satışa çıkarıldı. İhale 1 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Küçükçekmece Belediyesi ödülleri Haberi

Küçükçekmece Belediyesi ödülleri


Beşiktaş Conrad Otel’de gerçekleşen ödül törenine katılan Küçükçekmece Belediyesi 4 ödül birden alarak törene damgasını vurdu. Küçükçekmece Belediyesi, Strateji Geliştirme Müdürlüğü, ‘Yüksek  Güvenlik  Afet Müdahale Kapasitesi  Arttırma’ Projesi ile birincilik ödülü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ‘Müzik Akademisi’ ve ‘BelediyeMatik (Akıllı Ödeme Noktası)’ projeleri ile ikincilik ödülü, Bilgi İşlem Müdürlüğü, ‘Rüzgar Gülü Güneş  Paneli, Kondisyon Bisikleti ile Elektrik Üretilmesi' projeleri ile Tabiata Saygı Özel Ödülü almaya layık görüldü. 


Ödülleri İstanbul Büyükşehir Belediye  Başkanı Kadir Topbaş ve Marmara Belediyeler Birliği BAŞKANI ve aynı zamanda Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı olan Recep Altepe'nin elinden alan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz'e ise Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Besim Müftüoğlu ve birim müdürleri ile proje çalışanları eşlik etti.


"YEREL YÖNETİMLER ŞEHİR VE ÜLKE AÇISINDAN ÖNEMLİ"


Törende bir açılış...