05 / 05 / 2024

Küçükçekmece Belediyesinin aldığı ödüller

Küçükçekmece Belediyesinin aldığı ödüller

Marmara Belediyeler Birliği tarafından altıncısı düzenlenen ‘Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri’ sahiplerini buldu. Küçükçekmece Belediyesi, dört ayrı kategoride de dört ödül alarak büyük bir başarıya imza attı.

Şafak Sezer Büyükçekmece'deki 25 milyonluk malikanesini bir türlü satamıyor! Nedeni ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü!

Başarılı oyuncu Şafak Sezer 2011 sensinde  Büyükçekmece'deki Toskana Vadisi'nden 7 milyon 300 bin TL'ye satın aldığı villasını bir türlü satmaıyor. Nedeni ise ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü...

Küçükçekmece'deki TED Koleji'ne kira tespit davası: Mülk sahibi Casper, 'kira yeterli değil' dedi!

Küçükçekmece'de TED Koleji'nin yer aldığı binanın sahibi Casper, halihazırda koleje verdiği mülkten aylık aldığı 1 milyon 107 bin TL'lik kiranın yükseltilmesini talep etti. İşte merak edilenler...

Emlak Konut GYO Küçükçekmece projesine Dağ Mühendislik imzası!

Planlı kentleşmeye örnek teşkil eden, iz bırakan projelerin mimarı olan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Küçükçekmece Gölü kıyısında hayata geçireceği yeni semtin 1. etap 1. kısım ihalesini Dağ Holding aldı.

Büyükçekmece Belediyesi'nden kira ve ecrimisil ödemelerine taksit!

Büyükçekmece Belediye Meclisi, koronavirüs salgını sebebiyle faaliyeti durdurulan veya ekonomik olarak olumsuz etkilenen kiracı ve ecrimisil işletmecileri için kiraların taksitli ve faizsiz şekilde ödenmesi kararını aldı.

Nadir Ataman'ın Büyükçekmece'de kaçak yapı inşa ettiği iddia edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Nadir Ataman'ın Büyükçekmece Kumburgaz'daki iki yapıya, tek yapı belgesi aldığını belirtti...

Büyükçekmece'de imar barışı fırsatçılığı!

Büyükçekmece'de bir vatandaş imar barışı kapsamında hazineye ait arazide konutu olduğunu belirterek Yapı Kayıt Belgesi aldı. İddialara göre, vatandaşın arazi üzerinde konutu olmadığı ve araziyi başka birine kiraladığı belirtildi.

TOKİ'den Küçükçekmece'ye yeni proje!

TOKİ’nin İstanbul Üniversitesi Çapa ve Cerrahpaşa yerleşkelerini yenileme çalışmalarına finansman oluşturmak için Bathonea antik kentinin de yer aldığı Küçükçekmece Gölü kıyısındaki 1 milyon 783 bin metrekarelik arazi imara açıldı.

Büyükçekmece'nin kentsel dönüşüm projesi Avrupa Konseyi sergisinde!

Büyükçekmece Belediyesi'nin kentsel dönüşüm projesi Franda'da düzenlenen Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi kapsamında açılan sergide yer aldı..

Büyükçekmece Bizim Evler Güzelce satış ofisi!

Deniz manzaralı dairelerin yer aldığı Büyükçekmece Bizim Evler Güzelce projesi İhlas Holding tarafından hayata geçiriliyor. İşte Büyükçekmece Bizim Evler Güzelce satış ofisi...

Büyükçekmece Pelican Hill Ihlamur Evleri telefon numarası!

112 adet villanın yer aldığı Pelican Hill Ihlamur Evleri'nde 4+1, 5+1 ve 6+1 konut tipleri bulunuyor. Büyükçekmece Pelican Hill Ihlamur Evleri'nin Nisan 2017'de sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Yeşilyaka Koru Büyükçekmece fiyatlar!

Yeşilyaka Koru Büyükçekmece fiyatları 2 milyon 510 bin TL'den başlıyor. 56 villanın yer aldığı Yeşilyaka Koru projesi 2017'de tamamlanacak...

Büyükçekmece'deki düğün salonu inşaatı özel şirkete devredildi!

Büyükçekmece Belediyesi, Ulus Mahallesi'nde yapımına başlanan düğün salonunu tamamlayamadı. Belediye son çare olarak Yap­İşlet­Devret modeline geçerek inşaatı özel şirkete tamamlatma kararı aldı.

Küçükçekmece Meydan'a yeni düzenleme!

Küçükçekmece Belediyesi, Çekmece Meydan çevresinde oluşan trafik yoğunluğunu önlemek ve bölgeye rahat bir nefes aldırmak amacıyla mevcut yolu, üç şeride çıkaracak. Böylece yol genişletilerek, trafik sorunu ortadan kalkacak.

Küçükçekmece Belediyesinin aldığı ödüller Haberi

Küçükçekmece Belediyesinin aldığı ödüller


Beşiktaş Conrad Otel’de gerçekleşen ödül törenine katılan Küçükçekmece Belediyesi 4 ödül birden alarak törene damgasını vurdu. Küçükçekmece Belediyesi, Strateji Geliştirme Müdürlüğü, ‘Yüksek  Güvenlik  Afet Müdahale Kapasitesi  Arttırma’ Projesi ile birincilik ödülü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ‘Müzik Akademisi’ ve ‘BelediyeMatik (Akıllı Ödeme Noktası)’ projeleri ile ikincilik ödülü, Bilgi İşlem Müdürlüğü, ‘Rüzgar Gülü Güneş  Paneli, Kondisyon Bisikleti ile Elektrik Üretilmesi' projeleri ile Tabiata Saygı Özel Ödülü almaya layık görüldü. 


Ödülleri İstanbul Büyükşehir Belediye  Başkanı Kadir Topbaş ve Marmara Belediyeler Birliği BAŞKANI ve aynı zamanda Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı olan Recep Altepe'nin elinden alan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz'e ise Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Besim Müftüoğlu ve birim müdürleri ile proje çalışanları eşlik etti.


"YEREL YÖNETİMLER ŞEHİR VE ÜLKE AÇISINDAN ÖNEMLİ"


Törende bir açılış...