12 / 05 / 2024

Küçükçekmece Beşyol 698 ve 740 parseller imar planı ne zaman askıdan indirilecek

Küçükçekmece Beşyol 698 ve 740 parseller imar planı ne zaman askıdan indirilecek

Küçükçekmece Safra Mahallesi, Beşyol Mevkii, 698 ve 740 sayılı parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli imar plan tadilatı 31 Ekim'de askıdan indiriliyor. Plana göre İstanbul Aydın Üniversitesi Tıp Fakültesi inşa ediliyor... İşte o plan...

Küçükçekmece Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Küçükçekmece Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 417 milyon 810 bin 131,67 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO Küçükçekmece Halkalı projesinin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Küçükçekmece Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Alanı, Spor Tesis Alanı ve Park İnşaatları ile Ada İçi Altyapı, Yol ve Çevre Düzenleme İşi kapsamındaki; 1463 Ada 1 Parsel Spor Tesis Alanı İle Ada İçi Altyapı Ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Büyükçekmece’de 5 yılda 1200 bina yenilendi!

Kentsel dönüşümde önemli bir yol kaydeden İstanbul Büyükçekmece’de son 5 sene içerisinde 1.200 bina yenilendi.

Küçükçekmece Yalı Caddesi Kavşak Ön Projesi imar planı askıda!

Küçükçekmece Fatih Mahallesi, Yalı Caddesi - 27 Mayıs Cadde Arası Yol, Kavşak Ön Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 14 Eylül 2018 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı...

Büyükçekmece'deki 130 dönümlük arazi Galatasaray'a tahsis edildi!

Büyükçekmece Belediyesi tarafından Galatasaray'a 130 dönümlük arazi tahsis edildi. Sarı-kırmızılı kulübe tahsis edilen arazi için imza töreni yapıldı...

Büyükçekmece'nin ulaşım sorunu çözülecek!

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yol yapım çalışmaları hız kesmeden devam edecek. Alkent 2000 Mahallesi'nde başlatılan yol yapım çalışması ulaşım sorununu çözecek.

Küçükçekmece Kavşak Ön Projesine ilişkin imar planı askıda!

Küçükçekmece İlçesi, Yalı Caddesi - 27 Mayıs Caddesi Arası Yol, Kavşak Ön Projesine ilişkin imar planı askıya çıktı..

Avcılar-Büyükçekmece turizm hattı oldu!

Hızlı bir yapılaşma sürecinde olan Avcılar-Büyükçekmece hattı, gayrimenkul gelişimiyle dikkat çekiyor. Bölgede şu anda beş yıldızlıdan üç yıldızlıya kadar 22 otel faaliyet gösteriyor..

Büyükçekmece'nin yolları yenileniyor!

Büyükçekmece Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Acil Yol Bakım ve Onarım ekipleri, kış mevsimi şartlarında oluşan olumsuzluklara anında müdahale ediyor.

Maltepe, Beşiktaş, Ataşehir ve Büyükçekmece'de dönüşüm başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, şehrin CHP'li belediyeleri Maltepe, Beşiktaş, Ataşehir ve Büyükçekmece'nin bazı mahallelerinde kentsel dönüşümün önünü açan imar planlarını onayladı.

Büyükçekmece'nin 4 mahallesinde asfaltlama çalışması başladı!

Büyükçekmece Belediyesi, yol yapım ve asfaltlama çalışmalarını Kumburgaz, Güzelce, Celaliye ve Kamiloba mahallerinde sürdürüyor.

Büyükçekmece Sinanoba sahili yeniden düzenleniyor!

2015 yılında başlattığı yol yapım ve asfaltlama seferberliğini hız kesmeden devam ettiren Büyükçekmece Belediyesi, Sinanoba ve Güzelce mahallelerindeki yol yenileme ve yapım çalışmalarında da sona geldi.

Madar Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Madar Yapı Anonim Şirketi, Yusuf Çakır Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 18 Mayıs'ta Küçükçekmece, Beşyol Mahallesi, İnönü Caddesi, Fırat Plaza Zemin Kat Florya'da kuruldu.

Küçükçekmece Beşyol 698 ve 740 parseller imar planı ne zaman askıdan indirilecek Haberi

Küçükçekmece Beşyol 698 ve 740 parseller imar planı ne zaman askıdan indirilecek

Küçükçekmece İlçesi, Safra Mahallesi, Beşyol Mevkii, 698 ve 740 sayılı parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 31 Ekim 2014 Cuma günü askıdan indiriliyor.


İstanbul Aydın Üniversitesi Tıp Fakültesi binası yaptırıyor! Detaylar için tıklayın!


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 28445 dosya numaralı imar planı tadilatını 12 Haziran 2014'te onayladı ve 2 Ekim 2014'te ilanen askıya çıkardı.


Küçükçekmece Beşyol 698 ve 740 sayılı parseller 1/5000 ölçekli imar planını indirmek için