17 / 05 / 2024

küçükçekmece bölgesi

küçükçekmece bölgesi

Küçükçekmece ilçesi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından 18 Şubat 2013 tarihinde görüntülendi

Avcılar ve Küçükçekmece'de bulunan kumsal bölgeler doğal sit alanı ilan edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Avcılar ve Küçükçekmece için önemli bir karara imza attı. Kumsal bölgesi doğal sit ve nitelikli doğal koruma alanı ilan edildi.

Bursa Hanlar Bölgesi'nin silüetine 'tarihi' dokunuş!

Bursa'daki 450 dönümlük Hanlar Bölgesi'nin çevresi, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin projesiyle tarihi silüeti bozan yapılardan temizlenecek.

Sani Şener, Körfez Bölgesi’nin en etkili iş insanı seçildi!

TAV Grubu CEO’su Sani Şener, Construction Week dergisi tarafından hazırlanan ve Körfez Bölgesi’nin en etkili 100 iş insanının açıklandığı listede 5'nci oldu...

Büyükçekmece karma projelerle öne çıkıyor!

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Özel Projeler Değerleme Departmanı Değerleme Uzmanı Delal Ekinci Büyükçekmece bölgesini analiz etti. Ekinci, Büyükçekmece'nin önümüzdeki senelerde İstanbul’un yeni gelişen ve talep gören bölgelerinden biri olacağını belirtti.

Büyükçekmece Büyük Atatürk Parkı'nda sona yaklaşıldı!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Türkiye'nin en büyük kent parkı olan Büyük Atatürk Parkı'nı İstanbul Milletvekili Zeynel Emre ile birlikte gezdi.

İzmir Sağlık Serbest Bölgesi nerede kurulacak?

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, 2013 yılında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı sırasında projelendirerek gündeme getirdiği İzmir Sağlık Serbest Bölgesi projesinin yerel yöneticilerden destek görmediğini belirtti

Büyükçekmece Batı Mahal'in yüzde 45'i tamam!

Yalçınlar Group’un, Büyükçekmece Bölgesi’nde 100 Milyon Dolar yatırım ile hayata geçirdiği 2.markalı konut projesi BatıMahal’in yüzde 45'i tamamlandı.

Büyükçekmece Gölü villa bölgesi oluyor!

Büyükçekmece ile Beylikdüzü Kavaklı'da, Mesa-Nurol'dan Demir İnşaat’a kadar birçok markab konut üreticisi proje geliştirme yarışma girdi. Büyükçekmece Gölü havzasında, inşaat şirketleri ağırlıklı olarak villa projeleri geliştiriyor.

Hadımköy Deliklikaya Sanayi Bölgesi'nde inşaatlar başlıyor!

TESKOOP, Öz-Ar ve Bahçeşehir Toplu İşyeri Kooperatifi tarafından hayata geçirilen Deliklikaya Sanayi Bölgesi'nde elektrik, su ve doğalgaz çalışmalarında sona gelindi, bölge Türkiye’nin İkitelli’den sonra en büyük sanayi bölgesi olma özelliğini taşıyor.

Sani Şener Körfez Bölgesi’nin en etkili 10.ismi oldu!

Construction Week tarafından hazırlanan ve inşaat sektöründe Körfez Bölgesi’nin en etkili 100 iş insanının açıklandığı listede TAV Grubu CEO’su Sani Şener, 10’uncu sırada yer aldı.

Sani Şener Körfez Bölgesi'nde en etkili 10. kişi!

TAV Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Sani Şener, Construction Week tarafından inşaat sektöründe Körfez Bölgesi'nin ilk 10 ismi arasında gösterildi.

Sani Şener inşaat sektöründe Körfez Bölgesi'nin ilk 10 ismi arasında!

TAV Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Sani Şener, Construction Week tarafından inşaat sektöründe Körfez Bölgesi'nin ilk 10 ismi arasında gösterildi.

İstanbul'un yeni yatırım bölgesi Tuzla!

Viaport Marina’nın açılmasıyla yıldızı iyice parlayan Tuzla, şimdilerde Sabiha Gökçen Havaalanı için yapılması planlanan ikinci pist projesinin ev sahipliğini üstlenecek. Tuzla, yepyeni bir ‘yaz-kış ikamet bölgesi’ olarak yatırımcıların yeni gözdesi oldu

küçükçekmece bölgesi Haberi

küçükçekmece bölgesi


Küçükçekmece'nin havadan genel görüntüleri için...