11 / 05 / 2024

Küçükçekmece icra müdürlüğü

Küçükçekmece icra müdürlüğü

Küçükçekmece Yenimahalle'de bulunan bina 1 milyon 500 bin TL'ye satılacak. Satış, 13 Temmuz Cuma günü 14:00-14:10 saatleri arasında yapılacak

YKS günü Nüfus Müdürlükleri açık olacak! Hafta sonu sınav saatinde açık Nüfus Müdürlükleri bulabilirsiniz!

ÖSYM tarafından yapılacak olan YKS sınavında Nüfus Müdürlükleri’nin açık olacağı duyuruldu. TC kimlik kartını kaybeden veya nüfus cüzdanında fotoğraf bulunmadığı için sınava alınmama durumları olan kişiler Nüfus Müdürlükleri’ne başvurabilecekler. 

Fırsatçılara büyük darbe! Emniyet Müdürlüğü harekete geçti

Ankara Emniyet Müdürlüğü, zelzelenin akabinde fahiş ücret artışı yapanlarla alakalı işlem başlatıldığını duyurdu.  konut satışı ve kiralamada fahiş fiyat uygulanan ilanların sahipleri, sözleşmeye taraf mülk sahibi ile aracılar hakkında işlem yapılacak.

Nüfus Müdürlüğü’nden pasaport için kritik açıklama geldi! İşte detaylar!

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından pasaport için kritik bir açıklama geldi. İşte detaylar!

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünden tapuda randevu krizi iddialarına cevap!

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, bugün basında çıkan "tapuda randevu krizi" başlıklı haberlere yanıt verdi. 

LAV Genel Müdürlük Ofisi'nde OSO Mimarlık imzası!

OSO Mimarlık, LAV Genel Müdürlük Ofisi projesinde 2 bin 600 metrekarelik alanda düzenlediği açık ofis kurgusunda marka logosunu bir iç mekan ögesine dönüştürmeyi başarmış...

Ataşehir ve Kadıköy Tapu Müdürlüğü'nün kiraları mecliste konu oldu!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Ataşehir Tapu Müdürlüğü ve Kadıköy Tapu Müdürlüğü hizmet binalarının kira bedelleri ve kiralanma usullerine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Türkiye Finans Genel Müdürlük Binası çalışmaları tam gaz!

Türkiye Finans Şantiyesinden Haberler İ stanbul’da , Ümrani ye ’de Ant Yapı’nın ana yükleniciliğinde ilerleyen Türkiye Finans Genel Müdürlük binasında inşaat faaliyetleri devam ediyor.

Musul ve Kerkük'ün tapuları, Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü'nden çıktı!

Osmanlı döneminde Musul ve Kerkük'te 169 yıl öncesine dayanan 77 bin 63 tapu kaydı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Arşiv Dairesi Başkanlığı'nda saklanıyor. Arşivde 1847 öncesi döneme ait Musul'un 87, Kerkük'ün de 96 tapu tahrir defteri bulunuyor.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü binasında yıkım çalışmaları başladı!

Daha önce çürük kararı verilen ve bombalı araçla düzenlenen hain saldırıda ağır hasar gören Elazığ Emniyet Müdürlüğü binasının yıkım çalışmaları başladı.

Melikgazi Belediyesi'nden il sağlık müdürlüğüne bina tahsisi!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi belediyesi olarak eğitim, emniyet, din ve spor hizmetlerine olduğu gibi il sağlık müdürlüğümüzün gerçekleştireceği hizmetlere de destek ve yardımcı olduklarını bu amaç ile bina tahsis ettiklerini söyledi.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü binasının ihalesi 25 Ekim'de!

Polis Ormanı Doktorlar Sitesi bölgesine yaptırılması kararlaştırılan yeni Emniyet Müdürlüğü binasında proje çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı ve 25 Ekim 2016 tarihinde ihalesi yapılarak inşaatına başlanacağı bildirildi.

Milli Emlak Müdürlüğü Çatalca ve Büyükçekmece'de gayrimenkul satıyor!

Milli Emlak Müdürlüğü, Çatalca ve Büyükçekmece İlçelerinde bulunan Hazine’ye ait 3 adet taşınmazı toplam 24 milyon 484 bin TL bedelle satışa çıkarıyor.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün eski binası yıkıldı!

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü eski hizmet binasında yıkım çalışmaları tamamlandı.

Küçükçekmece icra müdürlüğü Haberi

Küçükçekmece icra müdürlüğü
İlan şöyle;


T.C. KÜÇÜKÇEKMECE 1. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ 

2010/7529


GAYRİMENKUL SATIŞ İLANI


Bir borçtan dolayı satılmasına katar verilen İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Yenimahalle Mevkii, 3290 parselde kain 271.83 m2 tapu kaydında arsa vasıflı taşınmazın Kiiçükçekmece 1 .İcra Müdürlüğünde satışı yapılacaktır.

Ana Gayrimenkulun Hali Hazır durumu ve nitelikleri: Satışa konu taşmaz İstanbul te, Küçükçekmece İlçesi, Yenimahalle Mevkii, 3290 parselde kain İnönü Caddesinden 98, Ara 2 sokaktan 3 dış kapı numaralı olan 271.83 m2 kayden arsa, mafıalisn kargır binanın tamarnıdir, İnönü Caddesi paralel cephesi 16 mt, Ara 2 sok, Paralel cephesi 17 mt olan ve tapu kaydına göre 271,83 m2 alana sahip , arsa vasfıyla kayıtlı taşınmaz üzerinde her iki yola cepheS konumda bodrum+ zemin kat + 4 normal kattan ibaret B.A.K tarzda ayrık nizamda bina bulunmaktadır....