28 / 04 / 2024

Küçükçekmece'de icradan 1.5 milyon TL'ye satılık bina!

 Küçükçekmece'de icradan 1.5 milyon TL'ye satılık bina!

Küçükçekmece Yenimahalle'de bulunan bina 1 milyon 500 bin TL'ye satılacak. Satış, 13 Temmuz Cuma günü 14:00-14:10 saatleri arasında yapılacak



İlan şöyle;


T.C. KÜÇÜKÇEKMECE 1. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ 

2010/7529


GAYRİMENKUL SATIŞ İLANI


Bir borçtan dolayı satılmasına katar verilen İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Yenimahalle Mevkii, 3290 parselde kain 271.83 m2 tapu kaydında arsa vasıflı taşınmazın Kiiçükçekmece 1 .İcra Müdürlüğünde satışı yapılacaktır.

Ana Gayrimenkulun Hali Hazır durumu ve nitelikleri: Satışa konu taşmaz İstanbul te, Küçükçekmece İlçesi, Yenimahalle Mevkii, 3290 parselde kain İnönü Caddesinden 98, Ara 2 sokaktan 3 dış kapı numaralı olan 271.83 m2 kayden arsa, mafıalisn kargır binanın tamarnıdir, İnönü Caddesi paralel cephesi 16 mt, Ara 2 sok, Paralel cephesi 17 mt olan ve tapu kaydına göre 271,83 m2 alana sahip , arsa vasfıyla kayıtlı taşınmaz üzerinde her iki yola cepheS konumda bodrum+ zemin kat + 4 normal kattan ibaret B.A.K tarzda ayrık nizamda bina bulunmaktadır. Satışa konu taşınmaz 2. Kalite malzeme ve işçilik kalitesi ile inşa ecSImiştir, Söz konusu binanın bodrum katımla natamam vaziyette sığınak depo mahalleri, zemin kabnda ara 2 sokak cephesinde bina ana girişi ile her iki yola cepheli konumda kabn tamamım Mva eden dükkan, normal kadarında 120 m2 civarında alana sahip karşM ikişer daire bulunmaktadır. Daireler hol, salon, üç oda, mutfak, banyo, wc ile hatadan oluşmaktadır. Satışa tonu binada bulunan 3 adet taşınmaz kaba inşaat hainde, diğer daireler meskun haldedir. Söz konusu binanın dış cephesi sıvasız, tuğla duvar şeklindedir. Daire pencereleri PVC ve ısıcamlıdır. Taşımaz bulunduğu semt ve mevtdi itibari ile alt ve üst yapa tamamlanmış, belediye ve sosyal İmkanlardan istifade edecek konumda, ana artere yatan mesafede ve İskana eiverişli konut sahasıdır.


İmar durumu; Dosyasında mevcut bulunan Küçükçekmece Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü durum şefliğinin 13.01.2011 tarih ve 999 sayılı imar durum yazısına göre Küçükçekmece İlçesi Yenimahalle 7 pafta 3290 parsel sayılı taşınmaz 1/1000 ölçekli 15,12,2006 - 16,01.2008-17.02.2008- 14.06.2008 tasdik tarihli Küçükçekmece merkez revizyon uygulama imar planında plan noüannın 1.20 maddesindeki hükümlerine haiz A-5 (aylık nizam 5 kat) ticaret + konut alanında bir kısmıda yolda kalmaktadır, denilmektedir.


Kıymeti: Satışı yapılacak olantaşınmaza 1.490.000,00 TL

(Birmilyondöıtyüzdoksanikibintürklirası} Kıymet takdir edilmiştir.


1- Gayıimenkullerin birinci açık arttırması 13.07.2012 günü 1400 - 1410 saatleri arasında, KÜÇÜKÇEKMECE 1. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ KALEMİNDE yapılacaktır. Bu artırmada tahmin edilen kıymetin %60 ni ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacaklanmn toplamını ve satış masraflannı geçmek şartıyla ihale olunur,Böyle bir bedelle ata çıkmazsa gayrimenkul en çok artıranın taahhüdü baki kalmak üzere arttırma on gün daha uzatılarak onuncu gün olan 23.07.2012 günü KÜÇÜKÇEKMECE 1. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ KALEMİNDE yukarıdaki saatler arasında ikinci artürmaya çıkarılacak ve artırma ilanında gösterilen müddet sonunda aı çok artırana itele edilecektir,Şu kadar ki artıma bedelinin malın tahmin edilen kıymetinin %40'nı bulması, satış isteyenin alacağına rüçhanı olan alacakların toplamından fazla olması ve bundan başka paraya çevirme ve payiaşbrma masraflannı geçmesi’ lazımdır,Böyle fazla bedelle atıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir,


2-Artırmaya iştirak edeceklerin tahmin edilen kıymetin %20'si nipeünde pey akçesi veya bu miktar kadar milli bir bankanın teminat mektubunu vermeleri lazımdır.Saöş peşin para iledir.Afaa istediğinde 10 günü geçmemek üzere mehil verilebiBr.Tellallye, resmi tapu sabm hara, gayrimenkulun aynından doğan birikmiş vergiler satış bedelinden ödenir, İhale pulu,tapu alım harç ve masraftan, Katma Değer Vergisi (KDV), tahliye ve teslim masraflan alıcıya aittir,


3-İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin (ilgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir) bu gayrimenkul üzerindeki haklannı hususiyle faiz ve masrafa dair olan iddialannı dayanağı belgeler ile 15 gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır,Aksi takdirde haklan tapu sitili ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaklardır.


4-İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak suretiyle ihalenin feshine sebep olan tüm alıeılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan

ve aynca tememit faizinden müteselsilen mesul olacaklardır,İhale farta ve temerrüt faizi aynca hükme hacet kalmaksızın dairemizce tahsil olunacak bu fark varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.


5-şartname ııan tamınden raoaren neresin görebilmesi için dairede açık olup, masrafı venidigı takdirce isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.


6-Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecabnı kabul etmiş sayılacaktan başkaca bilgi almak isteyenlerin Küçükçekmece 1. icra Müdürlüğünün 2010/7529 Talimat sayılı dosya numarasıyla başvurmalan ilan olunur.


7-Satış ilanı ikıililerin adresine tebliöe aönderilmis olun. adreste tebliaat yanlamaması veva adresleri bilinmeyenler için de işbu satış ilanının ilanen tebligat yerine kaim olacağı ilan olunur.

Basın No: 32550 


İlan için tıklayın



Geri Dön