16 / 05 / 2024

küçükçekmece istişare toplantısı

küçükçekmece istişare toplantısı

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, seçimden sonra mahalle muhtarlarıyla ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Çebi, ''En büyük projemiz ‘insana hizmet’tir'' dedi.

Antakya Koruma Amaçlı İmar planı masada! Bina tasarımına kadar tüm detayları içeriyor!

Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Vekili Birol İnceciköz, Antakya Koruma Amaçlı İmar Planı’nın istişare toplantısına katılarak, bölgenin tarihi ve kültürel kimliğinin mekanla birleştiği imar planı çalışmalarının, Türkiye Tasarım Vakfı işbirliğinde tamamlandığını açıkladı.

TOGG'da flaş gelişme! Bakan Mehmet Muş bizzat katıldı!

Türkiye'nin yerli ve milli otomobil rüyası gerçek oluyor. TOGG'un deneme üretimine Gemlik tesislerinde başlandı. Bakan Muş sosyal medya hesabından "Yerli otomobilimiz TOGG'un deneme üretimlerinin yapıldığı Gemlik Tesisini ziyaret ettik. TOGG yöneticileri ile istişare toplantısı yaptık ve test sürüşü

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı ertelendi!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir hayat sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı 30 Haziran'da!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir yaşam sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı 30 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

İzmir Kültürpark projesinde yeni süreç!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısında konuşan Tunç Soyer, Kültürpark için Koruma Amaçlı Plan Raporları önerisinin Çevre, İmar, Eğitim-Kültür, Hukuk, Kentsel Dönüşüm ve Fuarcılık komisyonlarına gönderildiğini söyledi. 

Büyükçekmece Belediyesi'nden kira ve ecrimisil ödemelerine taksit!

Büyükçekmece Belediye Meclisi, koronavirüs salgını sebebiyle faaliyeti durdurulan veya ekonomik olarak olumsuz etkilenen kiracı ve ecrimisil işletmecileri için kiraların taksitli ve faizsiz şekilde ödenmesi kararını aldı.

Sur yeniden her yanıyla imar ediliyor!

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu, "UNESCO ve Diyarbakır" konulu istişare toplantısında, "Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yıkılan ve yakılan Sur yeniden her yanıyla imar ediliyor" dedi...

Kentsel Dönüşüm İstişare Toplantısı başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilçe belediye başkanlarının katıldığı “Kentsel Dönüşüm İstişare Toplantısı” başladı.

Manisa stat projesi için ilk adım atıldı!

Çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu başkanlığında düzenlenen istişare toplantısına katılarak Manisa yatırımları hakkında istişarelerde bulundu.

Büyükçekmece'nin 6 mahallesine imar müjdesi!

Büyükçekmece Belediye Meclis toplantısı Eylül ayı birinci oturumu düzenlendi. Toplantıda açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Akgün, 6 mahalleye imar müjdesi verdi.

Ordu Büyükşehir Temmuz ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz Ayı Olağan Toplantısı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in başkanlığında gerçekleştirildi.

Trabzon Büyükşehir Temmuz ayı toplantısı yapıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi, temmuz ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Trabzon Büyükşehir Haziran ayı toplantısı yapıldı!

Çalışmalarına devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Haziran ayı toplantısını gerçekleştirdi.

küçükçekmece istişare toplantısı Haberi

küçükçekmece istişare toplantısı

Küçükçekmece Belediyesi Çok Amaçlı Salon'da düzenlenen toplantıda Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, mahalle muhtarlarının sorun, görüş ve önerilerini dinledi.

EN BÜYÜK PROJEMİZ ‘İNSANA HİZMET’

Küçükçekmece Belediyesi'nde yer alan habere göre; muhtarların,  doğru ve kalıcı hizmetlerin halka ulaştırılması yönünde önemli bir misyon üstlendiğini sözlerine ekleyen Başkan Çebi, “ Muhtarlarımız mahallelerimizdeki sorunların çözümünde aracıdırlar. Seçim propagandası süresince bunu sürekli olarak dile getirdim. Herkese eşit hizmet öncelikli olmalıdır. Benim ve sizlerin dünya görüşü ne olursa olsun, en büyük projemiz ‘insana hizmet’tir. Muhtarın öncelikli görevi ve projesi ise yaşadığı mahalleye hizmeti ‘istemek’ olmalıdır. Hizmetleri kendi cebimizden yapmıyoruz. Vergilerle yapılıyor. Farklı fikirlerin yaşayabildiği ortamları hazırlamak ve demokrasiye katkıda bulunmak esastır. Bütün mahallelerin ortak sorunları fazla olmayabilir. Çünkü her mahallenin meseleleri de farklıdır. Bu anlamda havuzu genişleterek,...