04 / 05 / 2024

Küçükçekmece kent yatırımları

Küçükçekmece kent yatırımları

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, “İlçede yaşayan vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltecek projelerimiz hız kesmeden devam ediyor” diyerek açıklamalarda bulundu. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Vezir Sağlık Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vezir Sağlık Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile  Saim Öztürk tarafından kuruldu.

Simart Sağlık Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simart Sağlık Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de   500 bin TL sermaye bedeli  ile Atilla Kangüleç, Ayhan Çevik, Ceyhun    Aracı, Mehmet Murat Sarısözen tarafından  kuruldu.

Loft Grup Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Loft Grup Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Batuhan Çalık tarafından kuruldu.

Fuji Gayrimenkul Yatırımları Ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fuji Gayrimenkul Yatırımları Ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Kaplaner tarafından kuruldu.

Luksor Turizm Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Luksor Turizm Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kazım Serdar Arpacı tarafından kuruldu.

Yastık altı yatırımlar konuta gitti!

Konut kredisinde yüksek faizlere rağmen konut satışlarında artış devam etti. Gayrimenkul temsilcileri yastık altı döviz yatırımlarının konuta gittiğini dile getirdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ulaştırma yatırımlarına 932 milyar lira harcadık!

Hasankeyf-2 Köprüsü Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ulaştırma yatırımları noktasında bugüne kadar 932 milyar lira kaynak kullandık'' diye konuştu.

Vesta Global, yurt dışında gayrimenkul yatırımları için danışmalık veriyor!

Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından 2017'de kurulan Vesta Global, yurt dışı yatırımlar ve oturma izni konularında danışmanlık hizmeti sağlıyor. Vesta Global, yaklaşık 10 ülke için hizmet veren tek danışmanlık şirketi olma özelliğine sahip.

Adda Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Adda Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İpek Erdoğan ve Volkan Erdoğan ortaklığında kuruldu.

Faha Ventures Teknoloji Yatırımları ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Faha Ventures Teknoloji Yatırımları ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 400 milyon TL sermaya bedeli ile Faruk Kalkavan ve Muhammed Halit Sönmez tarafından kuruldu. 

Gölcük'te dev sağlık yatırımları tek tek tamamlanıyor!

Gölcük'te yapımına başlanan dev sağlık yatırımları tek tek hayata geçiriliyor. Gölcük 112 Acil Servis binası ve Yeni Mahalle Sağlık Kompleksi tamamlanıp hizmete açıldı.

İbrahim Tatlıses'in emlak yatırımları ağızları açık bıraktı!

14 Mart 2011'de program çıkışı uğradığı silahlı saldırı sonrası mucizevi bir şekilde hayatta kalan İbrahim Tatlıses, mal varlığıyla sosyal medya gündeminde. Tatlıses'in emlak yatırımları ağızları açık bıraktı...

Küçükçekmece kent yatırımları Haberi

Küçükçekmece kent yatırımları


Milliyet Gazetesi yazarlarından Eren Aka, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ile bir röportaj gerçekleştirdi. İşte, o röportaj...

İstanbul’un en kalabalık nüfuslu ilçeleri arasında yer alan Küçükçekmece, yeni yatırımlar ve projelerle her geçen gün daha gelişen ve değişen bir ilçe olma yolunda ilerliyor. 

İstanbul’un en büyüğü
Fevzi Çakmak Mahallesi Halkalı Caddesi üzerinde yapımı devam eden Fevzi Çakmak Pazar Yeri ve Yer Altı Otoparkı çalışmasının toplam alanı 23 dönüm. İstanbulu’un en büyük kapalı pazar yeri olma özelliğini taşıyan, 650 tezgaha ev sahipliği yapacak olan projenin, kapalı inşaat alanı 62.000 m2. Yatırımın içinde 1166 araç kapasiteli otopark da bulunuyor. Ayrıca meydan, yeşil alanlar, süs havuzları, çocuk oyun parkı, dinlenme, gezi ve yürüyüş alanları da proje kapsamında hayata geçirilecek. Çok büyük kısmı tamamlanan proje...