07 / 05 / 2024

küçükçekmece ulaşımı

küçükçekmece ulaşımı

Küçükçekmece ilçesi İstanbul’un yeni ulaşım üssü oluyor. Kısa sürede hayata geçmesi beklenen Marmaray, Havaray, üç ayrı metro hattı ve hızlı tren hatları bölgenin değerine değer katacak.

Büyükçekmece'deki ölüm villalarında şok eden gerçek! 36 villa fazladan yapılmış!

Büyükçekmece’deki ölüm villaları dosyasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Söz konusu ölüm villalarında 36 villanın fazladan yapıldığının bilgisine ulaşıldı. 

Grev dalgası yayılıyor, havacılık ve ulaşım sektörleri kilit

Avrupa ülkelerinde artan enflasyon nedeniyle çalışanların maaşlarında iyileştirme yapılması isteniyor. Hükümetler zam talebine karşı direnirken özellikle havacılık ve ulaşım sektörlerinde yaygınlaşan grevler kaos yaşanmasına neden oluyor.

İstanbul yatırımlarında aslan payı ulaşımın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 25.9 milyar liralık 2020 Bütçesi’ni Meclise sunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yatırımlarda en büyük payı ulaşımın alacağını söyledi.

Diyarbakır'a 41 milyar liralık yatırım yapıldı!

Diyarbakır'a bugüne 41 milyar yatırım yaptıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,  kentte eğitim, spor, sağlık, altyapı, ulaşım, alanında hayata geçirilen yatırımlar ve sosyal yardımlar hakkında bilgi verdi.

Büyükçekmece'ye metrobüs müjdesi!

Tepecik Meydanı'nda halka hitap eden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Büyükçekmece'de ulaşım ve trafik sorununu çözeceklerini açıkladı.

Büyükçekmece'nin ulaşım sorunu çözülecek!

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yol yapım çalışmaları hız kesmeden devam edecek. Alkent 2000 Mahallesi'nde başlatılan yol yapım çalışması ulaşım sorununu çözecek.

Küçükçekmece'deki evler ulaşım projeleriyle değerlendi!

Küçükçekmece'de geliştirilen projeler ve yatırımlar bölgeyi ulaşım üssü haline getirdi. İlçede gayrimenkul fiyatları tavan yaptı.

Düzce Gümüşova'daki köylerin ulaşım sorunu mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Düzce'nin Gümüşova ilçesine bağlı bazı köylerin ulaşım sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal sorularını Arslan'a iletti..

Arnavutköy Ulaşım Akademisi imara açıldı!

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi, Arnavutköy İlçesi, Ömerli Mevkii’nde yaklaşık 114 dönümlük merayı, Ulaşım Akademisi olarak kullanılmak üzere Belediye Hizmet Alanı kapsamına aldı.

Mustafa Ak: Keçiören’de ulaşım çözülürse her şey çözülür!

Keçiören’in en büyük probleminin ulaşım olduğunu belirten Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Ulaşımı çözdüğümüz zaman diğer problemlerin çözümü de arkasından gelecektir” dedi. İşte Başkan Ak'ın açıklamaları...

Mega ulaşım projeleri 64. Hükümet Programı'nda görüşüldü!

Başbakan Ahmet Davutoğlu 64. Hükümetin programını açıklandı. Programda mega ulaşım projeleri ise dikkati çekti.

İntes İnşaat Büyükçekmece Belediyesi yapım ihalesi aldı!

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 2015/65002 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Küçükçekmece'de rezerv konutların yapımına başlandı!

Küçükçekmece Belediyesi, kentsel dönüşüm projeleri kapsamında Yenimahalle, İmaret Caddesi üzerindeki 25 gecekondunun yerine 108 daireden oluşan rezerv konutların yapımına başladı.

küçükçekmece ulaşımı Haberi

küçükçekmece ulaşımı

İstanbul’un en kalabalık ikinci ilçesi olan Küçükçekmece’ye kadar gelecek Marmaray, Havaray, yeni metro hatları ve Köseköy-3. Havalimanı hızlı tren hattı ile Küçükçekmeceli vatandaşlar rahat ve hızlı bir şekilde istedikleri yere seyahat edebilecek.


YENİ HATLAR KÜÇÜKÇEKMECE’NİN DEĞERİNE DEĞER KATACAK


Bilindiği gibi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, geçtiğimiz Mayıs ayında İstanbullular’a 5 yeni raylı sistem hattı müjdesini vermişti. Bu hatların ikisinde Halkalı, adeta bir merkez nokta konumunda bulunacak.


33 kilometrelik Halkalı-Üçüncü havaalanı ile 33 kilometrelik Halkalı-Çatalca metro hatlarıyla bölge çok daha değerli bir hale gelecek. Küçükçekmece’de yaşayan biri İstanbul’un her hangi bir yerine kısa sürede ulaşacak. Ayrıca hızlı tren hatları bağlantılarıyla da birkaç saat içerisinde Türkiye’nin birçok önemli şehrine ulaşma imkanı da bulacak.


HALKALI-PENDİK BANLİYÖ HATTININ BİTİŞ TARİHİ DE BELLİ OLDU


Diğer taraftan milyonlarca İstanbullu'yu...