29 / 04 / 2024

Küçükçekmece Yavuz Selim Anadolu İmam Hatip Lisesi nerede

Küçükçekmece Yavuz Selim Anadolu İmam Hatip Lisesi nerede

Küçükçekmece’de İmam Hatip Lisesi yapılmak üzere vatandaşların yardımlarıyla inşa ettirilen ancak daha sonra adliyeye çevrilen binanın, mahkeme kararıyla MEB’e iade edilmesinin ardından resmi açılışı gerçekleştirildi.

Yavuz Selim Köşger'den Urla depremi açıklaması!

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Urla açıklarındaki depremle ilgili açıklama yaptı. Köşger, "Urla açıklarındaki depremde herhangi bir olumsuzluk meydana gelmedi" dedi.

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger'den deprem konutları açıklaması!

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmirli depremzedelerin kalıcı konutlara kavuşması için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. 

Yavuz Selim Köprüsü Yol Düzenlenmesi imar planı değişikliği askıda!

Eyüp İlçesi, Alibeyköy Mahallesi, Atatürk Caddesi ve Yavuz Selim Köprüsü Yol Düzenlenmesine ilişkin imar planı değişikliği bugün askıya çıktı..

Yavuz Selim Madenli: Korsan emlakçılık tarih olacak!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, konut sektöründeki büyümeyi değerlendirdi. Madenli, emlakçılık sektörünün de yasal bir zemine oturtulması gerektiğini anlattı.

Karabiçen İnşaat Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi açıldı!

Karabiçen İnşaat Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi, Arzu Koçak Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 25 Aralık'ta Büyükçekmece, Cennet Mahallesi, 2.Yavuz Selim Caddesi'nde açıldı.

Yavuz Selim Madenli: Belgesiz emlakçılık yapılmayacak!

Mersin Oda Başkanı Yavuz Selim Madenli, düzenleme ile odadan belge almadan emlakçılık yapan kişilere 30 bin lira para cezası ile 2 yıla kadar hapis cezası verilebileceğini söyledi.

Küçükçekmece Yavuz Selim Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı!

Küçükçekmece’de İmam Hatip Lisesi yapılmak üzere vatandaşların yardımlarıyla inşa ettirilen ancak daha sonra adliyeye çevrilen binanın, mahkeme kararıyla MEB’e iade edilmesinin ardından resmi açılışı gerçekleştirildi.

Yavuz Selim Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yavuz Selim Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Kaban, Şeyda Kaban tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da Küçükçekmece, Halkalı Mahallesi'nde kuruldu.

Yavuz Selim Köşger: Sinop'a Nükleer OSB kurulsun!

Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, “Nükleer santral yapımında kullanılacak malzemeler Sinop’ta üretilsin. Bunun için de burada Nükleer OSB kurulmasını istiyoruz. Santralin şehre bir külfeti olacaksa, nimeti de olmalı” dedi.

Yavuz Selim Köşger kimdir?

Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger kimdir? Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yavuz Selim Köşger, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Yavuz Selim Köşger...

Yavuz Selim Köşger: Sinop gelecek yıllarda büyük yatırımlara ev sahipliği yapacak!

Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, "Önümüzdeki 10 yıl Sinop için oldukça önemli. Büyük bir değişim bekleniyor. Özel sektörün de nükleere yönelik teknoloji yoğunluklu yatırımlara başlaması lazım" dedi.

Büyükçekmece Mimar Sinan'da icradan satılık arsa! 3 milyon 259 bin TL'ye!

Büyükçekmece 3. İcra Müdürlüğü, İstanbul ili Büyükçekmece ilçesi Mimar Sinan köyünde 2.607,21 metrekare arsayı 3 milyon 259 bin 12,50 TL muhammen bedel ile satışa çıkardı. Arsanın satışı 15 Kasım 2011 Salı günü 15:20-15:30 saatleri arasında yapılacak

İstanbul Lounge 2 Küçükçekmece projesinde 320 bin TL'ye 2,5+1! 24 ay sıfır faizle!

Küçükçekmece'de yükselen İstanbul Lounge İki projesinde yer alan konutlar için 3 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Proje kapsamında yer alan konutlar için 24 ay sıfır faizle konut sahibi olunuyor...

Küçükçekmece Yavuz Selim Anadolu İmam Hatip Lisesi nerede Haberi

Küçükçekmece Yavuz Selim Anadolu İmam Hatip Lisesi nerede


Küçükçekmece’de İmam Hatip Lisesi yapılmak üzere vatandaşların yardımlarıyla inşa ettirilen ancak sonrasında adliyeye çevrilen binanın, mahkeme kararıyla MEB’e iade edilmesinin ardından resmi açılışı gerçekleştirildi.


17 yıl aradan sonra 2014-2015 eğitim öğretim yılında Yavuz Selim Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak hizmet vermeye başlayan eski adliye binasının açılışına; Sağlık Bakanı Müezzinoğlu’nun yanı sıra, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, İBB Başkan Vekili Ahmet Selamet, AK Parti İl Başkanı Selim Temurci, İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ilçe protokolü ile çok sayıda hayırsever ve vatandaş katıldı.

Programda, coşkulu mehteran gösterisinin ardından, protokol üyeleri hep birlikte kurdele keserek, okulun açılışını gerçekleştirdi.


‘MİLLET, MEDENİYETİNİN DERDİNİ DERT EDİNEN YÖNETİCİLERLE BULUŞUYOR’

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu açılışta yaptığı konuşmada, 1994'ten...