27 / 04 / 2024

küçükçekmece yıkım

küçükçekmece yıkım

İstanbul Küçükçekmece'de tahliye kararına karşın evlerinden çıkmayan aileler nedeniyle gerginlik yaşandı...

Büyükçekmece'deki ölüm villalarında şok eden gerçek! 36 villa fazladan yapılmış!

Büyükçekmece’deki ölüm villaları dosyasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Söz konusu ölüm villalarında 36 villanın fazladan yapıldığının bilgisine ulaşıldı. 

İstanbul Küçükçekmece'de yıkım kararı verilen bina korku saçıyor! SON DAKİKA!

Küçükçekmece'de riskli olduğu için yıkım kararı verilerek boşaltılan ancak yıkılmayan bina mahalleleyi tedirgin ediyor. Her gün binanın önünden geçen mahalleli, bir an önce yıkım yapılmasını istiyor. 

Kolon Hafriyat Yıkım Nakliyat İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kolon Hafriyat Yıkım Nakliyat İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demir tarafından kuruldu.

İstanbul'da Kentsel Dönüşüm: Büyükçekmece'de 12 blok ve 130 bağımsız riskli yapının yıkımı başladı!

İstanbul Büyükçekmece'de olası depremde yıkılma riski olduğu tespit edilen 12 blok ve 130 bağımsız bölümden oluşan binaların yıkım çalışmaları başladı.

Büyükçekmece'de deprem riski taşıyan blokların yıkımına başlandı

İstanbul Büyükçekmece'de, kentsel dönüşüm projesi kapsamında deprem riski taşıyan 4 blokun yıkımına başlandı.

Yurttaşer Gayr.Mimarlık Müh.Oto. İnş.Sit.Yönetimi Gıda San.Ve Tic. Limited Şirketi kuruldu!

Yurttaşer Gayr.Mimarlık Müh.Oto. İnş.Sit.Yönetimi Gıda San.Ve Tic. Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Yurttaşer tarafından kuruldu.

İstanbul'daki 48 yıllık Çınar Sitesi'nde yıkım başladı!

İstanbul Küçükçekmece'de mülk sahipleri arasındaki anlaşmazlık sebebiyle bir türlü yıkılamayan, 13 blok ve 240 daireden meydana gelen 48 yıllık Çınar Sitesi'nde yıkım çalışmaları başladı. 

Hk Yıkım İnşaat Tekstil Madencilik Lojistik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hk Yıkım İnşaat Tekstil Madencilik Lojistik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halük Kayım tarafından kuruldu.

Büyükçekmece'de 115 riskli yapının yıkımı tamamlandı!

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmalarına hız veren Büyükçekmece Belediyesi, ilçe genelinde 115 riskli yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Fin Furkan Yıkım Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fin Furkan Yıkım Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Aydın tarafından kuruldu.

Büyükçekmece’de riskli 8 binanın yıkımı tamamlandı!

Büyükçekmece Belediyesi, olası İstanbul depreminde yıkılacağı tahmin edilen 8 binanın daha yıkımını gerçekleştirdi. 

Büyükçekmece Akevler Sitesi’nin yıkımı başladı!

Kentsel dönüşüm kapsamında çalışmalarına hızla devam eden İstanbul Büyükçekmece Belediyesi 40 dairesi bulunan Akevler Sitesi’nin yıkımına başladı.

Akzen Yıkım İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akzen Yıkım İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulbari Aslan tarafından kuruldu.

küçükçekmece yıkım Haberi

küçükçekmece yıkım

İstanbul Küçükçekmece İnönü Mahallesi'nde tahliye kararına karşın evlerinden çıkmayan aileler nedeniyle gerginlik yaşandı. Hürriyet'te yer alan habere göre, meydana gelen olay sonrasında Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi de olay yerine geldi.

Evlerini tahliye etmedikleri için gerginliğe neden olan bina sakinleri, karşılarında polisleri gördüklerinde konutlarından çıkmayacaklarını söyledi. Yaşanan olayda bir apartman sakini de 2. kattaki evinin penceresine çıktı ve kendini aşağı atacağını dile getirdi.

Yaşanan olaylar üzerine Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi de sokağa geldi. Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi tarafları dinledi ve arsa sahibinin avukatı ile telefon görüşmesi yaptı. Çebi, konuyla ilgili olarak karşı tarafın avukatını ikna etti ve 15 günlük süre istedi. Apartmanda yaşayan vatandaşlar bina boşaltıldıktan sonra ait sosyal konutlara yerleştirilecek.

Büyükçekmece'de riskli binalar...