18 / 05 / 2024

Küçükçekmecede arsa fiyatları eskiden nasıldı

Küçükçekmecede arsa fiyatları eskiden nasıldı

İstanbul Küçükçekmece Altınşehir mevkinde yer alan arsalar, 1973 yılında metrekaresi 15 liradan satılıyormuş... İşte Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

Ankara Büyükşehir'den Mamak ve Etimesgut'ta satılık 5 arsa! Fiyatlar dudak uçuklattı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Mamak ve Etimesgut ilçelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte arsa satışıyla ilgili merak edilen o ayrıntılar...

1915 Çanakkale Köprüsü arsa fiyatlarını nasıl etkiledi?

18 Mart 2022 tarihinde hizmete açılması planlanan 1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Henüz hizmete açılmayan köprü şimdiden arsa fiyatlarının yükselmesine neden oldu.

5 büyük ilde arsa fiyatları yüzde 14 ile yüzde 47 arasında arttı!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme Ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom’un verilerine göre 5 büyük şehirde arsa fiyatları son 1 senede yüzde 14 ile yüzde 47 arasında, arazi fiyatları ise yüzde 20 ile yüzde 30 arasında arttı.

Yerli otomobilin üretileceği fabrika yakınındaki köyde arsa fiyatları zirve yaptı!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) yerli otomobilinin üretileceği fabrikanın hayata geçirileceği Bursa'nın Gemlik ilçesindeki alana komşu Gençali Mahallesi’nde ev ve arsa fiyatlarının 10 katına kadar çıktığı bildirildi.

İzmir'in köylerinde arsa fiyatları uçtu!

İzmir'in merkezinde ve köylerinde bulunan arsaların değerleri arttı. İzmir'in köylerinde arazi fiyatları son 4 yılda yüzde 120 artış gösterdi.

Çanakkale Köprüsü ile arsa fiyatları 20 kat arttı!

1915 Çanakkale Köprüsü son üç yılda bölgedeki arsa fiyatlarını 20 kata, konut ücretlerini ise 4 kata varan oranlarda artırdı.

Nidapark Küçükyalı Rezidans fiyatlar!

68 bin 785 metrekare arsa alanına sahip Nidapark Küçükyalı Rezidans projesi İstanbul Anadolu yakasında Maltepe-Küçükyalı bölgesinde konumlandırılıyor. Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı 1.159 daire, 769 ofis ve 82 ticari birimden meydana geliyor. İşte Nidapark Küçükyalı Rezidans fiyatlar!

Çanakkale 1915 Köprüsü arsa fiyatları kat kat artırdı!

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe otoyolu projesinin ihale tarihi Resmi Gazete'de yayımlandı. Köprü ve otoyol güzergahında arsa fiyatları kat kat arttı.

Bursa OSB'de arsa fiyatları dünya rekoru kırıyor!

Türkiye'nin en hızlı sanayileşen kentlerinden birisi olan Bursa'da arsa fiyatları dudak uçuklatıyor. Pahalı sanayi arsası fiyatları hem iş dünyasını caydıran, hem de küresel rekabette elini zayıflatan bir unsur haline geldi.

Ihlamur Evleri Büyükçekmece villa fiyatları!

Ihlamur Evleri Büyükçekmece villa fiyatları metrekarelerine göre değişiyor. Konutların 4+1, 5+1 ve 6+1 şeklinde tasarlandığı proje 250 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Yakacık Hill Residence fiyatları!

Yakacık Hill Residence fiyatları 225 bin TL'den başlıyor. Marina'ya 8 dakika kadar yakınlıkta olan projede 13 ve 28 katlı 2 blok bulunuyor.

Ihlamur Evleri Büyükçekmece ev fiyatları!

Ihlamur Evleri Büyükçekmece ev fiyatları 1 milyon 470 bin dolardan başlayarak değişiyor. Pelican Hill Ihlamur Evleri projesinde 112 adet villa yer alıyor...

Hakkari ve Şırnak'ta arsa fiyatları arttı!

Hakkari ve Şırnak il merkezlerinin iki büyük ilçe Yüksekova ve Cizre'ye taşınmasının gündeme gelmesiyle bölgede arsa fiyatları yükseldi, ekonomik canlanma şimdiden başladı. Terörün ilçelerden temizlenmesiyle iki ilçe de şantiyeye dönecek.

Küçükçekmecede arsa fiyatları eskiden nasıldı Haberi

Küçükçekmecede arsa fiyatları eskiden nasıldı

İstanbul'da Reşat Altını'nın 470 liraya satıldığı 1973 yılında, Küçükçekmece'de metrekaresi 15 liradan arsa satılacakmış. Aynı yıl bin metrekare arsayı, otuz iki adet altın parasına satın alınabilirmiş.


Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın haberine göre; teknik çalışmaları tamamlanan Küçükçekmece Altınşehir mevkindeki arsalar metrekaresi peşin 15 liradan satılıyormuş...

Haberin devamı için...