04 / 05 / 2024

Küçükçekmecenin stratejik planı

Küçükçekmecenin stratejik planı

Küçükçekmece Belediyesi 2015-2019 Stratejik Planı'nda, Küçükçekmece'de 4 yıl boyunca yapılması planlanan projelerin maliyetleri, tamamlanma süresi ve genel ayrıntılarına ilişkin bilgiler yer alıyor...

KİPTAŞ Aydınlık Evler ödeme planı! İşte detaylı tablo!

KİPTAŞ Aydınlık Evler ödeme planı belli oldu mu? KİPTAŞ Aydınlık Evler ödeme planı haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Aydınlık Evler ödeme planı! İşte detaylı tablo!

Balıkesir- Çanakkale İlleri Bütünleşik Kıyı Alanları Planı mecliste!

Balıkesir- Çanakkale İlleri Bütünleşik Kıyı Alanları Planı meclis gündemine taşındı. CHP'li Ceylan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TMMOB'dan Balıkesir-Çanakkale Kıyı Alanları Planı'na itiraz!

TMMOB Mimarlar Odası Balıkesir Şubesi, 'Balıkesir-Çanakkale İlleri Bütünleşik Kıyı Alanları Planı'na itirazda bulundu. Şube Başkanı Betül Dikici, 7 bölgede planlanmış bu kıyı düzenlemesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

İBB’nin stratejik planı belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2020 yılı bütçesini 25 milyar 850 milyon lira olarak Meclis'e sundu. İBB’nin yeni stratejik planına göre, mevcut raylı sistem taşımacılığının toplu ulaşım içindeki payı yüzde 20,6’dan yüzde 30’a çıkartılacak. İşte tüm detaylar...

Sinop’un en büyük sorunu 'imar planı yoksunluğu'!

Sinop Belediye Başkanı seçilen Barış Ayhan, Sinop’un en büyük sorununun 'imar planı yoksunluğu' olduğunu söyleyerek,''Sinop’un yeni imar planının da Aralık 2019’da yapılması planlanıyor'' dedi.

Trabzon'un geleceğine yön verecek stratejik plan onaylandı!

Trabzon’un gelecek 5 senesine yön verecek olan 2020-2024 Trabzon Büyükşehir Belediyesi Stratejik Planı oy birliği ile kabul edildi.

Murat Zorluoğlu: Trabzon'un stratejik planını ortak akılla hazırladık!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısında konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, "Trabzon'un stratejik planını ortak akılla hazırladık" dedi.

Beyoğlu 2020-2024 Stratejik Planı ve 2020 bütçesi meclise sunuldu!

2020-2024 Beyoğlu Belediyesi Stratejik Planı meclise sunuldu. Çalışmada depreme hazırlık süreci ile ilgili, "Yurttaşların sürekli eğitim alabilecekleri ve tatbikat yapabilecekleri, yeterli alana sahip bir afet bilinçlendirme ve eğitim parkı yapmak." maddeleri yer aldı...

Denizli'nin geleceğine yön verecek stratejik plan onaylandı!

Denizli'nin gelecek 5 yılına yön verecek olan 2020-2024 Denizli Büyükşehir Belediyesi Stratejik Planı onaylandı. 

Sultangazi Belediyesi’nin 5 yıllık planı meclis tarafından kabul edildi!

Sultangazi Belediyesi’nin 5 yılık yol haritasını oluşturan plan ve performans programı ikinci oturumu gerçekleşti. Programda 2020-2024 yılı stratejik planı meclis tarafından kabul edildi… 

Seyrantepe'deki 68 dönümlük arazinin imar planı değişti! 

Saraçhane'deki büyükşehir belediye binasının taşınması planlanan ve rezidans ve otel imarı verilen Seyrantepe'deki 68 dönümlük arazinin imar planı değişti. 

Mersin Yenişehir'in 5 yıllık planı açıklandı!

Mersin Yenişehir Belediyesi, katılımcı belediyecilik yolunda eşine az rastlanır bir uygulamaya imza attı ve 5 yıllık stratejik planını oluşturmadan önce vatandaşlara, "Nasıl bir Yenişehir'de yaşamak istersiniz" diye soruldu.

Kırcami imar planı iptal edildi!

Antalya’da 30 yıl sonra sorunu çözülen Kırcami imar planı, Şehir Plancıları Odası’nın itirazı üzerine iptal edildi. Hayali suya düşen 15 bin mülk sahibi alınan karara isyan etti.

Küçükçekmecenin stratejik planı Haberi

Küçükçekmecenin stratejik planı


Küçükçekmece Belediyesi 2015-2019 Stratejik Planı'nda, Küçükçekmece'de 4 yıl boyunca yapılması planlanan projelerin maliyetleri, tamamlanma süresi ve genel ayrıntılarına ilişkin bilgiler yer alıyor.



Kentsel dönüşüm projeleri:

Küçükçekmece Belediyesi 2015-2019 Stratejik Planı'na göre Küçükçekmece'de 2019 yılına kadar;


-İkitelli 4028, 3483, 2868, 3202, 3975, 4029 ve 433 ada 1 sayılı parseller kentsel dönüşüm projesi süreç yönetiminin tamamlanacak.

-Kanarya 5011 parsel ve çevresi kentsel dönüşüm projesi uzlaşma süreci tamamlanacak.

-Kanarya 5011 parsel ve çevresi kentsel dönüşüm projesi yıkım sürecinin tamamlanacak.

-Kanarya 5011 parsel ve çevresi kentsel tasarım projesi imalatının sürecinin tamamlanacak.

-Kentsel dönüşüm master planı tamamlanacak.

-Küçükçekmece meydan ve çevresi kentsel dönüşüm projesi uzlaşma süreci tamamlanacak.

-Küçükçekmece meydan ve çevresi kentsel dönüşüm projesi yıkım süreci tamamlanacak.

-Küçükçekmece meydan ve çevresi kentsel tasarım projesi imalatının tamamlanması

-Kentsel dönüşüm projeleri ile yıkılan bina sayısı: 370

-İmar planı...