01 / 05 / 2024

Küçükdağ Emlak

Küçükdağ Emlak

İzmir'de faaliyet gösteren Küçükdağ Emlak, bölgeye yeni projeler kazandırmaya devam ediyor. Torbalı'yı modernleştirmeyi hedefleyen Küçükdağ Emlak, 3. şantiyesi ile yeni projesine başladı.

Multi Çamlık 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Çamlık 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Herkes emlakçılık yapabilir mi? Emlakçı olmak için ne yapmak gerekir?

Emlakçılık kanunun çıkmasıyla birlikte, emlakçı olma süreçleri ve şartları düzenlenmiştir. Peki artık herkes emlakçı olabilecek mi? Emlakçı olmak için üniversite okumuş olmak şart mı? Emlakçılık sertifikası nedir? İşte emlakçı olmak isteyenler için tüm cevaplar haberin devamında…

Emlak Konut GYO, Florya'daki 40 dönümlük araziyi Galatasaray'a sattı! Tam 1 milyar 171 milyon 800 bin TL'ye!

Galatasaray, Florya'da Metin Oktay Tesisleri'nin yanındaki 40 dönümlük araziyi Emlak Konut GYO'dan satın aldı ve böylece büyük gelir sağlanması hedeflenen gayrimenkul projesi için büyük bir adım attı. İşte detaylar...

Milli Emlak Ayvalık'ta arazi satacak! 

Balıkesir Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü-Ayvalık Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir Ayvalık Küçükköy'de yer alan araziyi satışa çıkardı. 

Milli Emlak Ayvalık'ta 2 adet imarlı tarla satıyor! İhalesi 24 Haziran'da!

Balıkesir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Ayvalık Milli Emlak Müdürlüğü Ayvalık Küçükköy'de yer alan 2 adet tarlayı satışa çıkardı. Tarlaların satış ihalesi 24 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Irkçılık yapan emlakçılar yandı! Resmen ceza geldi! 

Son günlerde kiralık konutlara ilişkin haberler gündemden düşmüyor. Son olarak Esenyurt'ta bir sitede siyahi bir kişiye konut kiralamak istemeyen bir emlakçıya 5 bin lira ayrımcılık cezası uygulandı.

Cc Mülkiyet Yönetimi Danışmanlık Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Cc Mülkiyet Yönetimi Danışmanlık Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Limited Şirketi Beyoğlu'nda Sabahattin Tosun tarafından kuruldu.

K F Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

K F Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Mahnoush Mehrbakhsh tarafından kuruldu.

Büyükşehir emlak vergisi oranı 2022 nedir?

Emlak vergisi, 1319 sayılı kanun gereğince gayrimenkul sahipleri tarafından ödeniyor. Vergi büyükşehirde yüzde 100 artırımlı olarak uygulanıyor. Peki, büyükşehir emlak vergisi oranı 2022 nedir?

Emlakçılık için yasa önerisi: Emlakçılığın bir tanımı olmalı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Şeref Oğuz, bugünkü köşesinde emlakçı enflasyonunu kaleme aldı. İşte Şeref Oğuz'un 'Emlakçı enflasyonunu ancak meslek yasası önleyebilir' başlıklı yazısı...

Wonderland Gayrimenkul Mimarlık Yapı Emlak Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Wonderland Gayrimenkul Mimarlık Yapı Emlak Danışmanlık Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Ethan Gökhan Cengiz tarafından kuruldu.

Emlakçılık ücreti nasıl belirlenir?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Prof. Dr. Nurettin Bilici ve Av. Serdar Öden bugünkü köşesinde emlakçıların ücretini kaleme aldı. İşte Prof. Dr. Nurettin Bilici ve Av. Serdar Öden'in 'Emlakçı (taşınmaz simsarlığı) ücreti' başlıklı yazısı...

Adem Danışmanlık Ajans Emlak Bilişim Hizmetleri  Limited Şirketi kuruldu!

Adem Danışmanlık Ajans Emlak Bilişim Hizmetleri  Limited Şirketi  Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Aykaş kuruldu.

Küçükdağ Emlak Haberi

Küçükdağ Emlak

İzmir Mithat Paşa Caddesi üzerinde bulunan eski binanın yıkım çalışmalarına başlayarak, inşaat çalışmalarına yeni bir şantiye daha kazandıran Küçükdağ Emlak, 6 katlı bir apartman projesini devreye soktu. Hem emlak hem de inşaat piyasasında büyük girişimlere imza atan Küçükdağ emlak ilçeye kazandırdığı ve kazandıracağı yeni binalar ile Torbalı'yı modernleştirecek. Küçükdağ Emlak'in sahibi Tuncay Küçükdağ "Daha önce 2 tane devam eden şantiyelerimize bir yenisini daha ekledik. 3. şantiyemiz ile yeni bir çalışmaya başladık ilçenin önemli bir noktasında çalışıyoruz. İşimizin ne kadar zorlu bir süreci olsa da biz durumdan memnunuz. Görevimizi en iyi şekilde yapıp ilçe halkına güzel ve yeni daireler kazandıracağız" ifadelerini kullandı. 


"HEDEF BÜYÜK YATIRIMLAR" 

Yapmış oldukları hizmete inşaat sektörünü de sonradan ekledikten sonra hem üretimini hem emlak satışının sürdüren Küçükdağ Emlak,...