04 / 05 / 2024

küçükoteller Hotel Care işbirliği

küçükoteller Hotel Care işbirliği

www.kucukoteller.com.tr’in yeni projesi Hotel Care, başta İstanbul olmak üzere üyelerine turistik pazarlama desteği ve 360 derece danışmanlık hizmeti vererek, turizm sektörü için önemli bir boşluğu doldurmayı hedefliyor...

Vakko'dan İstanbul Boğazı’nın kıyısına yepyeni bir otel... Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geliyor!

Vakko, ikinci oteli için düğmeye bastı. Dev şirket İstanbul Boğazı’nın kıyısına Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geleceğini ilan etti. 

Care Yapı Mimarlık Mühendislik Restorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Care Yapı Mimarlık Mühendislik Restorasyon Limited Şirketi Beşiktaş'ta Cihan Bakırhan tarafından kuruldu.

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi açıldı!

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi 89 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy tarafından açıldı.

Cois İn Hotel Turizm Ve Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Cois İn Hotel Turizm Ve Taşımacılık Limited  Şirketi Arnavutköy’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Cafer Karakoç ve  Serhat Yılmaz tarafından kuruldu.

Radisson Hotel Group 250'yi aşkın otel anlaşması yaptı!

Dünyanın lider otel gruplarından Radisson Hotel Group, 2021’de EMEA bölgesinde 50'yi aşkın otel imzasına ve 30'a yakın açılışa ulaşarak EMEA portföyünde önemli genişleme adımlarıyla başarılı bir üçüncü çeyreğe imza attı.

Unique Life Style Hotel'e 10 milyon dolarlık yatırım!

Kuşadası'nın sevilen otellerinden biri olan Unique Life Style Hotel'e ilave alanların dahil edilmesi için düğmeye basıldı. Projenin tamamlanması için 10 milyon dolarlık yatırım yapılacak. 

Büyük Avanos Hotel 36.2 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Avanos İcra Dairesi, Nevşehir İli, Avanos İlçesi, Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan beş katlı Büyük Avanos Oteli'ni satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 36 milyon 242 bin 232 TL olarak belirlendi. 

Hotel Les Ottomans Aralık ayında yeniden satışta!

İstanbul Boğazı'nın en gösterişli yapılarından olan ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerini ağırlayan Hotel Les Ottomans, Aralık ayında yeniden satışa çıkıyor. Satışı yılan hikayesine dönen otelin satış bedeli 440 milyon 735 bin 355 TL olarak belirlendi.

Armoni Life Hotel Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi açıldı!

Armoni Life Hotel Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Aydın ve Cem Akçay ortaklığında açıldı.

Ela Quality Resort Hotel'in yıllık sabit kira bedeli 7.5 milyon dolar!

Özak GYO'nun portföyünde yer alan Ela Quality Resort Hotel'in 5 milyon 500 bin USD+KDV olan mevcut yıllık sabit kira bedelinin 7 milyon 500 bin USD+KDV olarak güncellenmesine karar verildi.

Kadıköy Golden Rest Hotel 22.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Osmanağa Mahallesi, Reşit Efendi Sokak üzerinde yer alan Golden Rest Hotel binası 22 milyon 545 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Türkiye’nin ilk sağlık rezidansı Antwell Life Care!

Bugüne kadar pek çok projesiyle sektörde öncü rol üstlenen Ant Yapı’nın ilk sağlık projesi Antwell Life Care Residence’ ta hazirandan itibaren yeni bir yaşam başlıyor.

Ela Quality Resort Hotel yıllık sabit kirası TL'ye döndü!

Aktay Otel İşletmeleri A.Ş. tarafından kiracı sıfatı ile işletilmekte olan Ela Quality Resort Hotel yıllık sabit kirası için döviz cinsinden eski tutarına döndü....

küçükoteller Hotel Care işbirliği Haberi

küçükoteller Hotel Care işbirliği

Son yıllarda Türkiye’de sayısı gittikçe artan küçük ve butik otellerin tanıtım, pazarlama ve satış ihtiyacının karşılanmasında partner kurum olmak üzere hayata geçen www.kucukoteller.com.tr’in yeni projesi Hotel Care, başta İstanbul olmak üzere üyelerine turistik pazarlama desteği ve 360 derece danışmanlık hizmeti vererek, turizm sektörü için önemli bir boşluğu doldurmayı hedefliyor.


İstanbul ve diğer tatil yörelerinde sıkça görmeye başladığımız küçük oteller ve her gün bir yenisinin açıldığı butik otellerin tanıtım, pazarlama ve satış ihtiyaçlarına yönelik dinamik ve sürdürülebilir çözümler sunan Hotel Care, indeksleme ve yurtdışı rezervasyon siteleri yönetimi hizmeti vermenin yanı sıra, üye oteller için, sosyal medya yönetimi, online itibar çalışmaları, dijital marketing ve PR konularında da destek veriyor.


Sistemde, girişimcilerin otellerinde sürdürülebilir hizmet kalitesine odaklanabilmeleri amacıyla satış ve pazarlama için harcanan zaman...