04 / 05 / 2024

küçükoteller otel pazarlama

küçükoteller otel pazarlama

www.kucukoteller.com.tr’in yeni projesi Hotel Care, başta İstanbul olmak üzere üyelerine turistik pazarlama desteği ve 360 derece danışmanlık hizmeti vererek, turizm sektörü için önemli bir boşluğu doldurmayı hedefliyor...

Muğla Milas'a 547 milyon 785 bin liralık yeni otel! Loft İasos Turizm Konaklama tesisi içim start verildi!

Gökliman Yatırım İnşaat tarafından Muğla İli, Milas İlçesi, Kıyıkışlacık Mahallesi, Zeytinlikuyu Mevkii sınırlarında içerisinde 52 bin 21 metrekarelik alanda “Loft İasos Turizm Konaklama Tesisi” projesi için start verildi.

Atlanta Emlak Danışmanlık Turizm Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlanta Emlak Danışmanlık Turizm Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hilal Yavuz ve Waheed Ahmed Ab Abdulkhaleq ortaklığında kuruldu.

Poyraz Kardeşler Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Kardeşler Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Pazarlama Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Poyraz ve Erdinç Poyraz ortaklığında kuruldu.

Çiller ailesinin Kilyos’taki arazisi için yeni plan hazırlandı! 

Çiller ailesinin yönetimde olduğu sırada Marsan Holding’e ait olan Kilyos’ta doğal sit alanında kalan 30 dönümlük araziyi otel imarına açan planlar iptal edilmişti. Bakanlık alan için yeni bir plan hazırladı ve askıya çıkardı. İşte detaylar...

Nayman Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Nayman Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Asiye Kırbaş tarafından kuruldu.

İş GYO Kadıköy arsasının değeri belli oldu! 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kadıköy Otel projesi arsasının değeri belli oldu. Peki İş GYO Kadıköy arsasının değeri ne kadar oldu? İşte açıklanan o rakam...

Opt Enerji Danışmanlık Mühendislik Pazarlama Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Opt Enerji Danışmanlık Mühendislik Pazarlama Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Önal tarafından kuruldu.

Piran Eğitim Danışmanlık Medya Organizasyon Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Piran Eğitim Danışmanlık Medya Organizasyon Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Tufan Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Nov Yönetim Danışmanlık Dijital Satış Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nov Yönetim Danışmanlık Dijital Satış Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 8 milyon TL sermaye bedeli ile Necdet Adak tarafından kuruldu.

Djahan Danışmanlık Emlak Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Djahan Danışmanlık Emlak Ve Pazarlama Anonim Şirketi bugün Avcılar'da Babak Morshedzadeh tarafından kuruldu.

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinde flaş gelişme! Danıştay itirazı reddetti!

Marmaris Kızılbük'te otel-devremülk projesini sürdüren Sinpaş ve Kızılbük G.Y.O'nun, "ÇED gerekli değildir" kararının iptali için yürütmeyi durdurma istekleri kabul edilmedi...

Mrc Sport Ambalaj Lojistik Turizm Kırtasiye Gayrimenkul Pazarlama Dan.Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrc Sport Ambalaj Lojistik Turizm Kırtasiye Gayrimenkul Pazarlama Dan.Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Adnan Demirel tarafından kuruldu.

Nova Ekspo Danışmanlık Ve Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Ekspo Danışmanlık Ve Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da Selçuk Temeltaş tarafından kuruldu.

küçükoteller otel pazarlama Haberi

küçükoteller otel pazarlama

Son yıllarda Türkiye’de sayısı gittikçe artan küçük ve butik otellerin tanıtım, pazarlama ve satış ihtiyacının karşılanmasında partner kurum olmak üzere hayata geçen www.kucukoteller.com.tr’in yeni projesi Hotel Care, başta İstanbul olmak üzere üyelerine turistik pazarlama desteği ve 360 derece danışmanlık hizmeti vererek, turizm sektörü için önemli bir boşluğu doldurmayı hedefliyor.


İstanbul ve diğer tatil yörelerinde sıkça görmeye başladığımız küçük oteller ve her gün bir yenisinin açıldığı butik otellerin tanıtım, pazarlama ve satış ihtiyaçlarına yönelik dinamik ve sürdürülebilir çözümler sunan Hotel Care, indeksleme ve yurtdışı rezervasyon siteleri yönetimi hizmeti vermenin yanı sıra, üye oteller için, sosyal medya yönetimi, online itibar çalışmaları, dijital marketing ve PR konularında da destek veriyor.


Sistemde, girişimcilerin otellerinde sürdürülebilir hizmet kalitesine odaklanabilmeleri amacıyla satış ve pazarlama için harcanan zaman...