30 / 04 / 2024

Küçüksu Park projesi

Küçüksu Park projesi

Düzce’nin ve Düzce Belediyesi’nin en önemli projeleri arasında bulunan Küçüksu Park alanı projesi çevre düzenlemeleri ile başlatıldı. Bunun için öncelikli olarak park içinde yer alan nikah salonu için inşaat başlatıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçüksu Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçüksu Parkı Şubesi bugün Beykoz'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Antalya Kent Yaşam Parkı Projesi tamamlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Karaalioğlu Kent Yaşam Parkı Projesi bünyesinde yer alan Kent Müzesi çalışmalarını yerinde inceledi. 

Nurol Park Projesi K Blok revize değerleme raporu!

Nurol GYO, Nurol Park Projesi'nde bulunan toplam 326 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı. 

Ordu Çikolata Park Projesi'nin yüzde 95'i bitti!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulacak Çikolata Park Projesi'nin yüzde 95'i tamamlandı. Projenin Mart ayı içerisinde açılması planlanıyor.

Ordu Çikolata Park Projesi'nin yüzde 80'i bitti!

Ordu-Giresun Havalimanı'nın yakınında 60 dönüm alan üzerinde yapımı devam eden Çikolata Park Projesi'nin, yüzde 80'i tamamlandı. Projenin kısa sürede tamamlanarak açılması planlanıyor.

Aksaray’a dev kültür projesi!

Aksaray Belediyesi, daha önce TMO’ya ait olan ve kamulaştırılan 20 bin metrekarelik arsaya Selçuklu Park Projesi’ni uyarlayacak. Yeniden tasarlanan projenin içerisinde Zembilli Ali Cemali Kütüphanesi ve Kültür Merkezi de bulunuyor. 

Bolu'ya Kültür Park Projesi geliyor!

Bolu Belediyesi tarafından "Kültür Park" Projesi kapsamında 142 bin metrekarelik meydan yapılacak. Belediye, şehir meydanlarındaki çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

Esenler İnsan Yüzlü Şehir ve Şehir Parkı Projesi'ne onay!

İnsan Yüzlü Şehir ve Şehir Parkı Projesi için çalışmalara başlanacak. Esenler Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi arasında yapılan protokol Meclis'ten onay aldı. Proje 8,7 milyon metrekarelik askeri alanda inşa edilecek.

Ordu Çikolata Park Projesi Ağustos'ta tamam!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz,Çikolata Park Projesi'nin Ağustos ayına kadar tamamlanacağını ifade etti. 

Ankara Oyak Göksu Park fiyat ve ödeme planı!

Ankara Eryaman'da yükselen Ankara Oyak Göksupark projesi 1.876 daireden meydana geliyor. İşte Ankara Oyak Göksu Park fiyat ve ödeme planı...

Oyak Göksu Park Ankara satılık daire!

Oyak Göksu Park Ankara satılık daire seçenekleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. Proje 15 blok olarak hayata geçirildi...

Ankara Oyak Göksu Park satış fiyatları!

Ankara-Eryaman’da hayata geçirilen Ankara Oyak Göksu Park projesi 15 blokta 1876 daireden meydana geliyor. Ankara Oyak Göksu Park satış fiyatları 191 bin TL’den başlıyor.

Oyak Göksu Park daire fiyatları ne kadar?

Anahtar teslimlerin 2020 yılının Ağustos ayında gerçekleşeceği Oyak Göksu Park projesi Ankara Eryaman'da hayata geçiriliyor. Peki Oyak Göksu Park daire fiyatları ne kadar?

Küçüksu Park projesi Haberi

Küçüksu Park projesi

Özel tasarımla hazırlanan nikah salonu için kaba inşaatın kısa süre içinde tamamlanması hedefleniyor. İnşaatla birlikte park alanı içinde peyzaj düzenlemeleri de yapılıyor. Düzce’nin nadide parkları arasında yer alacak olan parkta farklı türde ağaçlar yer alacak. Bunun yanı sıra alan içinde yürüme yolları ve seyir terasları da...